Ik ben erg blij hoe ik geholpen ben bij funding option, hun hebben een passend aanbod voor mij kunnen regelen, zodat ik toch een mooi bedrag kon lenen . De offerte en het afhandelen was binnen 1... Toon meer
Funding Options, now part of Tide, helping UK firms access business finance, working directly with businesses and their trusted advisors. Funding Options by Tide is a leading online marketplace for business finance. We help businesses in the UK find the right funding for their situation – whether they need new machinery, want to boost their cash flow, or buy more stock. We exist because each year, millions of firms don’t fit traditional bank lending. Using online comparison technology, Funding Options makes it fast, easy and transparent for businesses to access the right alternative finance.
Verenigd Koninkrijk
Wij hadden een vrij moeizame overname van een horecabedrijf met pand. We zijn daarin heel goed geholpen door Funding Options en ze dachten steeds mee over de mogelijkheden. Zelfs in deze tijd waarin niemand horeca wil financieren! Ook hebben ze veel geduld gehad als zich onverwachts weer de volgorde horde voordeed. Ze hebben goed contact gehouden en vertrouwen gehouden in plaats van de stekker eruit te trekken. Door de vele hordes kwam ook de deadline voor ontbindende voorwaarden wel erg dichtbij, maar ze hebben op het laatste moment nog heel snel kunnen handelen waardoor we toch door konden! Wij zijn heel blij met hun dienstverlening en korte lijnen. Echt een aanrader!

Antwoord van Funding Options by Tide
uitstekende en duidelijke service, snel handelen
je weet snel waar je aan toe bent.
binnen enkele dagen alles kunnen regelen

Antwoord van Funding Options by Tide
Vriendelijk contactpersoon, snelle hulp en dat er zo goed wordt meegedacht is ook ontzettend fijn!

Antwoord van Funding Options by Tide
Zeer snel geregeld, heel vriendelijk en duidelijk goed communicatie zeker aanrader dank je wel 👍

Antwoord van Funding Options by Tide
Zeer fijne en betrokken adviseur. Reageert direct, geeft goede uitleg wat wij kunnen verwachten, geeft aan wat hij nodig heeft van ons en hoe het proces in zijn werk gaat. Snelle en correcte afhandeling, als klant wordt je compleet ontzorgd

Antwoord van Funding Options by Tide
Super goed geholpen reageren snel op vragen en hebben een super oplossing gevonden voor mijn beide winkels

Antwoord van Funding Options by Tide
Niemand en geen 1 bank die mij krediet wou verstrekken zodat ik mijn dromen en doelen kon behalen. Crowd Funding heeft mij geholpen en dit toch waargemaakt! Super! Alles gaat snel en is heel duidelijk!

Antwoord van Funding Options by Tide
Snel een goede oplossing gevonden voor financiering van een overname

Antwoord van Funding Options by Tide
Sinds dag 1 erg goed geholpen door een vast contactpersoon, dat is altijd fijn omdat je niet je verhaal opnieuw hoeft uit te leggen. Na het opsturen van de benodigde documenten hebben we heel snel al een aantal opties binnen gekregen en we hebben meteen het meest aantrekkelijke optie gekozen. Binnen no time was de financiering rond en konden we na de zware corona tijd in zeer korte tijd de centjes investeren in het aanvullen van onze bedrijfsvoorraad. #TOTHEMOON!

Antwoord van Funding Options by Tide
Ben ontzettend goed geholpen funding…
Ben ontzettend goed geholpen funding Options heeft voor mij als ondernemer er alles uit gehaald om de juiste lening voor mij te vinden.
Top zo kan ik met een gerust hart verder met ondernemen.

Antwoord van Funding Options by Tide
De accountmanagers denken met je mee. Doornemen een paar voorstellen met je door. Geen "kleine letters". Alles duidelijk en snel.

Antwoord van Funding Options by Tide
De offerte en het afhandelen was binnen 1 dag geregeld en klant vriendelijk medewerkers
Na het afhandelen wordt je persoonlijk opgebeld door de medewerker van funding option om het netjes af te sluiten.
Top!!!

Antwoord van Funding Options by Tide
Zeer goede ervaring had een offerte aangevraagt en hebben dit bij de juiste plek neergelegd
Had meerdere aanvragen gedaan en was afgewezen door dit bedrijf heb ik als nog een lening kunnen krijgen bij het bedrijf waar ik eerst was afgewezen door de contacten die ze hebben top geregeld en goede support

Antwoord van Funding Options by Tide
Top zo kan ik met een gerust hart verder met ondernemen.
René

Antwoord van Funding Options by Tide
Mijn contactpersoon heeft mij zeer goed geholpen bij het aanvragen van de juiste financiering. Ze hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt, dank daarvoor. Bedankt voor jullie tijd en inzet.