Gaven.dk ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et cover til min iPad samt iGlove handsker. Superfine produkter, som lever op til mine forventninger. Nemt at betale og hurtig levering. Her skal jeg helt sikkert handle igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig och snabb service. En av produkterna jag beställde fungerade inte som den skulle, jag skickade ett mail och påpekade detta. Direkt fick jag ett svar att de omgående skickar en ny. Verkligen s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De købte varer fungerer som de skal. Hurtig levering. Intet dårligt at sige om denne website!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varan skickades igen utan extra kostnad. Jag fick då bara en av de två varorna jag beställt men är mycket nöjd med det förtroende företaget visade mig då de snabbt skickade den andra varan. Mycket tre... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel
  2. Veilinghuis

Geschreven door het bedrijf

Hos os kan du finde gaven til dig selv og dem du holder af. Her er gaver til både ham og hende, uanset om de ønsker sig ure, solbriller, gadgets eller noget helt fjerde. Vi sælger varer på auktion 24 timer i døgnet, uden salær, uden abonnement og uden skjulte gebyrer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super serviceorienteret og …

Super serviceorienteret og imødekommende service! Tak.

5 oktober 2017

Hej Morten,

Først og fremmest mange tak for din super fine anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var god og imødekommende.

Som tak for din anmeldelse af vores virksomhed er du nu med i konkurrencen om et gavekort på 500 DKK til www.gaven.dk

Rigtig god dag!

Fantastisk service

Fantastisk service - hurtig hjælp og hurtig levering på forespørgsel hos Maria, Kundeservice. Kan varmt anbefales.

21 september 2017

Hej Helle,

Først og fremmest tusind tak for din super flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var hurtig og god, og du kan anbefale os til andre. :-)

Ha' en rigtig god weekend!

Fantastisk service!

Helt igennem fantastisk (og menneskelig) kundeservice!
Gode produkter og hurtig levering. Jeg kan kun give gaven.dk mine bedste anbefalinger, og jeg glæder mig til at handle hos dem igen!

15 september 2017

Hej Gitte,

Rigtig mange tak for din super pæne anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice medarbejder var en god oplevelse!

Du må have en rigtig god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin og meget ærlig klagebehandling

Fin og meget ærlig klagebehandling. Købt af 2 omgange udendørs solcelle lamper. Desværre er et par stykker holdt om med at virke. Straks efter klagen modtog jeg 4 nye lamper plus lidt mundgodt.....

12 september 2017

Hej Jørgen,

Først og fremmest mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var hurtig og god, vi beklager meget at dine lamper var defekte i først omgang. Men vi håber du bliver glade for de nye! :-)

Rigtig god dag!

Yderst god kundeservice

Havde et problem med 2 gryder og fik en yderst god kundeservice.

Gaven.dk kan derfor varmt anbefales

5 september 2017

Hej Henrik,

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var en god oplevelse! Vi håber du bliver glade for dit nye grydesæt! :-)

wonderfull, Thanks Maria

24 augustus 2017

Hello Fred,

Thank you for your review of our costumer service and buisness. :-D

As a token of appreciation you are now in the contest for a gift gard to our webshop for 1000 DKK.-
The winner is announced on our Facebook page (facebook.com/gaven.dk) the last work day of each month www.facebook.dk/gaven.dk

Have a nice day

GOD service

Trods en defekt vare har jeg haft en fantastisk oplevelse med dette firma.
Jeg bestilte en Powerbank, men var grundet ferie i udlandet ikke i stand til at hente min pakke før den blev sendt retur.
Jeg mailede til firmaet og uden vrøvl sendte de den bare igen.
Da jeg modtog min Powerbank, der desværre var defekt, måtte jeg købe en ny i fysisk butik, da jeg stod og skulle på festival. På festivalen kontaktede jeg firmaet og forklarede mit problem, og igen uden problemer, var de behjælpsomme og gav mig valget om en ny Powerbank eller mine penge retur.

16 augustus 2017

Hej Trine,

Først og fremmest mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var hurtig og god, vi beklager meget at din powerbank var defekt i først omgang.

Som tak for din anmeldelse af vores virksomhed er du nu med i konkurrencen om et gavekort på 1000 DKK til www.gaven.dk Vinderen bliver trukket den sidste hverdag i måneden og offentliggøres på vores facebook side www.facebook.dk/gaven.dk

Hurtigt og effektivt

Hurtig og effektiv besvarelse på reklamation. Modtog lynhurtigt et erstatnings-produkt. Det er god service, der vil blive husket, for det giver tryghed.

15 augustus 2017

Hej Heidi,

Vi håber du bliver glad for din vare! :-)

Rigtig god dag :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fine priser

God service og fine priser. Jeg vil købe herfra igen.

10 augustus 2017

Hej David,

Først og fremmest mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var god.

Ha' en rigtig god weekend :-)

Kan anbefales

Super hurtig levering. Super service.

8 augustus 2017

Hej Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var en god oplevelse! Vi håber du bliver glade for din vare! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super-snabb service och mycket trevligt bemötande!

