1. Mobiele telefoon reparatiewinkel
  2. Telefoonreparatieservice

Frontdoorfix er en mobil reparationsservice, der tilbyder professionel reparation af telefoner, tablets og computere direkte hjemme hos kunden eller på arbejdspladsen. Vores mål er at gøre reparation nemt, gennemsigtigt og trygt – uden at kunden skal bruge tid på at besøge et traditionelt værksted. Vi kører ud i København og Nordsjælland med alt nødvendigt værktøj og udfører reparationen foran kunden, når det er muligt. Kunden kan følge hele processen, stille spørgsmål undervejs og få en klar forklaring på, hvad der bliver lavet på enheden. Det giver fuld gennemsigtighed og tryghed i hele forløbet. Frontdoorfix udfører blandt andet skærmskift, batteriskift, fejlfinding og mindre reparationer på populære mærker som iPhone, Samsung, iPad, MacBook og andre tilsvarende enheder. Vi bruger gennemtestede reservedele og arbejder med fokus på kvalitet og holdbare løsninger. Vi lægger stor vægt på ærlig rådgivning. Hvis en reparation ikke kan betale sig, eller hvis der er forhold, der kan påvirke resultatet, bliver kunden altid informeret på forhånd. Klare aftaler og realistiske forventninger er en naturlig del af vores service. Hos Frontdoorfix handler det ikke kun om selve reparationen, men også om oplevelsen. Punktlighed, god kommunikation og professionel service er centrale værdier i vores arbejde. Vi ønsker, at kunderne føler sig trygge og tilfredse – både under reparationen og efterfølgende.

0,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Geen reviews

Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.