Future Champions Reviews

1. Voetbaltraining

Future Champions is dé plek waar jongens en meiden van 5 t/m 14 jaar in cycli van 5 weken iedere vrijdagmiddag een unieke voetbalbeleving krijgen. Onze trainingen zijn zodanig ingericht dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen. Zowel op voetbaltechnisch gebied als op mentaal gebied. Gedurende 5 weken lang kunnen wij ieder kind wekelijks het gevoel geven dat ze ergens echt goed in zijn. Dat vergroot gedurende de cyclus het (zelf)vertrouwen en het plezier! De focus op het geven van (zelf)vertrouwen aan kinderen doen we op basis van challenges op verschillende voetbaltechnische vlakken. De focus ligt tijdens onze trainingen dan ook op positieve coaching. De een is goed in sprinten en de ander kan juist heel hard schieten of goed dribbelen. Dat maakt onze “challenge competitie” altijd gelijk opgaand, want een goede voetballer is niet per definitie een snelle sprinter. Dit maakt het concept leuk voor zowel goede voetballers als beginners! De eerste vier weken organiseren we met de desbetreffende amateurvereniging een reguliere (techniek)training vol met fun oefeningen waarbij een onderliggende technische vaardigheid wordt uitgelicht, bijvoorbeeld koppen, traptechniek, looptechniek etc. Alle oefeningen zijn gekoppeld aan een competitief element om de aandacht en het fanatisme hoog te houden. Iedere training wordt afgesloten met een challenge waarbij iedere deelnemer de kans krijgt om punten te scoren. De punten worden bijgehouden in een klassement. De laatste training bestaat uit een spetterende finale bestaande uit enkel challenges om de laatste punten binnen te slepen voor het eindklassement. Uiteindelijk komt er uit iedere cyclus per leeftijdscategorie een winnaar en is er voor iedere deelnemer een leuk certificaat in de vorm van een FIFA FUT-CARD. De nummers 1, 2 en 3 krijgen een leuke prijs! Iedere cyclus wordt bij een lokale amateurvereniging georganiseerd. De trainingen worden uitgevoerd door vrijwillige voetbaltrainers van de vereniging zelf en worden gecoördineerd door coaches van Future Champions.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Top voetbalschool!

Leuke trainers die iedereen motiveren, iedereen waarderen ongeacht niveau.
Inhoud van de trainingen en materialen die beschikbaar zijn is top!

14 maart 2025

Lekker voetballen

Mijn zoon is niet lid van een voetbalvereniging maar kan door Future Champions toch lekker voetballen en trainen. Hij vindt het geweldig en wij zijn erg blij met de positieve houding van de trainers en met de heldere communicatie. Nu maar afwachten tot de volgende ronde begint.

1 november 2024