Goede klantenservice! Er was helaas vertraging met een levering. Gamesellers hebben dit via de mail erg snel en netjes opgelost! :) Zeker een aanrader, en zou wederom opnieuw bestellen als ik... Toon meer
Top service, hoewel ikzelf per abuis het verkeerde product had besteld kreeg ik kosteloos het juiste product opgestuurd. Mijn complimenten
In totaal ruim 500 euro uitgegeven over 2 bestellingen. Snelle levering, goede producten. Je betaalt best wat meer voor retroconsoles in vergelijking met chinese webshops, maar krijgt daar ook wat voo... Toon meer
Na mijn bestelling gedaan te hebben kreeg ik (voor de versturing) een mail van gamesellets.nl of het klopte dat ik zowel voor de Nintendo Switch 1 als 2 accessoires had gekocht. Ik bleek inderdaad de... Toon meer
Eerste bestelling zeer tevreden
Eergister een bestelling geplaatst die een dag erna al arriveerde, netjes verpakt en op de hoogte gehouden via de mail. Zeer tevreden over de service en netjes geholpen door een vriendelijke mederwerker. Thx RGS
Oplichters!!
Oplichters!!! Ik heb een bestelling gedaan en krijg bericht dat het is verzonden. Vervolgens zijn ze niet bereikbaar wanneer ik wil melden dat mijn bestelling niet is aangekomen. Zie onderstaand via de site het contract formulier ingevuld en blijkbaar een no reply adres!! OPLICHTERS!!! KOOP HiER NIET!!!!!!
Onbestelbaar: Re: Je bestelling #66538 is klaar voor verzending
mx.google.com heeft uw bericht naar de volgende e-mailadressen geweigerd:
Game sellers punt NL Google heeft uw bericht naar de volgende e-mailadressen geweigerd:
Via marktplaats kom je uit bij
Game sellers punt NL
dit is een
no reply
@
send cloud
Punt
com account
Het e-mailadres waarnaar u het bericht hebt verzonden, is niet gevonden in het doeldomein. Mogelijk is het adres verkeerd gespeld of bestaat het niet. Los het probleem op door een of meer van de volgende handelingen uit te voeren:
Aangifte is gedaan tegen dit bedrijf

perfecte afhandeling bij defect
Het ontvangen apparaatje werkte niet stabiel. Zonder enige discussie is dat perfect opgelost door direct een nieuwe op te sturen. Topservice!
Goede leverancier
Was iets niet helemaal naar wens met een bestelling, en gaven geld terug! Betrouwbare partij en wellicht ben ik erg kieskeurig. Kan ze aanbevelen!
Fijne oplossing via klantenservice
Ik had een brievenbuspakje met box protectors besteld die snel verzonden werd. Echter was het pakket (waarschijnlijk door vertraging bij de post) na een week nog niet binnen. Na mailcontact werd er direct een nieuw pakket opgestuurd. Uiteindelijk kwamen beide pakketten op dezelfde dag binnen. Ik heb toen aangegeven de nazending te kunnen retourneren of er alsnog voor te betalen, maar dat was niet nodig: ik mocht beide pakketten houden. Ontzettend prettige oplossing.
Bestelnummer #52035
9-12-2002 besteld, diezelfde dag om 17.45 uur op de post gegaan via DHL. DHL heeft er tot 15-12-2022 over gedaan om het te leveren, dus daar kan de webshop niks aan doen, zal wel vanwege kerstdrukte zijn geweest. Alleen wat ik niet begrijp is, ik heb een lege game hoes besteld, die past gewoon door de brievenbus. Op hun website staat dat brievenbus post €2,95 kost en pakketpost €5,95. Ik heb 5,95 betaald aan verzendkosten, waarom? De verzendkosten waren duurder dan de hoes, die was €1,95. Dus dat houdt mij tegen hier nog eens een hoes te bestellen. En daarom geen vijf sterren helaas.
*Update* 16-12-2022, ik heb een mail gehad van de webshop dat ik een bij volgende bestelling gratis verzending krijg, aangezien ik te veel verzendkosten betaald heb, dus nu wel wel 5 sterren. Hartelijk bedankt.
Reservering? Nee, doorverkopen!
Dat is mooi, vraag je al maanden om een product te reserveren omdat het zeer moeilijk verkrijgbaar is. Product eindelijk op voorraad, probeer je een ophaal afspraak in te plannen wordt het verkocht aan iemand anders zonder een bericht. Slechte Zaak!
Update: Er was geen afspraak gemaakt, slechts beschikbaarheid gedeeld!

