Garden Lux Veranda Bv. Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Een glazen schuifwand laten monteren door gardenlux veranda Top service Monteurs werken netjes alles mooi gemonteerd Top bedrijf gardenlux veranda voor u veranda Ook in de showroom netjes geholpen... Toon meer

1. Tuin
  2. ook in
  3. Productiedienst
  4. Tuincentrum
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Verandabouwer

Welkom bij Garden Lux Veranda, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen in onze eigen fabriek. Elk product is met precisie en aandacht, wat niet alleen maatwerk garandeert, maar ook een snelle levering mogelijk maakt. Ontdek de mogelijkheden en technische specificaties door een bezoek te brengen aan onze showroom, waar je onze hoogwaardige producten kunt bewonderen. Garden Lux Veranda, waar kwaliteit tot leven komt.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik ben zo blij met mijn overkapping van…

Ik ben zo blij met mijn overkapping van Garden Lux Veranda! Zo goed geholpen in de showroom. Werd netjes ontvangen. Alles tot de details besproken en een uitgebreid rondleiding gehad. Alles verliep harstikke soepel erna. Er werd ingemeten. En 2 weken erna staat mijn prachtige overkapping in mijn tuin. Top service! Ben super te vreden! Echt een aanrader.

1 mei 2026

Komen geen afspraak na belovrn veel…

Komen geen afspraak na belovrn veel komen niks na serre van 29000 gekocht kregen geen rubber in de ramen had wat dingetjes watbopgelost zoudrn worden jaargeled4n nu niks gedaan het draait bij dit brdrijf om verkopen en de service is niks waard

1 mei 2026
Logo Garden Lux Veranda Bv.

Antwoord van Garden Lux Veranda Bv.

Bedankt voor uw bericht. Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de gang van zaken.

Dit is niet de kwaliteit en service waar wij voor staan. Wij willen dit dan ook zo snel mogelijk voor u uitzoeken en naar een passende oplossing zoeken. Kunt u mij aub een mail sturen naar info@gardenluxveranda.nl

Team Garden Lux Veranda

Een glazen schuifwand laten monteren…

Een glazen schuifwand laten monteren door gardenlux veranda
Top service
Monteurs werken netjes alles mooi gemonteerd
Top bedrijf gardenlux veranda voor u veranda
Ook in de showroom netjes geholpen door omar top verkoper.

11 april 2026

Goed vakmanschap, communicatie kan beter

Het herstel van het dakdeel van de overkapping — veroorzaakt door sneeuw die van het dakhuis was afgegleden — is uitstekend uitgevoerd. Netjes, vakkundig en met zichtbaar vakmanschap. De communicatie rondom de planning verliep helaas niet soepel en zorgde voor vertraging, maar het eindresultaat maakt veel goed. Over het vakmanschap ben ik zeer tevreden, al is er zeker ruimte voor verbetering in de communicatie.

19 februari 2026

Lekkage wordt niet verholpen

Veranda is prachtig en zijn we blij mee ……alleen gelijk lekkage na regenbui wat niet wordt opgelost en waar geen ruimte is tot verbetering omdat “zij” het goed hebben afgeleverd… worden allerlei smoezen verzonnen dat aan gevel zou liggen na twee onafhankelijke aannemers te laten komen is wel duidelijk dat de montage niet goed is aangelegd water stroomt naar binnen bij regenbui…. Gaan juridisch stappen ondernemen… zijn onbeschoft geholpen onbegrijpelijk dat een eigenaar zo omgaat met zijn bedrijf

12 mei 2025

62 euro per led spotje

62 euro per led spotje! 498 euro voor spotjes in je veranda. Absurt!

Het percentage winst hierop is schrikbarend, je kunt het ook diefstal noemen.

Ps. Je kunt niet reageren op hun offerte mails omdat ze een of andere gekke mail adres gebruiken via een app. Misschien als jullie dit aanpassen dat jullie wat meer klanten krijgen.

