Gårdsservice Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag (och mina kor !) tycker om era mineral baljor. Smidiga att flytta mha remmen mellan beten. Mineralen blir heller inte stenhård om det fått stå vatten i baljan ett tag, vilket är fallet med andr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den andra reklamationen som skötts bra sedan vi började handla av Gårdsservice. Uppskattar också snabba leveranser och att man kan få kontakt via telefon vid frågor. Man slipper chatta.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringde och sa att produkten var tillfället var slut men skulle komma mer om någon vecka, synd att den var slut men uppskattade att man ringde och berättade det

Bedrijfsgegevens

1. Landbouwproduct groothandel

Geschreven door het bedrijf

Vi har ett brett sortiment nischat inom mjölk och köttproduktion, allt från förnödenheter, tillbehör och reservdelar noga utvalt från kända och starka varumärken. Vi är specialister på diskmedel och rengöring för mjölkanläggningar. Förutom vår webbsida har vi återförsäljare runt om i landet som åker direkt ut till din gård för ett personligt besök. Vi håller en hög servicegrad i fråga om tillgänglighet via alla våra kanaler såsom återförsäljare och kundtjänst.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket trevligt bemötande och väldigt…

Mycket trevligt bemötande och väldigt smidigt när bilen kommer hem på gården.

1 augustus 2026

Hej!
Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Ja, det är verkligen smidigt med våra Gårdsservice lastbilar som kommer ut till gården.

Snabb leverans

Snabb leverans, lätt att beställa

4 augustus 2026

Hej!

Tack för ditt fina omdöme =)
Välkommen åter!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kontakten och hanteringen av/ med…

Kontakten och hanteringen av/ med Gårdsservice var bra och professionell. Men leveranserna var inte bra. DHL funkar bra men Postnord är inte bra. Fick ett meddelande att de kommer innan kl.18.00, samma dag. Fick meddelande senare att det inte fått tag på mig???? Nu vet jag inte var leveransen finns....

30 juni 2026

Tack för ditt omdöme.
Vi ska försöka hjälpa dig att spåra vart ditt gods har tagit vägen. Du kommer bli kontaktad inom kort.

Snabb och enkel service

Snabb och enkel service. Rätt grejor kom. Och hyfsade priser.

18 juni 2026

Hej!
Tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss!
Välkommen åter=)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alt bra . Bara synd att dhl inte telefonaviserade inan . Dom säger att ni inte beställt det ?

Alt bra , synd bara att dhl inte telefonaviserade inan . Dom säger att ni inte hade beställt det ?

11 mei 2026

Hej!
Tack för ditt omdöme och feedback. Vi har egentligen ingen tjänst för telefonavisering via DHL, men deras chaufförer brukar ofta ringa ändå som en extra service. Tråkigt att det inte gjordes denna gången. Vi tar med oss feedbacken framåt!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Att skicka fakturan på en gång är ju en…

Att skicka fakturan på en gång är ju en sak men att det man köpt inte kommit 2 veckor efter beställning är inte bra, väntar fortfarande på paketet.

7 mei 2026

Hej!
Vi förstår verkligen att väntan känns frustrerande och beklagar förseningen. I detta fall hade vi tyvärr ett haveri på vår etikettskrivare vilket påverkade utskicket av vissa paket. Efter personlig kontakt har vi nu löst ärendet och nytt gods är skickat.

Tack för ditt tålamod och för att du hörde av dig till oss 😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

hade varit bra att få veta när en…

hade varit bra att få veta när en produkt är restad och dröjer i leverans.

29 april 2026

Hej!
Vårt mål är att kontakta alla när en produkt blivit restad och leverans dröjer. Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas du fått svar när din produkt kommit i lager.

Snabb service

Snabb service, och bra produkter

16 april 2026

Hej!
Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Välkommen åter,

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.