Via Internet en mooie Verano garagedeur besteld. Door de duidelijke website een passend deur kunnen vinden. Iets wat erg van belang was vanwege de weinige inbouwruimte. Na betaling duidelijk mail ontv... Toon meer
Het was geen toverwoord voor ons maar werkelijkheid. De garagedeur ging in één keer open. Na aankoop van een nieuwe afstandsbediening bij garagedeurentekoop.nl, welke binnen 24 uur werd afgeleverd, wa... Toon meer
Alles perfect opgelost ! Eenendertig bedrijf bij ons in de buurt vertelde ons dat afstands bedieningen niet te leveren waren . Nu bij garagedeuren.nl terecht gekomen en voor 49,95 euro loopt... Toon meer
Een code bedieningspaneel voor een garagedeur besteld. Op de site stond dat hij van metaal was. Levering: plastiek!!!? Geen bevestigingsplaatje meegeleverd?? Poolse gebruiksaanwijziingen? Nederlan... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Voordelig online garagedeuren bestellen voor de laagste prijzen van NL & BE Grote keuze uit diverse soorten sectionaal garagedeuren van diverse topmerken.
Nij Toerenburg 9, 9076 MA, St. Annaparochie, Nederland
- 0518-400380
- info@garagedeurentekoop.nl
- garagedeurentekoop.nl
Mooie deur gekocht ik ben erg tevreden
Prima service na vermissing afstandsbediening.
Werd tel op mijn vragen uitstekend en met kannis van zaken geïnformeerd mbt hetgeen ik nodig had. En hetgeen ik na hun advies had besteld, werd de volgende dag afgeleverd. Dus prima service.
Ik bestel een rond raam.
Ik bestel een rond raam.
Op de zendnota staat vermeld rond raam.
In doos en vermelding op de verpakking.
Vierkant raam.
Ik stuur een mail dat het foutief is en ik krijg zelfs geen reactie??????
Bart Hoedt
België

Antwoord van garagedeurentekoop.nl
Snelle levering,top
Nog steeds niet geleverd!
Feedback vragen terwijl het artikel (op voorraad) maar niet wordt afgeleverd is geen goede zaak.

Antwoord van garagedeurentekoop.nl
Binnen enkele dagen geleverd en zeer…
Binnen enkele dagen geleverd en zeer goede professionele kwaliteit.
Mooie duidelijke site
Mooie duidelijke site, ruime keus. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Prima verzorgd!
Ik heb hier al eerder besteld
Ik heb hier al eerder besteld. Was toen ook tevreden. Alleen de verzending van het bezorgbedrijf zorgt ervoor, dat het geen 5de ster wordt.
Alles uitstekend verlopen!
Ik heb nog nooit een webshop meegemaakt…
Ik heb nog nooit een webshop meegemaakt die zo snel leverde top 👍
Zeer vlug geleverd
Prima prijs prestatieverhouding
Prima prijs prestatieverhouding. Bestelling keurig en snel geleverd.
Snelle levering (zelfs vanuit…
Snelle levering (zelfs vanuit Nederland) .. en alles in orde..doe zo verder
Groeten van een Zuiderbuur..
Snelle en fatsoenlijke levering
Snelle en fatsoenlijke levering. Duidelijke uitleg op de site, dus voor mij zeker 5 sterren waard!
Zeer snelle en correcte levering.
Concurrerende prijzen en klantgericht
Concurrerende prijzen en klantgericht. Het pakketje van mijn bestelling was zoekgeraakt en na wat emailcommunicatie heeft men mij niet laten wachten en het artikel nogmaals verzonden. Deze werd keurig de dag na verzending afgeleverd.
Prima en snel bezorgd