Bestilte en printer, der blev noget forsinket pga. alt det her corona-crap. Det er hvad der sker, men Christopher informerede løbende om status, og tilbød hver gang at jeg kunne annullere ordren hvis... Toon meer
Jeg bestilte lidt grejer, og kunne afhente det efter en time. Under afhentningen fik jeg simplethen den fedeste snak med Christopher, om hvordan og hvorledes - særdeles fedt for en ny gut i 3D-print-v... Toon meer
Fantastisk service i "før-køb" forløbet af en DJI drone. Med Christophers egne erfaringer og viden omkring droner blev det forholdsvis meget nemt at tage en beslutning om, hvilken model jeg skulle køb... Toon meer
Fremragende service og leveret som aftalt. Har købt en Anycubic Photon X hos Gadgethuset.dk. Startede med at bestille nogle forkerte reservedele sammen med printeren. Som jeg ringede ind og fik... Toon meer
Gadgethuset har siden vores start i 2013 fokuseret på af finde nye gadgets, smarte produkter samt go' lir til hus og have - leveret nemt og hurtigt til de rigtige priser. Vi lever af glade kunder og gør os hver dag umage for at give vores kunder en fantastisk købsoplevelse og kundeservice.
Industrivej 51A, 4000, Roskilde, Denemarken
- salg@gadgethuset.dk
- gadgethuset.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Igen hurtigt levering og alle aftaler…
Igen hurtigt levering og alle aftaler overholdt

Antwoord van Gadgethuset.dk
Forkert vare modtaget, god bytteservice
Jeg købte en 0.2 mm nozzle til en bambu lab A1 hos gadgethuset.
Modtog desværre en 0.4 mm nozzle.
Super god kommunikation og service, de fremsendte pakkelabel så den forkerte nozzle kunne komme tilbage, og tilbød at sende den korrekte vare.

Antwoord van Gadgethuset.dk
Jeg har fået rigtig god og venlig…
Jeg har fået rigtig god og venlig service hos Gadgethuset.dk, og kan klart anbefale det

Super service :-)
Super service :-)
Jeg rodede lidt rundt i min bestilling, og Gadgethuset ringede og tjekkede op på det, så jeg kunne få mine varer hurtigt alligevel, DET er god service.

Antwoord van Gadgethuset.dk
Fremragende service og helt klart mit…
Fremragende service og helt klart mit fortrukkende sted frem over til at hente reservedele og forbrugsmatrialer hjem til min Bambu Lab X1C 💪🏽
Jeg skulle faktisk bare hente lidt filament men Christopher valgte alligevel at råde og vejlede mig i 45 minutter om printeren, filament og indstillinger. Christopher er forretningsmand som enhver anden selvstændig men forsøger ikke bare at sælge for at sælge for at sælge, det stod hurtig klart da han begyndte at forklare mig om diverse ting ang. Tilbehør og filament og fraråde eller guidede mig til andre valg end det jeg selv havde i tankerne. 💪🏽

Godt tilfreds
Varen blev sendt afsted samme sag som jeg bestilte den, og alt er som det skal være

Antwoord van Gadgethuset.dk
Kan kun give stor anbefaling !
Kan kun give stor anbefaling !! Altid go rådgivning hurtig levering og go pris !

Fantastisk service
Fantastisk service. klart anbefaling fra min side
Forsæt den gode stil

Fantastisk købs oplevelse
Fantastisk købs oplevelse. Bestilte den ene dag og varen kom den næste dag!!

Antwoord van Gadgethuset.dk
Nem bestilling og hurtig levering
Nem hjemmeside, og det bestilte kom bare godt et døgn efter bestilling, det er da bare i orden!

Antwoord van Gadgethuset.dk
God service og folk der kan svare på…
God service og folk der kan svare på relevante spørgsmål. Eller ved hvornår de ikke kan.