Gaven.dk ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et cover til min iPad samt iGlove handsker. Superfine produkter, som lever op til mine forventninger. Nemt at betale og hurtig levering. Her skal jeg helt sikkert handle igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevlig och snabb service. En av produkterna jag beställde fungerade inte som den skulle, jag skickade ett mail och påpekade detta. Direkt fick jag ett svar att de omgående skickar en ny. Verkligen s... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De købte varer fungerer som de skal. Hurtig levering. Intet dårligt at sige om denne website!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varan skickades igen utan extra kostnad. Jag fick då bara en av de två varorna jag beställt men är mycket nöjd med det förtroende företaget visade mig då de snabbt skickade den andra varan. Mycket tre... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel
  2. Veilinghuis

Geschreven door het bedrijf

Hos os kan du finde gaven til dig selv og dem du holder af. Her er gaver til både ham og hende, uanset om de ønsker sig ure, solbriller, gadgets eller noget helt fjerde. Vi sælger varer på auktion 24 timer i døgnet, uden salær, uden abonnement og uden skjulte gebyrer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super

Jeg bestilte et DW ur, der var desværre en del problemer af forskellig art, det var første gang jeg prøvede at handle ved gaven, men så blev jeg kontaktede af en medarbejder Anna som beklagede alle de problemer der havde været og hun ville sende en gave som kompension til mig. Det var da en fantastisk gestus det har jeg ikke oplevet ved andre firmaer før og jeg fik tilsendt en meget flot gave.
Nu vil jeg gerne anbefale gaven.dk til mine venner for er der problemer retter de op på det på bedste vis

15 december 2016

Hej Sanne

Jeg beklager rigtig meget den uheldige situation, men håber at dit ur kom frem i god stand og at du bliver glad for dit køb.

Som tak for din mening om os er du med i konkurrencen om et gavekort på 1000 DKR til www.gaven.dk
Vinderen trækkes sidste hverdag i måneden og offentligøres på vores facebook side
www.facebook.dk/gaven.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig besvarelse og god service

Jeg havde bestilt to varer, men kun den ene dukkede op. Jeg tænkte i første omgang, at den anden var i restordre, men da den efter yderligere 10 dage ikke var blevet leveret, henvendte jeg mig til gaven.dk. Jeg fik et lynhurtigt svar om, at pakken desværre var gået tabt i posten, men at de havde sendt en ny. Så nu når jeg at have gaven til min søn inden jul, og hvis ikke - så er det i hvert fald i gaven.dk's skyld.

15 december 2016

Hej Hanne

Landets bedste kundeservice

i må ha landets bedste kundeservice tak for det

2 december 2016

Hej Mimi

God kundeservice

Jeg bestilte via deal.dk et aktivitetsarmbånd som viste sig at være defekt. Jeg gjorde gaven.dk opmærksom på dette og fik med det samme tilsendt et nyt produkt

1 december 2016

Hej Ivar

Uprofessionelt

Jeg bestilte via Sweatdeal to rejsetasker. Efter ca. 3-4 uger modtog jeg en lille underlig mørkeblå reklamemappe, som jeg smed ud! Efter yderligere en lille uge modtog jeg en mail med undskyldning om, at der var sket fejl i forsendelserne, og at jeg ville modtage de korrekte varer snarest. I dag hentede jeg så mine varer, men desværre indeholdt pakken samme lille underlige mørkeblå reklamemappe..
Har nu skrevet til Gaven.dk, men forventer mig ikke meget.

30 november 2016

Hej Tenna

Først og fremmest mange tak for din feedback.
Jeg er rigtig ked af din uheldige oplevelse og undskylder forløbet mange gange.

Jeg har kontaktet dig pr. mail og vil gerne tilbyde dig en kompensation for denne uheldige oplevelse.
Vi vil sørge for at det rigtige produkt bliver sendt ud til dig.

