Heb hier een bamboerol gekocht, daarna pas slechte reviews gelezen, ik begon me zorgen te maken. Een aantal keren gemaild. Na een week het product keurig ingepakt ontvangen. Ben ik nu een van de geluk... Toon meer
Zoals eerder hier meerdere keren geklaagd over jullie walgelijk communicatie en geen geld terug storten. Wij schakelen een incassobureau in. Van: info@jardinitis Datum: 26 maart 2... Toon meer
En jardinitis encontrarás todo lo que necesitas para tu jardín, huertos urbanos, compostadores, barbacoas, casitas de madera, piscinas desmontables, mascotas y un largo etcétera.
08005, Barcelona, Verenigd Koninkrijk
Update. Na mijn negatieve feedback van eind juli kreeg ik netjes een hoopvol berichtje terug. Het zou in behandeling zijn genomen. Wij zijn nu ruim een maand verder en ik heb helemaal niks meer vernomen. Ik blijf jullie op de hoogte houden van de voortgang. Hopelijk kan ik ooit iets positiefs vermelden.

Antwoord van Garden Jardinitis
Intex afdekzeil samen met anderen zwembad spullen besteld op 11 juni, na weken wachten kwamen 2 van de 3 bestelde producten. Veel mails gestuurd over de status en kreeg eerst netjes een mail in het nederlands dat ze leveringsproblemen hebben bij leverancier en uit het niets vervolgens een mail in het spaans dat ik terugbetaling zal krijgen van de afdekzeil.
Weken zijn weer voorbij gevlogen zonder mijn geld of product te zien. Inmiddels 5x mails gestuurd en elke keer krijg ik antwoord terug in een andere taal (duits, spaans, frans) en geheel andere domein naam dan jardinitis. Gelukkig was het bedrag niet erg hoog, maar word gewaarschuwd en doe ergens anders shoppen. Via bol.com maar besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Had ik eerst moeten doen als het niet uitverkocht was.
Wat een slechte zaak!! Koop hier absoluut niets!! Oplichters
UPDATE
Na reactie van Jardinitis te hebben ontvangen (lees hieronder) heb ik gepoogd het contactformulier in te vullen. Het contactformulier vraagt om een ordernummer die niet overeenkomt met de ordernummer dat ik kreeg via de ontvangstbevesting. Het moet zoiets zijn: JAR-NL-123456789a terwij ik zes cijferige nummer heb ontvangen. Ik kan alsnog nergens heen met mijn klacht want naar info@jardinitis mailen heeft geen nut, je krijgt alleen maar spams terug in verschillende talen! Goed geregeld, NOT!
Update 16-08-21
Geld teruggestort gekregen, het is wel jammer dat er eerst een negatieve review plaats moest vinden voordat Jardinitis mijn bedrag terugstortte. Ik bestel in ieder geval hier nooit meer.

Antwoord van Garden Jardinitis
Zeer teleurstellend bedrijf. Helaas moet ik mij ook aansluiten bij de onderstaande reviews. In maart een bestelling gedaan. Na maanden wachten werd mij gemeld dat een deel van de bestelling niet geleverd kon worden. Ik heb toen de order geannuleerd. Deze werd toen toch verzonden. Op advies van de helpdesk heb ik de levering niet geaccepteerd en is deze retour gegaan. Sinds dien alleen maar standaard emails dat de boekhouding bezig is met de terugbetaling. Tot op heden niks gehoord of ontvangen. Ik ben bang dat je inderdaad naar je geld kan fluiten.

Antwoord van Garden Jardinitis
Krijg steeds exact zelfde mail, uitleg en excuses.
Helaas nu ook niet meer tefonisch te bereiken.
Ik hou vol en bestook ze elke dag met een mail,waar mijn 275 euro blijft.
Groet.Han
Altijd weer welgemeende excuses en dat ze er alles aandoen om dit op te lossen.
Zijn al 7 maand bezig, kortom geheel niet meer geloofwaardig.

Antwoord van Garden Jardinitis
Niet hier bestellen!! Heb eind juni een bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen!! Mail gestuurd en nog geen antwoord. Volgens bevestigingsmail van bestelling zou je de order kunnen volgen, maar helaas lukt dat ook niet. Dit zijn oplichters!!!!

Antwoord van Garden Jardinitis
In maart of februari balkondoekken besteld voor 155 euro. Nog altijd niks binnen en mijn geld ook nog niet! Maanden hebben ze mij gezegd dat ze spijt hebben en ik mijn geld krijg, ondertussen antwoorden ze niet meer!! Zijn oplichters!! Dit gaat een staartje krijgen, daar ben ik al mee bezig. Heeft iemand anders nog tips voor mij wat ik nog meer kan doen?

Antwoord van Garden Jardinitis
Ik ben een zwembad afdekking besteld. Volgens hun is geleverd. Maar ik heb niets ontvangen. Op mijn mail krijg ik als antwoord of ik mijn ervaring hier wil noteren. Nou die is niet best. Ik heb mijn geld teruggevraagd maar daar krijg ik geen antwoord op. Ik hoop dat ik dit als nog krijg.

