Helaas heb ik Ook iets besteld maar nooit iets gekregen. Ik heb ze benaderd via Instagram en mail. Geen reactie. Helaas is de site nu in eens in onderhoud. Heel vreemd allemaal.

Zelfde ervaring als hieronder. Overigens werken ze tegenwoordig onder het .nl domein. Besteld, betaald en niets geleverd. Aantal keer contact gezocht maar nul reactie. Ook de webshop platform S... Toon meer

Bestellen ging vlot via de website van Gadgetred en betalen via Ideal ook. Maar leveren en reageren op diverse aan hun toegezonden mailtjes?? Ho maar! Blijkbaar zijn ze op vakantie gegaan naar Verweg... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

www.gadgetred.com

1,6

Zeer slecht

Meldt deze fraudeur! Zie bericht!

Besteld, betaald en niets geleverd. Aantal keer contact gezocht maar nul reactie. Ook de webshop platform Shoppagina.nl benaderd die de webshop host voor die bedrijf en die weigert wat te doen omdat daar geen klachten binnen komen (mijn advies is klacht ook daar indienen). Verder hebben wij inmiddels een klacht ingediend bij de Fraudehelpdesk. Om ze aan te pakken moet iedereen dat ook even doen: fraudehelpdesk.nl/

Let op deze webshop is onderdeel van Waterballetjes.com die ook beroerde reviews krijgt.

Laten wij deze fraudeur aanpakken dus laat je klacht bij beide partijen weten om iets te kunnen doen.

12 juli 2021

Slechte service, besteld niks binnen

4 weken geleden besteld, betaald, niks ontvangen... Ik heb een mail gestuurd, geen reactie op gehad. Slechte shop! Geld ben ik kwijt en zie ik denk ik, nooit meer terug.

26 februari 2021

Niet doen

Niet doen! Wij zijn er ook ingetrapt. Nergens wordt op gereageerd. Betaald en geen levering.
Oplichters!

5 november 2020

Producten nooit ontvangen. Geen geld terug. Geen contact.

Producten nooit ontvangen. Maar mijn geld krijg ik niet terug. Na een heleboel onbeantwoorde mailtjes en contactformulieren hebben ze mijn bestelling geannuleerd. Dit was na maanden hun eerste reactie. Maar op de vraag waar mijn geld blihft valt het helaas weer stil

14 augustus 2020

Trap er niet in!

Blijkbaar zijn ze op vakantie gegaan naar Verweggistan!!

1 augustus 2020

Slechte ervaring met dit bedrijf

Slecht, besteld, betaald nooit geleverd, reageren nergens op en betalen het aankoopbedrag niet terug.
Nu zie ik dat ze niet meer bestaan, de stekker is eruit getrokken.

25 juli 2020

Slechtste service ooit .heb 3 producten …

Slechtste service ooit .heb 3 producten besteld waarvan 2 niet goed. terug gestuurd daarna beweren ze dat ze het opnieuw hebben verstuurd maar nix ontvangen weer gemailt Waar je trouwens dagen op moet wachten voor je bericht terug krijg zeggen dat ze het weer opsturen maar tot op heden nog nix ontvangen weer gemailt krijg je mailtje terug waar het opneer komt dat ik het wel heb gekregen maar zeg van niet .ik heb meerdere keren gevraagd om een track en Tracé nr maar krijg ik niet eerste x was via DHL aangekomen neem aan dat ze dat dan ook andere keren doen en ze zelf dus kunnen achterhalen waar me pakje is gebleven maar nu hoor ik nix meer echt schandalig

2 januari 2018

3 dingen gekocht waarvan 2 dingen stuk …

3 dingen gekocht waarvan 2 dingen stuk of niet echt werkend
1 mail gestuurd en gezegd dat 1 ding stuk(pistool aansteker) was en het ander( gasfles aansteker) niet echt deed telkens moet vullen en dan maar 1x aankan en dan weer moet vullen. krijg ik antwoord terug dat ik hem x moet vullen terwijl ik al schrijf dat ik dat moet doen en hoor over het stukken pistool nix .weer meer mail gestuurd maar hoor nix meer van ze .

cindy

1 november 2017

ontzettend slecht

ik had en paar shisha pennen besteld 1tje was kapot 1tje was half leeg en 1tje was ook nog is de verkeerde smaak echt ontzettend slecht ook zijn ze moeilijk te berijken en ik krijg ik geen gehoor

16 september 2017

Top website

Ik heb contact gehad met de verkoper van de spullen even op hun site gekeken je kan met alles betalen veilig als je wat vraagt heb je binnen 1 minuut wel een antwoord en als je vraagt of je een foto van een product kan maken doen ze dat ook snelle levering goed verpakt track and tracé code krijg je
Kortom een hele goeie site voor je gadgets

Met vriendelijke groet david

13 juli 2017