Slecht .
Slecht .. dagen lang wachten op mijn bestelling en als je ze belt dan schuiven ze je af met een antwoord apparaat.. het ligt nu na dagen lang nog niet bij post.nl .... NOOIT MEER !!!!!!!!!! Raad het af om hier wat te bestellen want meerdere mensen die ik ken hebben nooit hun bestelling gehad maar wel betaald .. ruikt naar oplichting

Antwoord van Gamesellers.nl
Ik had een tweetal 3rd party…
Ik had een tweetal 3rd party controllers besteld voor de Nintendo Classic Mini welke helaas niet functioneerden. Het team van Gamesellers.nl heeft heeft krachten noch moeite gespaard om te zorgen dat er alsnog spoedig werkende controllers keurig zijn geleverd waarbij zelfs de moeite werd genomen om deze eerst op een prive console te testen. Chapeau voor de service!
Spel en kabel besteld
Spel en kabel besteld. Alleen kreeg de verkeerde kabel binnen. Gemaild en werd snel en netjes opgelost door de juiste kabel gelijk opgestuurd te krijgen zonder extra kosten.
Goede service en netjes opgelost!
Prima webshop!
Nadat ik een product had besteld was deze een werkdag later in huis, ik ben er zeer blij mee!
5/5 sterren voor gamesellers!
Prima - zowel de levering als retournering
Ik kan mij niet vinden in een aantal van de negatieve reviews.
Ik had een Wii sensor bar, nunchucks, en Wii motes (third party) gekocht. Maandag direct verzonden, dinsdag in huis.
Aangezien de third party wii motes niet werkten met emulator, heb ik deze geretourneerd. De communicatie hierover en de terugbetaling van het aankoopbedrag waren te allen tijde beleefd, correct en snel.
Mijn ervaring met deze webshop is dus prima.
Niet op tijd geleverd
Op de website wordt beloofd voor 16:00 besteld, volgende dag in huis. Ik bestelde mijn product voor 12:00 en heb twee dagen later nog geen product in huis. En er zit geen track & trace bij de verzendbevestiging, dus je weet nooit zeker of het wel echt verzonden is.

Slechte service
Kapotte bestelling ontvangen, en als je ze probeert te bellen of probeert te mailen geen reactie, erg slecht.
Kabel voor Nintendo DS nooit geleverd!
Bestel hier niks! Een kabel voor Nintendo DS besteld en nooit ontvangen. Wanneer je het nummer van de zaak probeert te bellen krijg je een voice-bericht te horen met de mededeling dat de zaak wegens drukte niet bereikbaar is.
Na via mail aangegeven te hebben dat de kabel nooit binnen was gekomen, zou Gamesellers de kabel opnieuw opsturen. Maar je raad het al, wederom nooit iets ontvangen. Ondertussen zijn we een maand verder terwijl Gamesellers belooft de kabel binnen enkele werkdagen te leveren.
Advies: Kijk nog even verder als je op zoek bent naar games/accessoires!
New Nintendo 2ds xl besteld en super…
New Nintendo 2ds xl besteld en super snel geleverd.
Top!
Prima webwinkel om te bestellen
Prima webwinkel om te bestellen! Duurde iets langer door Black Friday drukte maar dat is begrijpelijk. Ze reageerden wel binnen een paar uur op mijn mail dus dat wekt vertrouwen. Game goed verpakt geleverd en ze hebben scherpe prijzen dus zeker aanrader.
Cadeautje voor sinterklaas besteld.
Cadeautje voor sinterklaas besteld.
Al vijf dagen geleden,nog geen bericht van verzending.
Volgende dag in huis beloven ze dan,jammer sinterklaas.
Bestelling bij gamesellers
Besteld bij gamesellers, product levering beetje vertraagd door black friday maar ze hebben netjes gereageerd op mijn mail en daarna heb ik het product netjes ontvangen.
Onvolledige en kapotte bestelling ontvangen
Ik had 2 producten besteld bij gamesellers.nl
1 van de twee producten haalde ik uit de verpakking en deze was al gebroken. vervolgens wou ik ook het tweede product uit de verpakking halen, alleen tot mijn verbazing ontbrak dit product. Nu heb ik maar 1 product ontvangen dat daarnaast ook nog eens kapot is dus.