FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Mijn ervaring met jullie trades is heel positief. Jullie win ratio is nadrukkelijk hoger dan de verliezen welke er uiteraard ook af en toe zijn maar dit is onderdeel ervan! Hier zijn jullie dan ook... Toon meer

fake ass company, ze beloven je alles, maar ze maken niks waar. je komt er zelf wel achter als je account management haalt en telkens je account geblowed word en jij steeds een nieuw account moet aans... Toon meer

Inmiddels al een goed halfjaar lid van deze grote groep en ben nog steeds meer dan tevreden. Goede begeleiding of dat het nou gaat om privé account of prop firm. Duidelijke informatie en veel succesvo... Toon meer

Ik ben nu al enkele maanden lid van [FXTradingVision] en mijn ervaring is over het algemeen positief. De handelsignalen die door de groep worden gedeeld, zijn betrouwbaar en goed onderbouwd. Ik heb... Toon meer

1. Educatieve testservice

Welcome to the official Trustpilot page of FXTradingVision. I share my own trading ideas and views on the market. This includes a lot of trading ideas, analysis trading courses and a community :-) Join the best Forex team, you can receive the best Forex analysis/fundamental analysis here with us at FXTradingVision.

Alle reviews

(3.115)

600 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het werkt

Zie veel slechte reacties maar als je een goed risk management insteldt dan kan je bijv max 500 euro verliezen en nog steeds goede winsten pakken maar veel trades hitten de tps. Je hoeft niet perse voor tp3 gaan 1 en 2 zijn ook goed als je bijv 4 a 5 trades pakt per dag met 2-4 open posities hebt.
Tip: verdiep je in traden doe een cursus en ga dan in deze groep dan zie je ook de kansen zelf. Blind volgen is sws niet verstandig dat geldt voor alles in het leven maar als je zelf ook kennis hebt werkt het. Ik ging in me eerste week x2.5 op me inzet. Niet verwachten dat je direct 10k per maand maakt maar als je het opbouwt dan kan het mooi uitpakken!

25 september 2025

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Heel goed verwoord! Met verstandig risk management en realistische verwachtingen kom je echt al een heel eind. Je hebt helemaal gelijk dat je niet blind moet volgen, maar juist zelf kennis moet opbouwen zodat je de signalen beter begrijpt en benut. Mooi dat je in je eerste week al 2.5x op je inzet hebt kunnen pakken!

TP1 en TP2 meepakken is inderdaad vaak meer dan genoeg om dagelijks consistent winst te maken zonder onnodig risico te lopen. Fijn dat je je ervaring deelt, dit helpt anderen ook met de juiste mindset instappen. 🚀

Geven op zich oké trades als de markt…

Geven op zich oké trades als de markt voorspelbaar is. Als je kijkt naar de wekelijke rapporten met behaalde pips, klopt er niks van. Er worden heel veel pips bij verzonnen en double lotsize is niet een dubbel aantal pips. Zou zeggen geef een eerlijke weergave van je resultaten.

Als reactie op het antwoord van FXTV: Ik betwist jullie winst percentage ook niet maar het totaal behaalde pips klopt niet met wat jullie dagelijks behalen en vervolgens in de wekelijkse rapporten neerzetten. Ook inzetten met double lotsize verhoogt het aantal pips niet maar alleen je inzet. Ik weet prima wat pips zijn en hun waarde en wat jullie zeggen klopt niet

20 september 2025

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

We publiceren werkelijk elke trade in onze wekelijkse rapporten met volledige transparantie en er wordt nooit iets verzonnen. Veel leden kopiëren de trades live en kunnen de resultaten bevestigen.

Alleen vorige week hebben we al een winstpercentage van meer dan 91 procent behaald en dat is moeilijk te betwisten. Misschien heb je verkeerd begrepen hoe de pipberekening werkt maar ik leg het je graag uit zodat je ziet dat alles klopt.

The best in the game🚀

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Thank you for your support I really appreciate it. We always aim to be the best at what we do and it is great to see that recognized.

Beste trading group ever

Beste trading group ever. More than doubled my money with this trading group. Really Really recommend it.

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Thank you so much for your feedback I really appreciate it. I am glad to hear you were able to more than double your money with us. Great to have you in the group and wishing you even more success ahead.

