Gabor Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte sandaler med god pasform og som altid med Gabor, kan de straks tages i brug uden at de gnaver. Desuden hurtig levering så de bedste anbefaling herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering. Bestilt samme vare, dog forskellige farver, samme dag to forskellige steder. Varen fra gabor kom 2 dage efter den var bestilt. De andre venter jeg stadig på. Kender modellen og ve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

..enlig har Gabor fortjent 5 flotte stjerner, for i gør jer umage, varen kommer hurtigt frem som bestilt. mit sidste køb kunne jeg desværre ikke bruge, jeg har adskillige Gabor sko jeg og min... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fundet den rigtige størrelse hos Gabor og tjekker blot den gamle skonummer, finder så på nettet let og gennemskueligt, det jeg ønsker, bestiller og to dage efter kan de gamle sko/støvler smide... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

SHOP I EN RIGTIG SKOBUTIK Her kan du trygt handle Du finder Gabor Shop i hjertet af København. Her har vi i mere end 15 år haft passion for sko og givet kjole, fest, job, ferie og kunder – det lille ekstra – de helt rigtig sko... Vi udvælger og håndplukker selv alle modeller fra vores kendte mærke, så du får det bedste – i kvalitet, fashion og flot design – nogle design skaber vi endda selv, så du finder sko hos os du ikke kan få andre steder... I vores netshop gaborshop.dk finder du alle vores modeller. Du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og professionel vejledning... Vi glæder os til at hjælpe dig på telefon 33 93 14 14 Hilsen Monica, Carina, Mette og Jacob PS. Vælger du at tilmelde dig Gaborshop´s kundeklub, får du vores nyhedsbrev hvor vi forkæler dig med gode tilbud. Rabat ved sæsonpræsentationer og meget mere... kom først til det sidste nye... HURTIG LEVERING Vi gør vores bedste for, at ordrer vi modtager: Mandag til fredag før kl. 15:00 sendes samme dag Lørdag før kl. 12:00 sendes samme dag Søndag sendes mandag Dog kan der i enkelte tilfælde gå en dag mere, hvis du har valgt en tilbudsmodel uden for sæson. Vi har nemlig så mange sko, at nogle må på vores fjernlager. GRATIS LEVERING I DANMARK Vi leverer gratis til nærmeste posthus. Vælg den levering du ønsker – du kan også selv hente i butikken. FULD RETURRET Du har 14 dages fuld returret. Du kan også komme ind til os i butikken og bytte/returnere.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

85 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Lækre sko

Lækre sko. God pasform. Let at handle når man kender sin skostørrelse

15 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, jeg fik købt et par støvler en størrelse for stor, returnerede og bestilte straks korrekt størrelse. Hurtig ny levering og pengene hurtigt retur for første par 👍 de får 5 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 september 2025

Skønne støvler.

Jeg har kun lige prøvet støvlerne på indenfor, men de passer perfekt, glæder mig til at tage dem i bruge lidt senere på året. Flotte og lækre at have på, som sædvanlig hurtigt levering. Glag og tilfreds kunde 😀

10 september 2025

Frem og tilbage

I denne uge har jeg bestilt og fået leveret et par loafers fra Gaborshop i København til Bogense Fyn. Sendt dem retur, fordi de var for store, og modtaget et par i den rette størrelse. Alt sammen i den samme uge. Virkelig fin service.

6 september 2025

Sko’ene ankom næsten inden

Sko’ene ankom næsten inden, at jeg fik bestilt dem. Det er ikke første gang - at jeg bestiller via Gabor og heller ikke sidste….🤗
At jeg så har fået samme/ens sandal/model - først med hvid læderbesætning og sidst med sort. Den hvide ‘udgave’ er absolut, den mest lækre…(i læderet)

15 augustus 2025

Hurtig og venlig kundeservice

Min sandal gik i stykker efter kun 3 måneder. Jeg skrev en mail deres kundeservice og jeg havde svar en time efter, hvor de tilbød at bytte til en ny sandal. Den modtog jeg allerede med posten næste dag. Det var virkelig hurtig og venlig kundeservice, og det betød meget for mig, da jeg har problemer med mine føder og bedst kan gå i mine Gabor sandaler

12 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

..enlig har Gabor fortjent 5 flotte…

mit sidste køb kunne jeg desværre ikke bruge, jeg har adskillige Gabor sko jeg og mine fødder er superglade for den gode pasform, især elsker vi rolling soft, modeller.

Mvh Anne Lise

11 augustus 2025