- Groenteboer
- Fruit groothandelaar
- Fruit- en groente groothandelaar
- Gedroogd fruit winkel
- Groentesupermarkt
- Verwerking van groenten en fruit
Vers fruit op je werk, GRAPE idea! Wij ontzorgen kleine en grote bedrijven in heel Nederland door medewerkers blij te maken met verse arbeidsvitaminen. Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en creëert een gezonde werkomgeving.
Nederland
- fruitopjewerk.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goede kwaliteit fruit
Goede kwaliteit fruit, ook beschikbaar sinds kort via too good to go. Altijd mooie fruitboxen en goede service :)

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, je wordt goed te woord gestaan en alles op tijd geleverd. Aardige bezorgers en heerlijk fruit wij zijn er elke week weer blij mee

Antwoord van fruitopjewerk.nl
Bezorging is altijd netjes op tijd en…
Bezorging is altijd netjes op tijd en het fruit is smaakvol en vers!

Elke dag vers fruit
Het is zo fijn om op je werk te komen en altijd toegang tot fruit te hebben, ik neem niks meer van huis mee. Ideal, lekker en altijd vers!

Geweldige bedrijf
Geweldige mensen bij dit bedrijf. Altijd oplossing gericht en vriendelijke bezorgers. Die met een grote glimlach weer komen bezorgen.

Antwoord van fruitopjewerk.nl
Rot bedrijf slechte kwaliteit en een en…
Rot bedrijf slechte kwaliteit en een en all rommel

Antwoord van fruitopjewerk.nl
Top bezorgers en mooie kwaliteit fruit!

Prima klantenservice
We hadden in het begin wat problemen met de aanlevering, de chauffeur bezorgde twee keer op het verkeerde adres en die waren blijkbaar blij met het gratis fruit. De klantenservice gebeld, en die zorgden voor een nieuw pakket, twee dagen later. De tweede keer kregen we een extra bakje fruit en een excuus kaartje. De derde keer ging het wel goed. 1 ster minder vanwege het gedoe, maar wel netjes opgelost. Het fruit is tot nu toe van goede kwaliteit, en goed gevarieerd.
Fruit is niet te vreten droog en vaak…
Fruit is niet te vreten droog en vaak ook rot van binnen

Totaal niet rijp
Alles wat je krijgt is totaal niet rijp. Groene bananen en peren die keihard zijn. Belachelijk dat dit nog bestaat. Ik ga dan ook zorgen dat we overgaan naar een ander bedrijf. Krijgen elke week op diverse locaties 100 kisten afgeleverd.

Antwoord van fruitopjewerk.nl
Veel fruit is niet goed rijp, veel te hard en niet zoet.
Wij ontvangen wekelijks een krat met fruit van dit bedrijf, maar de kwaliteit van veel van dit fruit is erg laag. Pruimen en peren zijn bijvoorbeeld helemaal niet goed rijp en nog keihard. Best wel teleurstellend elke week. Daarom kun je beter bij een ander bedrijf een abonnement nemen.