Alltid fordi 3-4 dager levering🚛🚐🚚✅Er så fornøyd etter 6-7 år med Heilt rett ordre og Rask Levering 44/-6 Spørs om en Bor NORD eller SØR❤️💯👍😃Alltid Rett vare, Og høy Kvalitet på av Utstyr som... Toon meer
Gode nettsider, enkel bestilling, rask bekreftelse, god informasjon, og superrask levering. Produktet (sirkulasjonsvifte til drivhus) hadde god og fornuftig pris sammenliknet med konkurrenters pris... Toon meer
Strålende fornøyd, glimrende service! Rask behandling og bra kvalitet på produktene. Kan absolutt anbefale Gartnerbutikken.
Har handlet her tre ganger de siste to årene. Oversiktlig nettside, enkel bestilling og alltid veldig rask levering på godt under en uke. I tillegg er vannpumpene jeg har bestilt av meget god kvalitet... Toon meer
Norges største dyrkebutikk på nett. Gartnerbutikken fører et stort utvalg av varer til hobbydyrking. Vi tilbyr vekstlys til planter, frø, potter, gjødsel - ja, alt du trenger for å dyrke planter, inne, i drivhus eller ute. Vi tilbyr rask levering fra vårt lager i Skien til alle adresser i Norge.
Østregate 21, 2317, Hamar, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rask levering. Jeg sendte spørmål på mail før kjøpet og etter å ha mottatt varen. Fikk raskt svar.
Strålende fornøyd,
glimrende service!
Rask behandling og bra kvalitet på produktene.
Kan absolutt anbefale Gartnerbutikken.
Rask levering. Dessverre var noe blitt ødelagt under transport. Sendte en mail angående dette og nye produkt ble sendt umiddelbart. Kjempeservice!
Rask levering av det jeg bestilte! Og produktene var helt topp - verandakasser, oppheng og jord.
God service og fine produkter, har handlet her tidligere og er fornøyd.
God kommunikasjon, tok 1uke før vare ble sendt, men ser gjennom fingra iom rett før påske og høysesong!
Forbøyd kunde atter en gang 👍

Antwoord van Gartnerbutikken

Antwoord van Gartnerbutikken