Banner for Frontapply AB

Frontapply AB Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frontapply har ett fantastiskt utbud och verkligt hög servicenivå! Fick hjälp med att skynda på leverans så den skulle komma i fas med byggarna som blev klara tidigare än planerat. Stort plus att de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt trevlig & serviceinriktad personal samt ägare. Köpt beslag & dörrhandtag i samband med renovering och är väldigt nöjd med både produkt & bemötande. Beställde B&P handtag som inte var den färg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk support i butik/orderläggning! Mät-killen var i utsatt tid, kunde mycket bra engelska! Hade även en extrem utrustning som ingav förtroende Extremt snabb tillverkning och leverans!! (I... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det stod att alla knoppar fanns i lager när jag beställde, sen hörde jag av mig och frågade vart min order blev av när det gått flera veckor och då visade det sig att endast hälften fanns i lager och... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Keukenvernieuwer
  2. ook in
  3. Aanrechtwinkel
  4. Bouwwinkel
  5. Decoratie- en interieurwinkel

Over Frontapply AB

Geschreven door het bedrijf

Frontapply är butiken med bänkskivor i toppklass och andra noga utvalda detaljer till hemmet.

Med en väldigt uppskattad kundsupport och kunnig personal kan vi ge dig all hjälp du behöver för att känna dig trygg i ditt köp. Besök oss gärna i vår butik/showroom i Hammarby Sjöstad, Stockholm, eller hör av dig via telefon eller mail.

Varmt välkommen!

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb leverans!

6 maart 2023

Antwoord van Frontapply AB

Tack för det fina betyget Chris!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En leverantör att räkna med

Efter att ha letat efter knoppar länge fann jag vägen till detta företag. Stort utbud, bra hemsida med tydlig och bra info, snabb leverans och knopparna var precis som på bilden när de anlände. Rekommenderas

14 maart 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Eva-Louise!

Stort tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att vi kunnat erbjuda det du söker och samtidigt levt upp till dina förväntningar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde i lördags fick paketet på måndag!!!

12 maart 2023

Antwoord van Frontapply AB

Härligt att du uppskattar vår snabba leverans!
Tack för det strålade betyget Janne!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt otrolig service nåde vid…

Helt otrolig service både vid beställning och montering av vår bänkskiva

8 maart 2023

Antwoord van Frontapply AB

Vi vill passa på att tacka för att vi fick ditt förtroende att leverera sten till din drömrenovering! Hoppas att du kan njuta av din nya bänkskiva!

Så nöjd!🤩

Lätt att beställa och betala. Snabb leverans och super fina handtag!🤩
Så, nöjd!😍

27 februari 2023

Antwoord van Frontapply AB

Tack för de fina orden Birgitta och för fem strålande stjärnor!

Varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Framförallt att ni hade det här…

Framförallt att ni hade det här handtaget till våra köks-luckor. Kunde inte hitta just det någonstans i Uppsala (Bahaus, IKEA, m fl. Att vi sedan fick handtaget så snabbt var ju extra bonus. Uppskattar också att man kan handla via Klarna hos er.
Med vänlig hälsning Britt N

5 maart 2023

Antwoord van Frontapply AB

Tack för din fina respons och vad roligt att du uppskattar vårt sortiment!

Varmt välkommen åter!

snabb leverans

23 februari 2023

Antwoord van Frontapply AB

Tack för det strålande betyget och för fem hela stjärnor!

Pilsnabb leverans

28 februari 2023

Antwoord van Frontapply AB

Tack för de fina omdömet!

Snabb leverans!

Hann knappt beställa innan de levererades :-)

28 februari 2023

Antwoord van Frontapply AB

Tack för det strålande betyget Nina! Vad roligt att du uppskattar vår otroligt snabba leverans!

God service

God service och trevlig personal som guidade mig igenom butikens utbud av den vara jag sökte. Trots att butiken ej var så stor var sortimentet stort.

16 februari 2023

Antwoord van Frontapply AB

Vilken fin respons! Vi tackar för de fina orden och de fem strålande stjärnorna!

Antwoord van Frontapply AB

Vad roligt att du tycker om vårt sortiment och vår snabba leverans!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt snabb hantering och leverans…

Väldigt snabb hantering och leverans och handtagen ser precis ut som på bilderna och enligt beskrivningen. Supernöjd.

30 januari 2023

Antwoord van Frontapply AB

Det glädjer oss att du uppskattar vår snabba leveranstid och att produkterna levt upp till dina förväntningar, tack för topp betyget!

Dit is Trustpilot