Frontrowdesign Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Super gave frontriem samengesteld voor mijn paard. Heel fijn geholpen via de chat, omdat ik het best lastig vond om het uiteindelijke resultaat in te beelden. Eenmaal besteld, was de frontriem hee... Toon meer

Ik kan Frontrowdesign met een warm hart aanbevelen. Ik had een heel specifiek idee voor een nieuwe frontriem en kreeg meteen een enthousiaste reactie en twee mogelijke opties. Na mijn bestelling kreeg... Toon meer

1. Sieradenontwerper
  2. Sieradenwinkel

Luxe paardensportartikelen: Zelf te ontwerpen frontriemen, halsbanden en riemen

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben super fijn geholpen

Ik ben super fijn geholpen. Had een vraag hoe drie kleuren bij elkaar stonden en kreeg gelijk voorbeelden toegestuurd zodat ik een betere keus kon maken bij mijn aankoop. En na mijn bestelling was mijn pakketje de volgende dag al binnen. Echt top service!

2 maart 2023

Snel verstuurd

Gevraagd hoelang het zou duren voordat het opgestuurd zou worden ivm concours dat weekeind (maandag besteld) en dinsdag al mail dat het verstuurd was. Uiteindelijk was het postNL die bijna roet in het eten had gegooid, maar daar kan frontrowdesign niets aan doen! Frontriem zelf zag er super uit, ben benieuwd hoe de kwaliteit zich over een tijdje houd. Maar tot nu toe erg tevreden!

13 februari 2023

De allermooiste frontriemen!!!

Heel makkelijk uit te zoeken op de website, mooie en goede foto’s. Er werd zelf even gecheckt of het klopte nader we hadden besteld. We kregen ook een berichtje toen het werd verzonden(en dat was heel snel). Verder is het een super mooie kwaliteit en hebben we al veel complimenten gekregen.

12 februari 2023

Top bedrijf

Goede service. Snelle levering. Voorbeelden worden snel gestuurd per mail.
Dank je wel Francis voor de top service👍

4 december 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Bedankt voor de fijne review!

Super service

Super service! En een prachtige frontriem!

29 november 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Dankjewel voor de leuke review!

Fijne webshop!

Vlot contact en duidelijke omschrijvingen. Prijs/kwaliteit erg goed! Mooie producten.

10 november 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Bedankt Nikki, veel plezier met de frontriem!

Al meerdere bestellingen gedaan

Al meerdere bestellingen gedaan. Altijd heel tevreden. Snelle service en hele mooie producten van goede kwaliteit.

26 oktober 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Bedankt Karin voor je bestellingen en de fijne review!

Super mooie frontriem

Super mooie frontriem ontvangen van goede kwaliteit met extra steentjes erbij. Erg blij met wat er is geleverd zeker een aanrader!

19 oktober 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Bedankt voor je review Sanne, veel plezier met de frontriem!

Top producten

Ze hebben mooie producten en je wordt goed geholpen! De levering gaat ook snel. Top voor een betaalbare prijs

1 september 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Bedankt Ingrid, super leuke review!

Super mooi product

Super mooi product. Meer dan voldoende keuze mogelijkheden, maar toch overzichtelijk. Makkelijk en duidelijk website en bestelproces. Na verzending een track and trace zou het helemaal top maken. Nu weet je niet of je pakketje al onderweg is, wanneer het komt en of het wel goed is gegaan met bestellen en verzenden. Meer een tip!

13 mei 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Bedankt voor de fijne review en de goede feedback!

De frontriem zelf vind ik echt heel…

De frontriem zelf vind ik echt heel mooi. Alleen na 1x gebruiken is er al een steentje uit. En bij een andere na 2 weken. Dat vind ik wel heel snel.
Van 1 heb ik wel extra steentjes maar van de ander niet.

30 april 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Hi Linda, wat vervelend om te horen dat er zo snel al steentjes uit zijn. Dit is zeker niet de bedoeling, en daarom willen we dit op een goede manier voor je oplossen. Zou je een mail kunnen sturen naar info@frontrowdesign.nl? Dan kunnen we regelen dat de frontriemen kosteloos worden gerepareerd.

Bandje was uiteindelijk veel te klein…

Bandje was uiteindelijk veel te klein voor onze hond, omdat op de website met de vermelde centimeters niet de nekomvang van de hond bedoeld worden, maar die van het totale bandje. Daarnaast zeer goedkope kwaliteit leer met scherpe randen, die ik mijn hond niet zou willen laten dragen.

6 maart 2022

Antwoord van Frontrowdesign

Hoi Barbara. Wat jammer dat je zo teleurgesteld bent over het halsbandje. Echter staat op onze website in de productomschrijving van de halsbanden wel vermeldt dat de maat in cm slaat op de gehele lengte van het bandje. Wellicht heb je dit over het hoofd gezien en is het daar fout gegaan met het inschatten van de maat.
Het verbaasd ons dat het bandje scherpe randen zou hebben. We gebruiken echt en soepel leer, waar veel honden en katten zonder problemen mee lopen. Zou je ons een foto kunnen sturen waarop te zien is wat je bedoelt met de scherpe randen? We zouden je graag willen helpen door het bandje te ruilen naar een juiste maat, of eventueel retour te sturen als je dit liever wil. Op deze manier maken we je het betaalde bedrag natuurlijk ook terug over.