Köpte en vattenkokare av Gaven via Let's Deal som jag var mycket nöjd med, men den gick tyvärr sönder efter ett par månader. Jag mailade Gaven som svarade mycket snabbt. Efter lite kompletterande uppgifter svarade Maria att de naturligtvis skickar en ny vattenkokare till mig. Nu, mindre än 6 dagar från det att jag kontaktade Gaven har jag hämtat ut den nya vattenkokaren. Jag är jätte-nöjd!
Super-snabb service och mycket trevligt bemötande från Gaven. Önskar att alla företag var lika effektiva och service-minded.

6 augustus 2017

Hej Soli,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice på chatten var god, vi håber du bliver glad for din nye elkedel! :-)

Ha en rigtig god sommer :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super kundeservice, uheldig vare

Jeg havde gennem deal.dk bestilt en badekåbe til babyer fra gaven.dk. Min varer ankom hurtigt efter bestilling, men levede desværre ikke op til farven, som vist på billedet ved køb, og desuden stod der i varebeskrivelsen, at badekåben var 100% bomuld, men viste sig i stedet at være 100% polyester da jeg modtog den. Jeg skrev ind til gaven.dk og fik svar efter 1 time. De krævede hverken, at jeg sendte varen retur og sørgede for, at jeg fik mine penge refunderet med det samme.
Alt i alt SUPER god kundeservice, på trods af, at det var uheldigt varen ikke levede op til det jeg havde håbet på.

3 augustus 2017

Hej Kristine,

Først og fremmest mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var hurtig og god, vi beklager meget at din vare desværre ikke var som forventet!

Stoler på kunden.

Jeg modtog en defekt powerbank. Efter at have sendt en mail ang. dette blev der svaret at de vil sende en ny i samme farve.
Det er ikke tit at man oplever at man stoler på kunden. Men det gør man her.
Vil varmt anbefale dem. Super service.
Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Tonny Jacobsen

2 augustus 2017

Hej Tonny,

Først og fremmest tusind tak for din super flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var hurtig og god, vi beklager meget at det første produkt var defekt, men håber du snart modtager det andet! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig ekspedition på chatten

God og hurtig ekspedition på chatten . Fik pga en pakkerejse kun den halve levering men efter en hurtig chat på deres hjemmeside var alt ordnet og det resterende skulle nu være på vej med posten.

31 juli 2017

Hej I Henriksen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice på chatten var god, vi håber du bliver glad for din vare :-)

Ha en rigtig god sommer :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig og fin service af Maria …

Super hurtig og fin service af Maria ved flere henvendelser ifb køb af varer gennem en deal, hvor forsendelsen var sket af 2 gange, men hvor jeg kun havde fået udleveret den ene i pakkeposten.
Med Marias hjælp har jeg nu mit fulde køb i hus - tak for det😋
Hanne

28 juli 2017

Hej Hanne,

Rigtig mange tak for din super pæne anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice medarbejder Maria var en god oplevelse! Vi håber du bliver glade for din vare! :-)

Kundeservice med et smil

Kundeservice med et smil

Firmaet havde lavet en pakkefejl men med god og hurtig kundeservice blev det hele løst med smil og venlighed.

28 juli 2017

Hej Susanne

Først og fremmest tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var hurtig og god, jeg håber den nye forsendelse er kommet frem til dig. :-)

Ha' en rigtig god sommer!

Super kundeservice

Kan kun varmt anbefale gaven.dk - har netop fået den mest fantastisk kundeservice EVER :) tusind tak :D

26 juli 2017

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var fantastisk, og jeg er glad for vi fik løst problemerne! :-)

Ha en rigtig god sommer

Super firma

God service. Både ved køb, men også da jeg desværre havde en reklamation. Hurtig hjælp og ekspedition uden en masse bøvl... sådan burde alle firmaer være. Jeg handler der gerne igen.

24 juli 2017

Hej Ida

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var god, og vi håber du bliver glad for din nye ring! :-)

Ha en rigtig god weekend

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flot kundeservice

Trods lidt kludder med den første levering blev dette hurtigt rettet. Professionel og hurtig korrespondance og en meget fin vare, der levede op til forventningen.

20 juli 2017

Hej Lone,

Rigtig mange tak for din fine anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var en god oplevelse! Vi håber du bliver glade for din vare! :-)

Lampe problemer.

Jeg havde problemer med 2 solcellelamper, der var købt for nogle måneder siden. Jeg sendte en mail om problemerne, og straks efter fik jeg besked om, at de selvfølgelig bliver erstattet med nogle nye. På 3. dagen modtager jeg en pakke nye lamper med fragtmand. Det er bare en fantastisk flot og hurtig behandling af min sag, det kan bare ikke gå hurtigere, helt fantastisk. Det er så dejligt, at Danske webshops giver så fantastisk service, derfor bruger jeg kun Danske webshops som også er placeret i Danmark, så ved man at service og regler er ok. Men hos GAVEN.DK er servicen helt i top :-)

20 juli 2017

Hej Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glad for at kontakten med vores kundeservice var hurtig og god, jeg håber du får stor glæde for dine nye lamper. :-)

Ha' en rigtig god sommer!