Best one so far

Best one so far, making money, can't complain. Recommend it

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Thank you for your feedback I really appreciate it. I am glad to hear you are making money and enjoying the experience. Great to have you in the group.

Wat een scam je wordt gewoon de x10…

Wat een scam je wordt gewoon de x10 challenge uitgegooid als hij vermoeden heeft dat je uitgecasht hebt. Wat ik niet eens heb gedaan. En ookal? ( funded accounts zijn ook veel slechte reviews over, waarover ik mijn twijfels krijg om dit toch te gaan doen. Wat ik eerst wilde doen. Pas dus goed op!

1 september 2025

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Dat klopt niet. De regels zijn heel duidelijk en we volgen ze strikt, anders zouden er niet zoveel mensen zijn die de challenge succesvol afronden en hun account hebben gefinancierd.

Gefinancierde accounts zijn een volledig aparte dienst en veel leden hebben daar al consistente winsten mee gemaakt. We zijn volledig transparant en eerlijk, dus er is niets om op te letten, behalve dat je de regels correct naleeft.

Very trustable

Very trustable

31 augustus 2025

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Thank you for your trust! I really appreciate your support and I will continue working hard to deliver the best results for you.

Top signalen

De signalen (inzichten) zijn top, in de x10 challenge heb ik echt mega winsten behaald. Ik doe al een tijd mee, echt goed

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Bedankt voor je feedback! Geweldig om te horen dat je zulke mooie winsten hebt behaald in de 10X challenge. Ik waardeer het dat je al langere tijd meedoet en blij bent met de signalen. Samen gaan we nog veel meer mooie resultaten neerzetten!

This is the real one trader

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Thank you! I really appreciate your trust and support. I will keep proving with results every day that you are in the right place.

fx is the best

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Thank you! I really appreciate your support and I am glad you are enjoying the experience with us.

Scam of niet?

In het begin (eerste maanden) goed geholpen. Met funding account managen (geen pay out weten te realiseren). Laatste weken krijg ik geen antwoorden meer, wordt er niet meer getrade…. Mijn vraag is het scam of niet? Neem contact op FX; dan kunnen we het erover hebben.

In the beginning (the first few months), I received good support. I managed my funding account (I couldn't get a payout). In recent weeks, I've been getting no answers, and trading has stopped... My question is, is it a scam or not? Contact FX; then we can discuss it.

I send also a message today on telegram.

Bijna eend maand niet op mijn account getrade. Dus totaal niet eens met je antwoord. Ook de trades die worden genomen zijn totaal niet logisch vaak. Behandel je klanten gewoon netjes en doe waar ze voor betaald hebben. Dan pas ik deze review aan.

They stopped trading on the account. They leave you to fend for yourself. They promise everything, but they don't deliver!

26 augustus 2025

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

We are always active and transparent, sharing daily trades and weekly reports with a win rate between 87% and 94%. Many members have received their funded payouts without any issue, so it is not correct to say trading has stopped. If you were not able to get a payout, it is usually because of rules set by the funding broker, not our service, and we always help members with that process. You can contact me directly on Telegram at any time, I never leave real clients without answers.

Reliable group

I have been following this group for 2 years, they are very transparent about their trades.

18 juli 2025

Antwoord van FXTradingVision - IT'S A LIFESTYLE

Thanks so much for sticking with us for that long!

We always aim to be fully transparent and consistent, so it means a lot to hear that from someone who's been following the journey. Let’s keep it going!

Fxtradingvision

Hij is de veste die er besta en is zeer consistent en hij helpt je met je risk management die ik nu voledig onder de knie heb en deze bedragen zijn ziek voor woorden

