We zijn al jaren vaste klant en…
We zijn al jaren vaste klant en plaatsen regelmatig bestellingen. Nu kreeg je bij een bepaald bedrag een kado van 13,99 vitamine B12. Dat kado kon niet geleverd worden was niet beschikbaar. Een paar weken gewacht en toen kregen we de melding dat het ook niet meer geleverd zou worden. Dat kan gebeuren natuurlijk.
Nu vraag ik voor dat bedrag een voucher maar krijg als antwoordt dat ik tevreden moet zijn met een voucher van vijf euro. Dat was niet de waarde van het kado. En aangezien het bij ons echt alleen om een principe kwestie gaat zijn wij het daar niet mee eens. Maar wat doet garden of life om de klant tegemoet te komen NIETS helemaal niets. Dus heb ik gezegd dat ze dan maar ons account moeten verwijderen. Het is heel vreemd dat Gardenof life een klant laat vallen voor nog geen 9 euro iets klopt daar niet. Er kunnen twee dingen spelen of ze zitten aan lager wal of ze zijn zo arrogant !
En ook in het verleden klopte de berekening vaak niet als er aan aanbiedingen waren zoals 30 procent korting.
En als je daar dan een opmerking over maakte kreeg je een of ander smoes te horen.En een persoonlijke benadering bij een probleem krijg je ook niet bij want je krijgt steeds antwoordt van verschillende mensen op een vraag / mail heb ik al vier verschillende mensen zien antwoorden.is gewoon een callcenter.ze doen absoluut niet aan klantenbinding ze laten je vallen als een baksteen voor een zielige 8 /9 euro.