Vores gamle køkken fra 1977 er blevet genfødt som Fugl Fønix, og vores forventninger til fornyelsen er blevet mere end indfriet. Alle låger, fronter, bordplade, vask, armatur og emhætte er blevet sk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fået nye fronter til mit køkken, og jeg må sige at jeg er blevet så glad for oplevelsen, god samtale med Claus der stod for opmålingen og rådgivning. Jan stod for montering og det står bare k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har fået renoveret bryggers og selvom der var nogle udfordringer med at få skjult varmeanlæg fandt I en flot løsning. Vi er meget tilfredse med hele forløbet og kan stærkt anbefale Frøsø. Vh... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har netop fået opdateret vores køkken fra år 2005, og det føles som et helt nyt rum. Det bedste ved hele processen var rådgivningen – vi blev vejledt til at "skære ind til benet", hvilket gav et... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Frøsø Køkkenfornyelse sælger køkkener samt låger, bordplader og skuffer. Vi leverer til tiden og nøgleordene er god service, kvalitet og stærke priser.
Oldenvej 7, 3490, Kvistgård, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det er som at få et nyt køkken med nyt køkkenbord vask og nye låger, vi er bare så tilfredse, og hele dagen foregik stille og roligt, der var virkelig styr på det, flot arbejde, vi roser jer gerne til venner og bekendte.
Venlig hilsen Gudrun Nielsen

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik virkelig god rådgivning til udvælgelse af de enkelte dele. Arbejdet er utrolig flot med fantastisk finish.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
God markedsføring, hvor Carsten viste og forklarede fra Jeres reklamevogn ude foran supermarkedet. Vi fixede et møde på adressen til det nye køkken. Det var et konstruktivt møde med gode tips og ideer fra Carsten. Efter fin leverance, hvor producterne var meget fint beskyttet under transporten fik vi selv sat fronterne op. Dog var der et par gange, hvor vi fik klar og meget imødekommende vejledning fra Carsten - og tænk sig: den ene gang var på en søndag. Det er bare god service ! Vi er meget tilfredse her på Gl. Stenderupvej.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Sælgeren carsten Sørensen er virkelig behagelig, ikke noget "karlsmart" og han ved hvad han har med at gøre. Fin aftale, som holder med fragtmanden og montøren var venlig og meget forsigtig i både nedtagning af det gamle køkkenbord og også i opsætning af det nye. Super fin finish.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Vi skulle have nye køkkenlåger og bordplade, men bordpladen viser sig desværre fra leverandøren at være for smal!! Men alt andet bliver monteret, som aftalt, på en dag, så vi kan få sat alle vores ting på plads!
Vi må vente 14 dage på den rigtige bordplade,men så kommer den søde og dygtige montør, Jan, og får gjort det hele færdig med et par enkelte øvrige små rettelser, som vi iøvrigt ikke skal betale xtra for!!
Flot arbejde, dygtig montør, kan varmt anbefales herfra👍🏻🔝👍🏻

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Absolut professionel. Virkeligt kvalitetsarbejde og med god kommunikation. Håndværker absolut professionel og dygtig. Kan helt sikkert anbebale at benytte Frøsø !
Jeg fik opmålt og leveret en masse låger til gang, værelse og soveværelse. Absolut topklasse.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Vi fik rigtig god og ærlig vejledning ved hjemmebesøg.
Aftaler om opmåling og opsætning blev overholdt og der blev fulgt op på tilfredshed. Prisen synes også rimelig. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Nye køkkenmøbler og skydedøre for skab i bryggers + udtræksskab i køkkenet. Super god oplevelse, alle aftaler overholdt. Det var Jan der monterede det hele på een dag, godt gået, da projekt skydedøre var noget af en individuel og speciel opgave. ALT pap, plastic m.v. blev fjernet, og selv savsmuld i carport var fejet op da Jan kørte :-) hvis vi har lignende opgaver i fremtiden bliver det helt sikkert Frøsø igen.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har fået monteret nye køkkenlåger. Det er blevet helt som vi forventede. Rigtig god service og vi fik skiftet en enkelt låge igen på grund af en mindre fejl uden problemer. Hvis I skal have skiftet gamle køkkenlåger ud med nye, kan vi varmt anbefale dette firma
Inge Spicker