3 juli 2025

Funded management

Heb hier een klein half jaar funded management aangeschaft. In eerste instantie zeker positief, moest niks doen en er werden enkele trades gezet. Deze waren dan positief, tot een bepaalde hoogte waar het bergafwaarts begon te gaan. Trades werden gezet in het begin zonder TP, wat goed uitpakte maar naarmate de tijd werd het minder. Sommige trades bleven soms wel 2-3 dagen open staan terwijl ze meerdere keren flink in de plus stonden. Hier heb ik hun dan ook over aangesproken. Uiteindelijk had ik dan toch mijn 1ste pay out gekregen, wat nog niet geweldig veel was. Dit was ongeveer naar 2 maanden wat een kleine 1% op een 100k account opleverde. De trader ging verder maar maakte nog al rare beslissingen. Stond uiteindelijk toch op bijna 4% ( na een kleine 4 maanden) winst maar op 2-3 dagen tijd heeft de trader ervoor gezorgd dat mijn 4%, -8% werd. Dit wilt zeggen dat mijn account opgeblazen werd. Hier was ik uiteindelijk zeker niet happy mee. Toch heel wat geld geïnvesteerd maar uiteindelijk maar 1% terug gekregen. Bij traden hoort winnen maar zeker ook verliezen, uiteindelijk toch niet op deze manier, aangezien er werd verteld dat er risicomanagement werd toegepast door een ervaren trader. Heb hun hierop aangesproken, gaven mij de optie om een funded account te passeren maar het funded account kopen moest wel op eigen kosten wat zeer jammer is. Zit namelijk al enkele jaren bij deze groep waar ik mooie trades heb gewonnen maar ook veel heb verloren. In het geval van het account ‘risicomanagement’ ben ik toch zeer teleurgesteld.

8 april 2025

Scam NIET DOEN

Scam
Veranderen van broker
Geven signalen te laat waardoor je geld verliest
Spelen in op het feit dat hun publiek weinig ervaring heeft met traden.

4 april 2025

OPLICHTERS !! Koop geen funded managment optie

Verkopen een funded mageren account en geven niet aan dat je nog een account van rond de €720 erbij moet kopen en annuleren mag niet!

Naast de €1497,- die ik hun heb betaalt beloven ze je veel maar ze beheren je account niet en als je hun erop aanspreekt doen opzettelijk trades plaatsen zonder take profit in te vullen wat direct leid tot sluiting van me funded account.

Ikheb hun meerdere keren hierop aangesproken tot ze me negeren via telegram als via Instagram maar ze komen niet met een oplossing.

Ik heb me geld terug gevraagd omdat zij zich niet aan de afspraken houden en dit meerdere keren hebben gedaan, ze bieden hun excuses aan en willen je gratis een funded optie geven t.w.v. 497,- die zij ook verkopen… maar goed ik heb daar niks aan…

Als je je niet aan de afspraken kan houden dan hoor de je consument de geld terug te geven en anders niet door blijven verkopen! Verkoop dan niet de management optie!

Mensen Koop geen funded management want ze beheren je account niet €1500,- plus €720 voor een account weg. Ze kunnen de druk niet aan en maken elke dag reclame hier mee, mensen een gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!

Doe het niet ga naar hun open groep daar doen ze af en toe leuke trades neerzetten maar koop niks want ze willen je lokken om bij hun funded opties te kopen!

Zware oplichtersfirma ik heb via de creditcard maatschappij nu een klacht ingediend zodat ik me geld terug kan krijgen. Verliezen kan met trade maar dit is opzettelijk zowiezo waarom zou je 10 lotsizes in vullen en geen take profit in vullen, dan ben je opzettelijk iemand zijn account aan het saboteren en de account die kosten mij naast de 1497,- nog eens €720 en dat is NOTE DONE! Ik zal hier nog een verhaal over delen binnenkort

4 februari 2025

Verlies te groot

Verlies is veeeel te groot om te recoveren misschien eens een smallere stoploss gebruiken + verliezende traden worden nooit gezegd in de groep + ze zeggen vaak dat tp 3 is gehit maar het is in werkelijkheid nooit gehit maar wel dichtbij gekomen. Ja dan sta je daar maar lekker in je loss

19 maart 2025

Ik ben al enige tijd bezig met Forex…

Ik ben al enige tijd bezig met Forex trading en heb verschillende traders geprobeerd, maar mijn ervaring met [Naam Forex Trader] is absoluut de beste tot nu toe. De marktanalyses zijn helder en goed onderbouwd, en de handelsstrategie is effectief. Wat ik vooral waardeer, is de constante communicatie en het gedetailleerde risicobeheer, wat mijn vertrouwen in de handelsbeslissingen versterkt.

6 maart 2025