Op zich prima behandelingen, wel jammer dat ik 3x van fysio moest wisselen omdat mijn behandelende fysio weg ging. Ook fijn dat het bij een Basic-Fit vestiging zit waardoor je ook meteen (evt onder be... Toon meer
ME - Luistert goed naar je verhaal en stimuleert om te blijven bewegen, neemt je mee aan de arm om aan te geven hoe je verbetering kunt bewerkstelligen.
Geweldig geholpen en nemen uitgebreid te tijd om probleem te onderzoeken en vervolgens te behandelen. Dank!! Ruime openingstijden, beginnen erg vroeg en werken tot laat door, dus kan altijd een plek... Toon meer
Aandacht voor de cliënt, tevredenheid en leveren van kwaliteit vinden wij heel belangrijk en komt op de eerste plaats. Iedere cliënt krijgt een fysiotherapie behandeling die bij hem/haar past. Gekeken wordt naar wat de cliënt nodig heeft en naar de mogelijkheden die er zijn. Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld gericht op zijn/haar doelen.
JC Beetslaan 157, 2131 AL, Hoofddorp, Nederland
- 0637330254
- info@mefysio.com
- fysiotherapiemefysio.com
Echt bedankt
Echt bedankt! Jullie hebben mijn leven gered! Ik had al vijf jaar last van pijn in mijn bovenrug en was er eigenlijk al aan gewend dat ik die pijn nooit meer kwijt zou raken.
Maar na slechts drie keer bij Micha waren al mijn rugklachten verdwenen.
Ik had af en toe ook last van migraine, en die is ook helemaal over sinds Micha mijn rug heeft aangepakt. Ik wou dat ik zes sterren kon geven! Echt een aanrader!
Direct contact
Direct contact, geen lange wachttijd, serieus genomen. Deze mensen snappen het, uitleg over wat er gaat gebeuren. Samen tot een goed resultaat komen en niet alleen de fysio het werk laten doen. Ik ben super tevreden, dank jullie wel
Geweldig goed geholpen door Micha…
Geweldig goed geholpen door Micha tijdens mijn behandelingen. Ook oefeningen voor thuis gekregen en op deze manier snel progressie geboekt. Echt een aanrader deze club, toppers!
Super goede behandeling vriendelijk…
Super goede behandeling vriendelijk personeel kon snel terecht
Altijd goede ervaringen bij ME Fysio
Altijd goede ervaringen bij ME Fysio. Bij langdurige klachten wordt er een goed plan opgesteld, en bij een spoed situatie staan ze gelijk voor je klaar. Enorme aanrader.
Beste Fysio
Ik heb hele goede behandelingen gekregen door ME Fysio. Hij was heel erg vriendelijk en geduldig. Mijn klachten zijn minder geworden. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen ME Fysio aan.
Het zijn allemaal toppers bij Me Fysio 👍🏼👍🏼👍🏼
Me Fysio is een zeer ervaren en betrouwbare praktijk. Ik loop al jaren met dubbele rughernia’s en Me Fysio weet altijd de pijn te beperken doormiddel van de juiste behandelingen toe te passen. Het zijn allemaal toppers bij Me Fysio 👍🏼👍🏼👍🏼
Prettige groep fysiotherapeuten
Prettige groep fysiotherapeuten waarbij je je bij een ieder op je gemak voelt. Goed bereikbaar en je kan heel makkelijk een afspraak maken. Je wordt kundig geholpen op verschillende manieren. Massage, dry needling, verbetering d.m.v. speciale oefeningen doen etc. Ik ben erg tevreden en kom graag langs wanneer ik ergens bij geholpen moet worden.
Goede all round en sociale…
Goede all round en sociale fysiotherapeut, helpt mij enorm met mijn chronische kniepijn. Heeft naast de basis fysio praktijken ook verstand van manueeltherapie.
Goede en snelle behandeling
Ik had lage rugpijn en ben er helemaal van afgekomen. Goede en snelle behandeling. Veel houdingsadviezen en oefeningen ook gekregen. Erg tevreden
ME Fysio is een prima fysio-praktijk
ME Fysio is een prima fysio-praktijk! Ik ben heel tevreden. Er werken therapeuten die mij en hun vak serieus nemen en veel ervaring en deskundigheid hebben. Het is een kleine praktijk, dat heb ik als heel prettig ervaren. Binnen het team zijn ook specialisten, voor de ene aandoening kun je het best bij de een, terwijl de ander juist weer meer gespecialiseerd is voor het ander, en er is een goede samenwerking onderling. De sfeer binnen de praktijk is heel prettig en de praktijk is gevestigd in de JC Beetslaan in Hoofddorp, in de sportschool van Badic fit, waar ruime parkeergelegenheid is en bij dr sportschool kun je de oefeningen goed doen in alle rust, dat is heel prettig!
De praktijk heeft klantgericht werken hoog in het vaandel staan. Toen ik belde en vertelde dat ik veel pijn had kon er voor diezelfde dag nog een afspraak ingepland worden. Top! Er wordt ook in de avonden en in het weekend gewerkt, dat vind ik echt een groot voordeel, er zijn ruime openingstijden en er is altijd de mogelijkheid om op korte termijn geholpen te worden! Ik had aan drie behandelingen genoeg om van mijn klachten af te komen en ben daar heel blij om. Niet eindeloos doorbehandelen, maar samen kijken naar de klachten, de vinger op de juiste plek leggen en het probleem oplossen, dat is heel fijn.
Ik raad iedereen, die fysiotherapie nodig heeft, deze praktijk van harte aan, want ik heb de behandeling daar als erg prettig ervaren.
Goed geholpen met oefeningen en…
Goed geholpen met oefeningen en massage.
Fijn dat ik snel kon komen.
Tevreden over de algehele behandeling
Tevreden over de algehele behandeling. Oefeningen die thuis gedaan moeten worden . Worden via de app doorgestuurd met een filmpje erbij
Betrouwbare behandeling.
Ben al wnige tijd in behandeling en wordt goed behandeld. Er is oor naar mijn pijnen en wordt naar te vredenheid behandeld.
Top fysio
Top fysio, neemt behandelingen zeer serieus en neemt hier ook de tijd ervoor. Prettige mensen.
Ik word altijd zeer goed geholpen door…
Ik word altijd zeer goed geholpen door eigenlijk ieder personeelslid binnen mefysio.
Voor iedere klacht een specialist en veel tijd eerlijkheid en aandacht voor je.
Prima
Zeer goede verzorging voor mijn vrouw na een hersen infarct. Ze kan nu weer zelfstandig lopen
Voor diverse klachten bij fysio…
Voor diverse klachten bij fysio geweest. Altijd goed geholpen. Hele vriendelijke, professionele en fijne mensen. Ga zo door!
Top behandelingen!!!
Had een enorme last van mijn rug/schouders vanwege een verkeersongeval, met behulp van mijn fysio is alles goedgekomen. Top behandelingen.
(AANRADER)