14 juni 2025

Prachtige veranda

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe veranda geleverd en geplaatst door GardenLux. In de showroom werden we goed en vlot geholpen en voorzien goede adviezen. Bij het inmeten kregen we zeer vakkundige voorstellen die uiteindelijk tot een prachtige veranda leiden. Wij genieten er nu al weken van. Plaatsing gebeurde in twee etappes zoals van te voren was afgesproken. Daardoor konden GardenLux de spiesen exact opmaat maken en leveren. Toen het werk klaar was werd de tuin en veranda netjes opgeruimd achter gelaten.

1 februari 2025

Super veranda

Vanaf het moment van offerte aanvragen, Tot het inmeten en daarna de start van de bouw van ons droom veranda zijn wij helemaal ontzorgd. Alles is super gedaan en wij zijn geweldig tevreden over Garden Lux Veranda. Echt een aanrader en zou zeggen doen!!!

27 februari 2025

Blij met aanbouw serre

Wij zijn erg blij met onze aanbouw serre. Er werd al vanuit de showroom goed meegedacht. Goed bereikbaar. De serre werd snel geplaatst. Binnen een dag stond alles, inclusief fundering, schroefpalen en betongieten. Een week later werd de spie en zonwering nog geplaatst en het was droog genieten.

22 januari 2025

Dank je wel Gardenlux!

Allereerst bedankt Gardenlux!
We zijn ontzettend tevreden met onze prachtige veranda.
1 gesprek gehad, en een paar weken later genieten we van onze veranda. Snelle service, betrouwbaar en nette jongens die de boel hebben geïnstalleerd. Heel tevreden!

17 januari 2025

We zijn enorm blij met onze tuinkamer.

We zijn enorm blij met onze tuinkamer.
Omdat de grond hier nog erg zakt is besloten twee heipalen te slaan en een plateau te storten.
Kort daarop werd de tuinkamer gebouwd in bittere kou door twee bikkels van vakmensen.
De tuinkamer is nu klaar en mede door de krachtige terras verwarming (ook van Gardenlux) is het op koudere dagen ook behaaglijk.
Alles tot in de puntjes geregeld door Gardenlux.
En eventuele problemen worden met één telefoontje direct opgelost.

5 november 2024

Vriendelijke en heldere uitleg door de…

Vriendelijke en heldere uitleg door de verkoper. Afspraak op korte termijn gemaakt. De plaatsing ging ook vlotjes, de mannen werken snel en precies. Binnen 5 uurtjes stond er een prachtige veranda, afgekit, dus droog en de verlichting werd ook aangesloten. Bovendien nemen ze alle afval ook mee.
We zijn er heel blij mee!

13 december 2024

Maatwerk serre, top gedaan.

Wij hadden een speciaal verzoek voor een maatwerk serre. Na advies van de Garden veranda, werden het 2 gekoppelde serres die om de hoek van ons huis gebouwd zouden worden. Het heeft onze verwachting overtroffen en er is iets geweldigs neergezet.
Allles liep op rolletjes en conform afspraak.
Super blij mee!! Chapeau voor Fidan en zijn mannen👏💪🥇

13 november 2024

Perfecte dienstverlening

Advies, bestelling heel goed. Er wordt goed meegedacht. Complimenten!
We hadden ontzettend veel geluk met de montage van de veranda. Vrijdag besteld en maandag konden we al genieten van de veranda! Van een vrijgekomen plek in de planning hebben we meteen gebruik van gemaakt. Monteurs geheel volgens planning aangekomen en perfect gemonteerd. Speciale dank aan Erwin voor het meedenken.

4 juli 2024

Veranda laten plaatsen

Super hard gewerkt door de mannen. Binnen 1 dag staat onze veranda. Goede communicatie met personeel en eigenaar. Erg tevreden met het eind resultaat. Echt een aanrader

17 juli 2024

Serre zou in 1 dag klaar zijn

Serre zou in 1 dag klaar zijn, duurde echter een maand want de glaspanelen worden pas gemaakt als de opbouw klaar is. Monteurs hadden onvoldoende accessoires, waardoor aantal uren verloren zijn gegaan. Gelukkig is de serre compleet en naar tevredenheid opgeleverd.

28 juni 2024

Prachtig werk

Prachtig werk! Zijn we zo blij en tevreden van het resultaat, geleverd door hun vakmanen.
Echt een aanrader!

26 juni 2024