Zijn gewoon een stelletje oplichters,probeer al weken mijn saldo over te boeken naar mijn lopende rekening echter krijg daarbij steeds de melding dat eerst mijn account gecontroleerd moet worden en d... Toon meer
Mijn account moet opnieuw geverifieerd worden. Ik heb mijn paspoort gegevens 6 weken geleden verstuurd, maar kan nog steeds geen transacties uitvoeren, hoewel ik wel kan inloggen. Al enkele mails naar... Toon meer
26 December 2017 200 euro van mijn wallet naar mijn ING rekening laten storten, is nooit aangekomen, men reageert niet op de mail, twitter (behalve standaard reacties waarna niks gedaan wordt, die ik... Toon meer
GateHub is a platform for the Internet of Value. Built on ripple protocol it allows everyone to send, receive, trade and manage any type of assets.
Level 3 207 Regent Street, W1B 3HH, London, Verenigde Staten
- gatehub.net
Houd rekening met het volgende
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
@Hanali
@Hanali, ik krijg ook steeds de melding dat ik mijn wallet moet Re-Encrypten. Zodra je dat doet krijg je steeds: Master Key Update > completed, Wallet Update is > error.
Je zou dan via een refix link de boel moeten kunnen repareren (volgens een helpdeskmedewerker). Daarvoor heb je je huidige wachtwoord nodig en je oude recoverykey. Maar iedere keer als je dat doet krijg je de volgende melding: "error_master_null".
Laatste reactie die ik van de helpdesk heb ontvangen is van een aantal maanden terug. De foutcode error_master_null zou erg lastig zijn om te verhelpen... Sindsdien niets meer gehoord.
Naar mijn weten ligt het probleem toch echt bij Gatehub (ik heb gewoon mijn wachtwoord en recoverykey). Nu heb ik slechts een kleine 1000XRP ondergebracht bij Gatehub. Maar het voelt niet goed dat een fout bedrijf met dit soort dingen weg komt. Dus als er mensen zijn die juridische stappen ondernemen tegen deze organisatie dan hoor ik daar graag meer over.
Daarnaast wellicht melding maken bij de volgende autoriteiten/instanties:
financial-ombudsman (in de UK)
citizensadvic (in de UK) get-more-help/report-to-trading-standards/
actionfraud police (in de UK) > reporting fraud and
cyber crime
Ik kan/mag hier helaas kennelijk geen directe linkjes geven.
GateHub Limited
Level 3 207 Regent Street
W1B 3HH
London (UK)
Voor mensen die toch nog overwegen een accountje aan te maken op GateHub, mijn advies blijft: blijf weg bij deze organisatie. Heb je XRP of andere munten, stal die dan lekker op bv Coinbase of Binance.
Oplichters foute partij !
Ik kom sinds vorig jr (2020) juli niet…
Ik kom sinds vorig jr (2020) juli niet meer in mijn gatehub account. Ze zeggen dat ik mijn xrp ledger wallet moet re - encrypten, maar als ik het Correcte password invul krijg ik vooralsnog een error. Gatehub is hier maanden mee bezig "te onderzoeken". Blijkbaar is er tot op heden niks gebeurt. Nu vroegen ze mij vorige mnd om hen mij oude recovery key te versturen en als dat niet lukt dat ze mijn funds versturen naar een nieuwe account. Echter, vond ik het vreemd dat ze om mijn recovery key vroegen. Maar goed, tot nu toe krijg ik alleen gekopieerde/automatische emails terug met het verzoek om hen de gegevens (lees oude recovery key) te versturen.. iemand enig advies ik word echt gek van ze???? Ik heb overigens al mijn recovery keys/passwords etc gewoon nog maar niks doet het
Account niet meer in
Kom ook mijn account miet meer in heb 21 feb mn passwoord veranderd en automatisch met face id op mn ipad gesaved, mn recovery key doet t opeens nietmeer, via de support alleen maar copy/paste antwoorden en antwoorden zoals: als je gegevens niet kloppen heb je praktisch gewoon dikke pech en terwijl ik alles heb kunnen ze alsnog niet helpen! Heb er voor 3000 euro(huidige koers) opstaan, degene die kan helpen laat het me weten!
OPLICHTERS!!!!
OPLICHTERS!!!!
Een poos geleden behoorlijk wat Ripples gekocht. Nu de koers begint te stijgen besloot ik nog eens in te loggen....eindstand?
Na tientallen pogingen gewaagd te hebben kon ik eindelijk in mijn wallet. 90% van de aangeschafte Ripples zijn opgenomen door een "onbekend" persoon. Er is geen klantenservice die je hierbij helpt. Kortom, je bent gewoon je geld kwijt!!
Kom er niet meer in
Wil mijn ripple naar litebit transporteren maar kom niet meer in gatehub. Moet ineens een verificatie code hebben. Dat was nooit. Die krijg je door je profile te updaten. Maar daar kom je pas bij nadat je een verificatie code hebt ingevuld ...