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Det er 3. gang, vi bruger Frøsø Køkkenfornyelse, første gang var tilbage i 80'erne, hvor firmaet var helt nyt. Vi har hver gang været super tilfredse. Konsulenten tager sig den tid, der skal til, for at vi når frem til det for os helt rigtige valg. Vi har denne gang fået nye fronter på skabe og skuffer, nye endestykker, greb og sokler. Desuden nye bordplader og vaske i køkken og bryggers. Der skulle bygges lidt om, da vores ovn skulle flyttes, og alt blev lavet til UG. Vi kan varmt anbefale at bruge Frøsø Køkkenfornyelse.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Udskiftning af køkken låger/ skuffer og badeværelse låger. Alt kørte bare på skinner. Fra bestillingen til færdig melding. Tids fristerne for montering blev overholdt. Fin finish. Firmaet er bestemt anbefalelses værdig
Mvh. Rolf Wagner

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Jeg gik kendskab til Frøsø køkkenfornyelse på boligmessen i Forum.
Jeg skulle have udskiftet køkkenbordsplade og vask.
Jeg er hele vejen blevet mødt med rigtig god service lige fra mødet med køkkenkonsulenten til montering.
I tirsdag fik jeg så monteret min nye køkkenbordsplade og vask. Det er blevet utrolig flot. Køkkenet har fået et meget mere nutidigt look.
Jeg kan på det varmeste anbefale Frøsø til andre.
Når jeg skal have renoveret bryggers vil jeg bruge Frøsø.
Lena Jensen

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Min svigermor på Frederiksberg har fået et fantastisk flot og velfungerende renoveret køkken fra Frøsø, som hun er rigtig glad for. Hele forløbet har bare spillet, fra Lars - sælger, Frank - opmåling og montør - Jan. Tilmed til en fornuftig pris. De største anbefalinger herfra.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Fik en køkkenfornyelse udført af Frøsø. Og den blev udført til vores store tilfredshed.
Hele processen fra tilbudsgivning, opmåling og udførelse virkede professionel! - Og til en rimelig pris.
Så stor ros herfra
/Martin

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Det har været en fornøjelse at indgå aftale med Frøsø køkkenfornyelse, lige fra besøget af konsulenten, der kom med gode råd og vejledning til opmåler og tømmerne som stod for montering.
Alle har været meget servicemindede og alle tidsfrister og aftaler overholdt.
Kan bestemt anbefale Frøsø køkkenfornyelse og bruger dem gerne igen.
Tak for flot arbejde.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
God og venlig service. Veludført arbejde.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Hos Frøsø fik vi hele vejen igennem en venlig og professionel behandling, hvor der blev lyttet og handlet, så vi fik køkkenet akkurat, som vi ville have det.
Lågerne er i god kvalitet og meget rengørings venlige.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
For ca. 3 1/2 år siden fik vi fornyet vores køkken og bryggers. Køkkenbordet blev hævet ca. 10 cm, skabene blev udskiftet til skuffer. Der blev gjort plads til større opvaskemaskine. Jeg har været så tilfredse med det udførte arbejde. Men nu skulle der også pyntes lidt på badeværelserne og jeg har netop fået nye låger monteret. Det er håndteret super professionelt.
Jeg er super tilfreds med Claus, Frank og Jan vejledning, opmåling og udførelse af arbejde.

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Vi har 9.11.22 Fået “nyt” køkken lavet af frøsø Køkkenfornyelse. Vi siger tak til Claus og Frank, og ikke mindst Jan som har monteret køkkenlågerne. Alle aftaler er overholdt og lavet på den aftalte tid. Tak for det.
Lene Hvas

Antwoord van Frøsø Køkkenfornyelse
Lees meer over geverifieerde reviews.