Fantastisk oplevelse for hele familien, vi var tre generationer afsted i to dage, med overnatning i tre dejlige tipitelte med fast gulv. Masser at aktiviteter for alle aldersgrupper. Svævebanen og kl... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk sted. Vi var 4 i alderen 49, 28, 26 og 13. Vi ankom fredag og skulle overnatte i glambing telt. Vi blev noget overraskede over, at vi havde adgang til hele parken (selvfølgelig ÷ de bema... Toon meer
Dejligt sted, hyggeligt og god plads Det er et stort område, så der er ingen trængsel. Fantastisk at se hvad de har fået ud af den gamle have. Der er masser af bevoksning lig med skygge og læ. Mang... Toon meer
Hold da op… det kunne jo ikke være gået meget værre… Et stort kaos. Unge mennesker ude på posterne som er frustrede, kede af det og alene. Ingen til at gribe dem. Havde ikke regnet med det skulle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Brug en hel dag fyldt med sjove aktiviteter, action og nærvær. I Fyns Sommerland er der noget for enhver smag – fra børnehøjde til teenagere og polterabend til teambuilding. Prøv suset i de 17 meter høje svævebaner – eller tag de børnevenlige på jorden, mærk suget i maven, når man tager hoppet i det høje udspring eller lad det kilde i maven hele vejen ned ad den gamle, farverige ikoniske rutchebane. Eller måske er du mere til bueskydning og bmx-baner, skattejagt og stjernegåder, fodbold-, disc-, minigolf – eller nogen af de mange andre aktiviteter.
Contactgegevens
Fjellerupvej 81, 5560, Aarup, Denemarken
- info@fynssommerland.dk
- fynssommerland.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Vi har betalt for mad og ventede 30…
Vi har betalt for mad og ventede 30 minutter for en pakke pomfritter imens alle andre fik deres mad inden for 5 minutter

Antwoord van Fyns Sommerland
Sommerland som det burde være!
Fik endelig besøgt det genopbyggede sommerland.
Originale og DIY aktiviteter over det hele.
Ud-i-naturen oplevelse for os alle sammen (stor sammenbragt familie)
Den mindste, Tue, kunne slet ikke få nok og ærgrede sig over at vi ikke nåede Zorbing luftboldbanen denne gang. Gang på gang fandt vi ham på vej derover på egen hånd.
Vores modigste, Stefan, tog uendelige ture på den tørlagte vandrutschebane (genialt koncept), og fik lidt overfladiske skrammer da mod blev til overmod, men gik stadig glad hjem.
Den ældste, Peter, som var den af ungerne der havde bestemt at vi skulle derhen havde kun en klage, men det synes jeg ikke skal trække ned i anmeldelsen:
Hjelmene til svævebanen var lige det mindste til ham.
Men han har altså også et urealistisk stort hoved for sin alder.
Softice, madpandekager og en lille fadøl til far
Alt i alt totalt godkendt!!!!
Vi ses!
Absolut verdensklasse koncept
Absolut verdensklasse koncept. Den fedeste zip-line.
Fsntastisk for hele familien
fantastisk sted med mange former for…
fantastisk sted med mange former for analog leg.
vi nød meget at være der, dog var skattejagten lidt svær da en af posterne var rykket men det fremgik ikke af skattekortet.
Aktiv familie så fyns sommerland
Aktiv familie opleve så det fyns sommerland
Helt igennem fantastisk dag.
Helt igennem fantastisk dag.
Vi kom med en vis skepsis, men den blev gjort til skamme. Det er et rigtig hyggeligt sted og fedt at du skal bruge dig selv i forlystelserne.
Hvis jeg skulle komme med en ting, så kunne kanterne på stierne godt tåle at blive trimmet lidt.
Dejligt Sommerland til…
Dejligt Sommerland med aktiviteter til seje aktive børn .
Skøn natur . Meget venligt personale .
Vi kommer snart igen ☀️
Skøn oplevelse for hele familien inkl…
Skøn oplevelse for hele familien inkl hund.
Vi kommer helt sikkert igen.