Antwoord van Garden Jardinitis
Half april bestelling geplaatst. 6 juni nog niets ontvangen ondanks eerdere mail aan het bedrijf. Nu dus nogmaals via de mail gevraagd met zo'n 40 afschrift mails aan hetzelfde bedrijf. Resultaat: bestelling is (eindelijk) verzonden. Mijn advies: niet meer hier bestellen en als je al besteld hebt, gewoon hun mailbox vol zetten met jouw verzoek om informatie.

Antwoord van Garden Jardinitis
Heb hier een bamboerol gekocht, daarna pas slechte reviews gelezen, ik begon me zorgen te maken. Een aantal keren gemaild. Na een week het product keurig ingepakt ontvangen. Ben ik nu een van de geluksvogels?

Antwoord van Garden Jardinitis
Hier een containerslot besteld. Deze is nog steeds niet geleverd. Helaas lees ik nu pas de reviews. Graag wil ik andere mensen waarschuwen; koop hier niets er wordt niet geleverd.

Antwoord van Garden Jardinitis
Ook hier een bestelling geplaatst. bevestiging gekregen maar geen levering. Telefoonnummer op de site is niet in gebruik. geen antwoord op mail of contactformulier.
Ballentent

Antwoord van Garden Jardinitis
Begin mei 2020 een zwembad besteld (en betaald!) van €1475. Zwembad werd niet geleverd. Jardinitis hier herhaaldelijk over gemaild. In september is de bestelling uiteindelijk gecancelled vanwege niet leveren van de bestelling. Jardinitis beloofde het geld terug te storten. Dit gebeurde niet. Ook hier hebben we Jardinitis meerdere keren over gemaild. We hebben nog steeds ons geld niet terug. Jardinitis is ons vertrouwen volledig kwijt.
Ik zie hieronder alwéééér het standaard antwoord van Jardinitis. Dat we contact moeten opnemen. Wij hébben al heel vaak contact opgenomen met Jardinitis, meerdere keren gemaild en telkens krijgen we hetzelfde standaard antwoord. Het heeft dus geen enkele zin om met Jardinitis contact op te nemen! Wij hebben een melding gedaan bij ACM Consuwijzer over jardinitis.com en we gaan bij de politie aangifte doen wegens oplichting.

Antwoord van Garden Jardinitis
Op 14 februari een zwembad verwarmer besteld en betaald. Bleek hij weken later niet op voorraad, zonder enige mail te hebben gekregen van hun. Op 27 maart de bestelling geannuleerd na meerdere malen te hebben gemailt vanuit mijzelf. Ze houden je nergens van op de hoogte. Wel telkens excuses maken als ik zelf weer eens gemailt heb. Maar vandaag (12 mei) zit ik nog steeds te wachten op mijn geld van het geannuleerde artikel. SCHANDALIG mensen van Jardinitis!

Antwoord van Garden Jardinitis
Ik heb op 15 april een bestelling geplaatst. Namelijk bamboe horde 3 stuks 59,21 euro. Dit is nog niet binnen ook word er niet op de mail gereageerd.

Antwoord van Garden Jardinitis
De pizzarette van 180 euro is nog steeds niet geleverd, half jaar geleden betaald. Tien mails, gestuurd, iedere keer excuses per mail. Op Trustpilot doen ze o zo lief, maar totaal geen empathie.
Aanvulling: 2 dagen na mijn review kreeg ik weer zo'n nutteloze mail va Jardinitis. Of ik contact wilde opnemen. Of ik dat al niet tientallen keren heb gedaan... Houd daarmee op Jardinitis!!

Antwoord van Garden Jardinitis
3 weken geleden een chinchilla kooi besteld. 135 euro betaald.. en nog steeds niks ontvangen. Na meerdere mailtjes gestuurd te hebben nu een reactie ontvangen. Naar mijn idee een algemene mail... ze kunnen het product nu niet leveren.. telefonisch ook niet bereikbaar. Enorm zielig voor mijn dochter.. BESTEL DUS NIKS

Koop hier niks
Je krijgt niet geleverd .
Mails worden niet beantwoord
Waardeloos

Antwoord van Garden Jardinitis
Inmiddels Radar ingeschakeld. Net als alle andere reviews heb ik ook een bestelling gedaan, er wordt niet geleverd en naar je geld kun je fluiten. Hopelijk gaat Radar dit oppakken en krijgt het landelijke aandacht. Pure oplichterij dit bedrijf.

Antwoord van Garden Jardinitis
Wij schakelen een incassobureau in.
Van: info@jardinitis
Datum: 26 maart 2021 om 16:15:31 CET
Aan:
Onderwerp: Respuesta a tu consulta
Hello,
We have urgently requested the reimbursement to the accounting department so that they can make it to you urgently.
We are very sorry about this situation.
The Jardinitis.com team
Dit is wat jullie 2 weken geleden weer gestuurd hebben, maar nog steeds ons geld niet terug. Echt misselijk smerig bedrijf.
Incassobureau kunnen jullie tegen houden om voor donderdag ons geld terug te storten.
Gemaakte kosten zijn voor jullie van t incassobureau

Antwoord van Garden Jardinitis
Zeer slecht krijg constant antwoord op mijn mail dat er zo vlug mogelijk terug betaald wordt maar ondertussen geen geld meer gezien oplichten kunnen ze goed
Jacqueline Trommelen