Glad

Jeg har ventet på at få tilsendt en powerbook, da den ikke kom henvendte jeg mig til gaven.dk, som svarede særdeles hurtigt. Svaret betød, at jeg kan se frem til snart at få min powerbook, så det glæder jeg mig til - nu er det altså jul igen :-)
Hilsen Lone

30 november 2016

Hej Lone.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Helt fint :-)

Jeg købte et SmartWatch igennem Gaven.dk.. Efter kort leveringstid, fik jeg uret, men uret levede desværre ikke op til mine forventninger til det :-( jeg sendte det tilbage, som anvist på hjemmesiden, og vupti var pengene tilbage på kontoen :-) God kommunikation mellem mig og firmaet. 4 stjerner og ikke 5, pga produktet ikke var som det skulle. Men 4 store stjerner for kort leveringstid og god service og support gennem mail :-)

29 november 2016

Hej Camilla.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en barbermaskine, der efter brug desværre viste sig at have et defekt batteri.
Vores reklamation blev behandlet af Rikke, der hurtigt og uden problemer sendte os en ny.
Både selve handlen, leveringen og reklamationen er gået hurtigt og problemfrit.
Kan trygt anbefale firmaet til andre.

28 november 2016

Hej Ole.

Under al kritik

Bestilte en vare via Sweetdeal, som skulle blive leveret senest 3 uger efter, men den blev først leveret 7 UGER SENERE!!!

Da der ikke blev leveret nogle varer kontaktede jeg Gaven.dk, hvor jeg fik en masse søforklaringer om manglende levering, defekt leverance, forventede leveringstider som overhovedet ikke holdt stik.
Jeg kontaktede igen og igen firmaet hvor jeg fik en ny forklaring/undskyldning.
Her kunne man godt have været mere obs på sagen og holdt mig orienteret løbende istedet for at jeg skal kontakte dem gang på gang.
Jeg blev dog tilbudt et gavekort til Gaven.dk som compensation. Dette har jeg indløst I forbindelse med køb af anden vare på deres hjemmeside - her har jeg kun modtaget et "tak for din ordre" uden info om hvornår jeg kan forvente at modtage varen.... Man kan jo frygte at der igen går 7 uger +
Kan IKKE anbefale andre at handle hos Gaven.dk

18 november 2016

Hej Steen

Først og fremmest mange tak for din feedback.
Jeg er rigtig ked af din uheldige oplevelse og undskylder forløbet mange gange.

Jeg kan bekræfte at din vare fra www.gaven.dk er pakket og klar til sending, jeg har sendt dig en mail med en
opdatering på din pakke samt en ekstra kompensation for den uheldige oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb af højtaler via Deal tilbud

Jeg vil blot sige jeg fik SUPER fantastisk feedback vedr. min reklamation og pga. en fejl på begge varer ønskede jeg ikke en ny vare, men pengene retur, jeg fik en gavekort som oversteg langt over det beløb jeg havde købt for og synes det var utrolig flot service og feedback på alle mine mails.

TAK til gaven.dk for super service og henviser gerne til jer og vil også selv købe igen.

En meget tilfreds kunde. TAK.

17 november 2016

Hej Susanne

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen svar

Har bestilt et ur herfra, og man får ingen information om hvornår varen kommer. Så har prøvet at skrive til dem, men får intet svar. Dårlig kundeservice

Hej Sofia.

Først og fremmest mange tak for din feedback. Jeg er rigtig ked af din uheldige oplevelse og undskylder forløbet mange gange.
Desværre har vi været underbemandet på kontoret pga. sygdom, og har ikke haft mulighed for at svare på din henvendelse før.
Jeg vil naturligvis gerne give dig en ekstra form for kompensation for den sene besvarelse af mail.
Jeg har kontaktet dig på din mail.

God kundeservice

Jeg har købt 2 sensor-lamper. Den ene kunne kun lyse fast og reagerede ikke på sensoren. Den defekte lampe blev uden problemer ombyttet til min store tilfredshed. Det hele gik hurtigt og nemt, og den nye lampe - der virker, som den skal, blev leveret til bopælen. Det er flot kundeservice - ikke noget vrøvl. Tak for det.
Peter Rygaard Andersen

Hej Peter.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Positiv

Vi havde købt 4 led censor lamper, den ene virkede ikke, men Gaven DK behandlede hurtig og med meget god service sagen og sendte en ny lampe.

Hej Lone

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt trevlig och snabb service!

Jag hade problem då posten strulade och jag fick inte min produkt. Gaven skickade då ny produkt x 2 som plåster på såren! Otroligt service-minded personal. Rekommenderar dem varmt!!

30 oktober 2016

Hej Sophie.