Vi har været der to gange med forskellig hold i alderen 8- 66 år og alle morede sig.
(Vi havde ikke hund med, men så andre med hund) vi så børn i alle aldre som morede sig.
Der var mange forskellige gode aktiviteter fx Rutchebaner hvor man sad på en måtte, ø- hop hvor man skulle gå over vand på planker og wirer, bueskydning, gåder osv.
Zorbing var vildt sjovt. Man spændes fast inde i en kæmpe bold som triller ned af bakken.
Klart en anbefaling herfra.
Det var bare hyggeligt
Der var mange gode aktiviteter for både børn & voksne
Dejligt sted
Dejligt sted og venligt personale. Vi var afsted med vores piger på 4 og 7 år. De var underholdt hele dagen 😊
Et dejligt sted
Et dejligt sted, hvor vi kunne fordybe os i aktiviteterne og prøve igen og igen.
Vi brugte mange timer derude. Der var god plads til alle.
Vi var meget glade for oplevelsen og kommer igen.
Vi kommer helt sikkert igen i Fyns Sommerland
Dejligt sted: ikke finpudset og med blomsterkrukker, men i skøn natur. Fine stier. Vildt mange og virkelig varierede aktiviteter til både store og små og til de mere forsigtige og vovehalsene. God pris. Høfligt personale.
Vi tog fra Sjælland til Fyn for at…
Vi tog fra Sjælland til Fyn for at besøge Fyns sommerland - vi havde vores hund med og vi havde den bedste dag ☺️
Elsker der stadig er steder man kan tage sine børn hen hvor se får jord under neglene, får bevæget sig og er LANGT væk fra en skærm 👌🏼
Vi skal klart besøge Fyns sommerland igen - kæmpe anbefaling herfra 💛
Smadder hyggeligt sted:)
Smadder hyggeligt sted.
Dejligt med plads, sidde steder, små kroge, vi kunne nemt bruge en hel dag derude.
Dejligt der var mad pandekager så det ikke kun var fast food.
Fine priser. Søde venlige imødekommende personale
Supersommerland
Vi har som familie kun oplevet en fantastisk udvikling af stedet. Fra scratch til super godt aktivitetspark på kort tid. Folkene bag parken synes initiativ- og iderige. Medarbejderne virker ligeledes engagerede, og alle steder møder man smil og hjælpsomhed. Sommerland er et meget spændende sted for ung som ældre, og bygget op på resterne af det forgangne Sommerland, har stedet kun udviklet sig positivt. Får de bedste anbefalinger herfra.
Rigtig fint sted.
Rigtig fint sted.
Synes dog der mangler mange bænke ved de forskellige aktiviteter bla ved søerne.
Synes også at 30 kr for en lille kop kaffe er lige i overkanten.
Simpelt og godt
Balance banen over søen og BMX banen bør fremhæves, men også en masse andre aktiviteter så som at sejle i kano osv. Det de gør godt er at tilføje nye aktiviteter med jævne mellemrum.
Dejlig positiv udvikling der har været…
Dejlig positiv udvikling der har været siden jeg besøgte stedet for et års tid siden. Absolut et besøg værd. Det ligner mere og mere det sommerland jeg kendte som barn😊
Besøg dem, virkelig fantastisk
Virkelig et fantastisk sted, vi havde en virkelig vidunderlig dag hos jer.
Dejligt personale , dejlige aktiviter.
Vi helt klart anbefale alle med børn om at tage dertil, da man virkelig kan lave noget som familie og få grinet en masse sammen .
FANTASTISK
FANTASTISK, mine bange anelser blev gjort til skamme. Bedste dag i et sommerland med børnebørn på 8 og 13 år. De havde en SUPER god oplevelse i udspringstårnet og i sær Svævebane, med yderst kompetente folk til undervisning og hurtig hjælp hvis nogen var i nød 😎 mange andre gode aktiviteter. Ingen stress og jag, kommer helt sikkert igen 🥰 tusinde tak for en god oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🥰
Lees meer over geverifieerde reviews.