Niet zo negatief als sommige mensen denken
Lees veel negatiefs over Gatehub maar mijn ervaringen zijn zondermeer positief. Zit al jaren op Gatehub en heb meerdere transacties uitgevoerd (kopen en verkopen) en ook Euro's overgemaakt naar mijn privé bankrekening in NL: ging allemaal uiterst soepel.
Valt me op dat veel mensen hun eigen falen (recoverykey vergeten o.i.d.) af willen wentelen op het platform. Niet helemaal terecht volgens mij. Als je nauwgezet te werk gaat is het een zeer gebruikersvriendelijk platform!
Heel onduidelijk en bijna onmogelijk om…
Heel onduidelijk en bijna onmogelijk om je geld er vanaf te halen.
Rechtzaak
Beste mensen! ik wil een rechtzaak aanspannen tegen gatehub. Neem gelieven contact met mij op linkedin (Duco taylor)
Superslechte bedrijf
Superslechte bedrijf. kom mijn account niet meer in. wachtwoord reset lukt niet. recovery key werkt ook niet. contact met hun zoeken heeft geen zin. bizar slecht!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik krijg me rippel er niet meer af
Kom mijn account niet meer in !!
Kom mijn account niet meer in !!
Uit het niets...kk boeven
OPLICHTERS
Tijdje niet op account geweest.
Onmogelijk om nog in te loggen !
Zelf met recovery key !
Zet hier nooit iets van waarde, gebruik deze NOOIT
Re-Encrypt Your Wallets
Re-Encrypt Your Wallets
IMPORTANT
Once you enter the password we will re-encrypt your XRP Ledger wallets.
Step 1
Master Key Update: completed
Step 2
Wallet Update: error
error code: error_secret_decrypt
wat ik ook doe, ik krijg het niet werkend meer
ben uit mijn wallet gelocked
ben uit mijn wallet gelocked. gasten reageren niet op mijn mail (foto van ID) dit is al de 3de wallet die mijn geld nakt van 8 jaar geleden :)
Trap er niet in
Trap er niet in, je komt niet meer bij je wallet want je moet eerst een foto van je ID downloaden, geen enkele foto accepteert die dus je kan niet meer in je wallet want je blijft hangen :-(
Als je een bankbetaling wil doen naar…
Als je een bankbetaling wil doen naar europa moet je niet het hele bedrag intoetsen maar 1 euro laten staan . Dit zijn de kosten voor de transactie. Als je dit doet kan je gewoon overboeken.
Das pech, Ripple weg XD
Ik zie veel mensen huilen dat ze hun ID moeten sturen naar een "onbetrouwbare site". Voor zover ik weet, is Gate Hub betrouwbaar om je ID en je gezicht naar hen te sturen, dit mogen ze maar paar weken vasthouden en dan moet het verwijderd worden. Echter snap ik wel dat het lastig is. Ik ben het probleem zelf niet tegen gekomen tho.
Daarnaast is die ID + gezicht van je foto op sturen een algemeen dingetje bij dit soort websites, Binance maakt er ook gebruik van.
Nu komt mijn review:
Wat een ontiegelijk rotzooitje is het. Het is makkelijk om je wallet te installeren, best gebruiksvriendelijk vind ik. Echter wordt je account willekeurig geblokkeerd en "moet je maar contact op zoeken met de klantenservice", maar die reageren nu al twee maanden niet? Wat the f.
Daar gaat m'n Ripple, LOL.
Locked account #457296
Locked account #457296
Plotseling werd mijn account geblokkeerd. Om (vage) veiligheidsredenen. GateHub vraagt of ik een foto van mijzelf samen met mijn ID wil mailen. Waarom? Behalve een wachtwoord beschik ik over een 2FA code: lijkt mij voldoende bewijs dat ik geen onbevoegd persoon ben.
Dus waarom moet ik mijn persoonsgegevens (onnodig) beschikbaar stellen en versturen via (onveilige) mail aan GateHub? Bovendien heeft GateHub in juni 2019 data gelekt: waarom zou ik mijn privacy gevoelige persoonsgegevens aan GateHub toevertrouwen? Ik heb deze vragen aan GateHub voorgelegd, de reactie van GateHub lijkt niet van een mens afkomstig, maar van een zombie die continue dezelfde inhoudsloze antwoorden geven (in de trant van "Computer says no").
Enkel eisen, geen antwoorden op mij vragen wat ze met mijn persoonsgegevens doen? hoe (lang) opslaan / bewaren etc.
Omdat Github onder de Britse regelgeving valt heb ik besloten om een klacht in te dienen bij: financial-ombudsman(.org.uk)
Ik adviseer u hetzelfde te doen indien u ontevreden bent en u niet verder kunt communiceren met dit halsstarrige bedrijf.