Virkelig god service

Jeg havde købt en Car DVR igennem SweetDeal, men kunne ikke ikke få den til at fastholde dato og tid efter indtastning. Så jeg kontaktede Gaven.dk med problemet. Fik en fin kontakt med en medarbejder ved navn Kasper, han forsøgte at forklare funktionen til mig pr. mail men uden held. Så vi blev enige om at produktet var defekt, og jeg ville få tilsendt et nyt. Der var ingen problemer i dette, se det er god service og derfor vil jeg anbefale Gaven.dk med 5 stjerner.
Mvh
Svend Erik

24 oktober 2016

Hej Svend

Reklamasjon på powerbank

Fantastisk og rask service ved reklamasjon av powerbank som ikke virket. Den overførte ikke strøm til mobilen til tross for at den selv var fulladet. Fikk tilbud om ny powerbank med en gang. Gleder meg til jeg får den nye. Tusen takk!

23 oktober 2016

Hej Ellen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurt ved kjøp av hodelykt fra Gaven.dk

Kjøpte eit Let's Deal-tilbod på hovudlykt levert av Gaven.dk, som skulle ha 5000 lumen og verdi på kr 2000,- Fekk ein skikkelig billig "look-alike"-variant i posten. Viste seg i tillegg at andre hadde opplevd at ladaren kortslutta. Blei tilbydt refusjon el. nytt produkt med riktige spesifikasjonar, men det har endå ikkje dukka opp, på tross av at det er 2 mnd sidan kjøpet. Forklaringa var at det dårlege produktet var ein billegare variant "som likna veldig på originalen", men var sendt ut "ved ein feiltagelse". Dette framstår som eit tydeleg forsøk på svindel frå Gaven.dk. Dette er andre kjøpet frå Gaven.dk som ikkje held oppgitt standard. Anbefalar å halde seg unna!

22 oktober 2016

Hej.

Der er desværre begået nogle fejl fra vores side i forbindelse med dit køb.
Jeg vil naturligvis gerne refundere dig for pandelampen og give dig mulighed for at modtage en ekstra kompensation.

Veldig fornøyd

Bestilte stekepanne, fikk tilsendt WOK panne. Sa fra til Gaven.dk ( Lets deal.no ) får tilsendt en stekepanne som jeg bestilte og får beholde Wok pannen som plaster på såret. Helt topp :)

18 oktober 2016

Hej Stefan.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ombytning pga forkert størrelses angivelse

Jeg fik leveret (6) comfort bra's i str large, men dem jeg fik svarede efter min mening til en medium. Jeg fik først sendt reklamation efter de var ibrugtaget, så jeg havde derfor ikke forventet den helt store service. Men det irriterede mig på den anden side, at have fået en forkert vare. Jeg fik 3 nye tilsendt i en større størrelse uden omkostninger, så jeg synes faktisk jeg fik en rigtig god service over middel, da jeg i princippet ikke havde krav på at få noget, men kundeservice valgte en løsning, hvor vi begge var tilfredse bagefter.

14 oktober 2016

Hej Kristina.

Som tak er du nu med i konkurrencen om et gavekort på 1000 DKR til www.gaven.dk
Vinderen trækkes sidste hverdag i måneden og offentliggøres på vores facebook side www.facebook.dk/gaven.dk.

Uacceptabelt forsinket bestilling!

Jeg bestilte nogle tandbørstehoveder fra gaven.dk gennem dealsitet LauritsOneBid. I betingelserne stod der, at tandbørstehovederne ville blive leveret senest 2 uger efter dealen sluttede den 1/9. Dvs. den 14/9. Nu står jeg her, EN MÅNED EFTER denne dato, altså den 14/10 - og har stadigvæk ikke modtaget min bestilling. Jeg har ikke engang fået nogen besked fra gaven.dk om at forsendelsen vil blive forsinket. Det er fuldstændig uacceptabelt at man som i det mindste ikke engang får nogen information om hvad der foregår. Dette firma er det mest amatøragtige jeg har været ude for. Jeg er ked af jeg ikke tjekkede op på trustpilot inden jeg købte fra jer, da jeg kan se at jeg langt fra er den eneste utilfredse kunde. Kan ikke forstå i kan stjæle penge fra folk på den måde uden at sende den varer der er blevet betalt for!

12 oktober 2016

Hej Mia

Der er desværre begået nogle fejl fra vores side i forbindelse med dit køb. Jeg vil naturligvis gerne refundere eller sende dig tandbørstehovederne og give dig mulighed for at modtage en ekstra kompensation. Jeg håber, at du vil kontakte mig på info@gaven.dk, så vi kan få rettet op på din kedelige oplevelse

Rigtig god dag