1. Elektronicawinkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Mobiele telefoon winkel
  4. Computers en accessoires winkel
  5. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Future Tech Essentials offers you the finest of Dash- and Action Cams, Drones, Bluetooth Headsets, Virtual Reality Glasses, Smartwatches and much more. Visit our website for our newest products here!

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wie kan mij het telefoonnummer waarop…

Wie kan mij het telefoonnummer waarop Blokland bereikbaar sturen. Ik ga hem aanklagen bij Radar maar wil hem eerst zelf spreken. Bestelling eerst veel te laat en dan niet geleverd, hoor niets van hem na 4 mails te hebben verstuurd. Ik geef hem nog één kans.

23 september 2020

Niet iets bestellen!

Verzending duurde veel langer dan werd gezegd. Uiteindelijk mijn pakketje binnen gekregen (ik had 2 paar zwarte samsung oortjes besteld). Ik kreeg binnen een toeristen sleutelhaner van de algarve en 1 paar witte oortjes. Niks dus wat ik had besteld. Ik heb hierover gemaild en het enige was dat ze zeiden dat er op de site stond hoe je kon retourneren. De sleutelhanger heb ik toen teruggestuurd met de vraag dat ik mijn geld van minimaal de ksoetn van 1 paar oortjes terug wilde. Eindstand, 1 paar oortjes binnen in de verkeerde kleur. Geld kwijt van het andere paar en geld kwijt van het opsturen voor retouneren.

14 september 2020

Het is pure leugens wat ze schrijven

Het is pure leugens wat ze schrijven. De link die ze sturen klopt niet. De ene keer schrijft hij nederlands en de andere keer reageert hij in het engels. Heb de gekochte oortjes na 2 maanden nog steeds niet gekregen. Als ik het zelf uit china had gekocht had ik het allang gehad. na een tijdje reageren ze dat ik hun niet meer moet mailen. OPLICHTERS!! Koop niet hier mensen.

8 september 2020

Zeer slechte zaak

Zoals meerdere reviews, deze man misleid de consument. Bij mij exact hetzelfde liedje. Ik heb 2 maanden gewacht en mocht nog even btw en invoerrechten van het product gaan bijbetalen. Dit alles terwijl er gezegd wordt bij bestellen dat hij (in mijn geval) 4 stuks op voorraad heeft.
Er wordt niet gereageerd op mail. Zéér zéér slecht.

10 augustus 2020

Geduld is een schone zaak

Het bestelde product na 35 dagen uiteindelijk wel ontvangen. Future Tech Essentials is een bedrijf dat zich bezighoudt met dropshipping. De levertijden zijn zeer lang.
Wel heb ik het product in goede orde ontvangen.
Heb je geen haast, dan kun je voordelig shoppen. Wil je vaste levertijden dan moet je geen zaken doen.

19 juli 2020

Misleidende info op de website

Misleidende info op de website. Heeft geen voorraad ook al staat op de site van wel. Bestelt zelf in China. Reageert niet inhoudelijk op opmerkingen over deze gang van zaken. Als klant kun je dus 30-40 dagen op je product wachten. Product geretourneerd.

7 juli 2020

Oplichter!

6 maande gelede iets bestelt,nog niets binnen..mail contact gehad,zou op nieuw opsturen bla bla...
Heb nu aangifte gedaan tege solomon van blokland

30 juni 2020

Niet doen!!

Prijs van de Bluetooth speaker die ik wilde was veel lager dan bij andere aanbieders. Website meldt niet duidelijk dat het om drop shipment uit Singapore gaat. Levertijd is uiteindelijk 6 weken en ik krijg een rekening van de Douane voor inklaringskosten.
Uiteindelijk ben ik veel duurder uit en ondertussen biedt Amazon de speaker voor dezelfde lage prijs aan en morgen ik huis :-(

27 juni 2020

Pure misleiding van de consument

Pure misleiding van de consument.
Op de website is het op voorraad maar dit is zeker niet het geval.
Je kunt beter zelf rechtstreeks in China of Singapore kopen.
Nu moet je nog extra inklarings kosten en btw betalen, en een wachttijd van een aantal weken.
Wel wordt er gereageerd op mijn mails met voor de hand liggende antwoorden, met verwijzing naar algemene voorwaarden.
Ga aub naar een andere aanbieder.

15 juni 2020

Dropshipper met ongeloofwaardige reviews

Precies zoals hiervoor beschreven. Het is een eenmanszaak die doet alsof hij voorraad heeft. Daarbij krijg je een kortingscode en een track and tracenummer die niet werken.
Levert uiteindelijk wel en je krijgt (na extra mailen) je geld terug daarom zou ik 3 sterren geven maar op andere review sites staan overduidelijk nep reviews met zogenaamd positieve ervaringen. Misleiding, dus 1 ster!
Koop beter zelf in China of bij een echte winkel met voorraad.

10 juni 2020
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken