Vi har haft en virkelig god oplevelse i forbindelse med køb og montering af gardiner til vores nye hus. Allerede fra start, hvor sælgeren kom ud og målte op, følte vi os i trygge hænder. Vi fik... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi købte i december 2023, upside/down gardiner, og her den 10 februar, blev den ene snor helt tyndslidt, og vi brugte vores garanti. Alt forløb simpelthen så dejligt gnidningsfrit, vi blev lovet et... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Den aftalte tid blev overholdt. En meget flink håndværker satte de aftalte gardiner og rullegardiner op (professionelt) og der blev ryddet op inden afgang
Bedrijf heeft geantwoord
Gardinbus.com leverer gardiner og solafskærmning. Vores gardinbusser kører i hele Danmark. Alt hvad vi leverer gennemgår strenge kvalitetskrav for at sikre, vi leverer det bedste. Vi har valgt et simpelt princip – at kvalitet betaler sig.
Agenavej 35, 2670, Greve, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfekt gardiner og rigtig god service
Det var en god oplevelse og meget imødekommende montør der påtog sig arbejdet, kan varmt anbefales

Antwoord van Gardinbus.com
God hjælp med valg af gardiner og farver. Hurtig opmåling og professionel vejledning

Antwoord van Gardinbus.com
Meget positivt og venligt besøg, kom med nogle rigtig gode løsninger.

Antwoord van Gardinbus.com
Fantastisk sød og saglig Konsulent. Var meget opmærksom på vores behov.

Antwoord van Gardinbus.com
Har haft besøg af virkelig kompetent gardinekspert, som gav jeg god tid til at fremvise muligheder, farvevalg og generelt en god løsning i vores hjem. Nu ser vi bare frem til selve monteringen som firmaet også udfører.

Antwoord van Gardinbus.com
Havde besøg af meget kompetent sælger som kom med gode løsninger.
Skarpe priser på produkterne.

Antwoord van Gardinbus.com
God service og billige pris. Håber også gardinerne lever op til forventningerne 🙏🏻

Antwoord van Gardinbus.com
Den aftalte tid blev overholdt.

Antwoord van Gardinbus.com
Jan var en god og omhyggelig mand, at få til opgaven med at finde og opmåle gardiner til vores udestue. Er meget tilfreds med besøget.

Antwoord van Gardinbus.com
Alex var super flink, servicemindet og kom med gode råd mht gardinerne.
En rigtig god repræsentant for Gardinbussen👏

Antwoord van Gardinbus.com
Jeg kan kun anbefale Gardinbus.com. Forløbet var som aftalt og monteringen forløb glat.

Antwoord van Gardinbus.com
Allerede fra start, hvor sælgeren kom ud og målte op, følte vi os i trygge hænder. Vi fik god og ærlig vejledning, og der blev taget sig tid til at gennemgå forskellige løsninger og materialer, så vi kunne træffe det helt rigtige valg.
Efterfølgende kom montøren, som også leverede en helt fantastisk indsats. Arbejdet blev udført meget omhyggeligt og professionelt, og resultatet er simpelthen så flot. Derudover var han utrolig venlig, imødekommende og behagelig at have i hjemmet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut – vi kan kun give vores varmeste anbefalinger!

Antwoord van Gardinbus.com
Overholdt alle aftaler og leverede præcist som aftalt. Let at aftale dato for opsætning.

Antwoord van Gardinbus.com
Super sparring og ekspertise.
Gode produkter, der kunne skræddersys til mit behov.

Antwoord van Gardinbus.com
Super rar fyr der kommer og måler op og som absolut ved noget om hvad han laver. 10 tal herfra.😊

Antwoord van Gardinbus.com
Lees meer over geverifieerde reviews.