Uitstekende service! Een mooie plafondlamp besteld! Snelle levertijden en vooral ook enorm blij met de prijs! Mijn vragen via de klantenservice werden ook direct opgepakt. Zeker een aanrader
Ik heb m’n bestelling nog steeds niet ontvangen en ik weet ook niet wanneer die gaat komen!
De nummer #1 op het gebied van de laatste trends!
Nederland
- Info@fundigo.nl
- fundigo.nl
Bestelling snel in huis, goede kwaliteit
Bestelling snel in huis, zeer tevreden met de kwaliteit van de lamp.
Uitstekende service en product
Goede service!
Levering verkeerd pakket snel verholpen!
Nadat ik in eerste instantie iets totaal anders had ontvangen dan besteld, werd dit probleem door Fundigo snel opgelost. Ik kreeg een paar dagen later alsnog (zelfs dubbel) het juiste artikel toegestuurd, en per e-mail een label waarmee ik het verkeerde pakket kosteloos kon retourneren.
Fundigo, bedankt voor de adequate afhandeling en het bonus-pakket!

Antwoord van Fundigo
Plafond ventilatielamp besteld een dag…
Plafond ventilatielamp besteld een dag later in huis en werkt perfect vandaar de tien ( 5 sterren )
product voldoet aan onze verwachtingen…
product voldoet aan onze verwachtingen en ondanks de feestdagen toch snel geleverd
snelle levering en goed product
Snelle levering en zelfs nog iets…
Snelle levering en zelfs nog iets extra' s gekregen.
Aansluiting op review Fundigo
In aansluiting op mijn eerdere review over de webshop Fundigo dat ik nog steeds mijn order ( onderzetters) niet had ontvangen kan ik het volgende zeggen. Op 31 augustus 2022 heb ik een mail ontvangen van dhr Sybrandy van Fundigo waar in hij zijn excuses aanbood over de nog niet ontvangen zending. Volgens hem was er wat fout gegaan met de bestelling. ( kan gebeuren ) Hij zou zorgen, dat de onderzetters gelijk die dag verzonden zouden worden inclusief een extra setje onderzetters voor het opgetreden probleem.!! Vandaag 2 pakjes onderzetters ontvangen. Hulde voor Fundigo om mij per mail in kennis te stellen en dit op een goede manier op te lossen. Ik zou daar zo weer een bestelling plaatsen
Kan er nog niet veel van zeggen
Kan er nog niet veel van zeggen. Mijn bestelling is op 23 augustus 2022 geplaatst en ik heb daar per mail bericht van gehad.( ordernummer ) Het is nu 7 dagen later en ik heb nog niets ontvangen. Afwachten maar.
Zeer goede service!
De levering duurde lang maar uiteindelijk is er een goede oplossing geboden!
Ik heb m’n bestelling nog steeds niet…
Mooie onderzetters en afdruipmat en…
Mooie onderzetters en afdruipmat en lekker snel geleverd.
Topprocucten
Topprocucten!
Al geruime tijd geleden ronde siliconen onderzetters gekocht. Deze bevallen prima, worden dagelijks gebruikt en zien er nog als nieuw uit. Prima kwaliteit en destijds vlot geleverd.
Simpelweg een vertrouwde site
Simpelweg een vertrouwde site. Bestelling gedaan producten kwamen binnen 2 dagen binnen en was zoals geadverteerd.
Erg snelle en vriendelijke communicatie
Leuke onderzetters en snel geleverd!
Gekocht voor in ons nieuwe huis, we zijn er erg tevreden mee!
Bestelde maandag volgende dag al in huis!
Zeer tevreden over mijn bestelling !
Zeer tevreden over mijn bestelling !
Vragen werden zeer snel beantwoord en optijd geleverd.
Ga zeker weer wat bestellen