2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Unieke serviceverlening

Wij hebben een 4 tal eams stoelen aangeschaft. Toen na de garantie periode van 2 van de stoelen de veer defect raakte en ik deze wilde bestellen, hebben we deze gratis toegezonden gekregen. Daarbij nog 2 andere veren toegestuurd.
Ik ben zeer positief verbaasd over deze super service. Kom je niet snel meer tegen. Mijn dank Furnicons;-) Ik zal iedereen aanbevelen stoelen bij jullie af te nemen!

13 april 2016

Zeer tevreden over de Eames stoel

Wij zijn zeer tevreden over Furnicons. Het contact via de mail was snel en correct. Wij wilden de stoelen op een bepaalde datum hebben en dat was geen probleem. De stoelen worden in twee delen afgeleverd en het is heel eenvoudig om deze in elkaar te zetten. Voor elke stoel wordt er een inbussleutel met schroeven bijgeleverd, er is zelfs een reserve setje bijgeleverd.

De prijs- kwaliteit verhouding is heel goed. Wij zijn heel blij met deze stoelen en met Furicons!

23 augustus 2015

Super service!

Zelden een bedrijf meegemaakt met zo'n goede service.
Er was iets mis met een stoel en dat hebben ze keurig opgelost. Zelfs toen de doos beschadigd aankwam en er van de zes kussentjes er nog maar een inzat hebben ze gelijk vijf nieuwe opgestuurd. Top service!

12 november 2014

Goede service, scherpe prijzen gemiddelde kwaliteit

6 stoelen dsw besteld. Na een promotie stonden deze aan een zeer scherpe prijs.
customer service is perfect en zeer persoonlijk.
je betaald weinig en krijgt geen top producten in ruil maar toch een goed gemiddeld kwalitatief product na wat extra aanspannen van vijzen en moeren. Al bij al zeer tevreden!

2 september 2014

Super bediening

Gemakkelijk bestellen via de website, goede ondersteuning via e-mail, mooie prijzen, vlotte levering! Een tevreden klant en ik zou het iedereen aanraden!!

11 maart 2014

Super webshop, service en levering

Via Furnicons heb ik DSW stoelen besteld na teleurgesteld te zijn door een andere website die deze replica's aanbiedt. Furnicons biedt goede producten tegen een schappelijke prijs. Verzending/levering is super snel, de klantenservice is goed bereikbaar en zeer behulpzaam.

11 maart 2014
Toon reviews in alle talen. (109 reviews)