Bestilte 2 bøtter maling til mine vinduer i bestemte farvekoder og noget afdækning. Den ene maling var der en uges ekstra ventetid på, men blev ringet op om det og fik valget om jeg ville vente og få... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har bestilt maling to ganger. Kvaliteten på malingen er utmerket. Den norske versjonen av nettsiden er noe mangelfull; f.eks. er alle lenker til fraktalternativer døde. Tips: også privatkunder må... Toon meer
Det er 5. eller 6. gang, jeg bestiller maling hos Gebenna, og jeg er lige tilfreds hver eneste gang. Det lever altid fuldt op til mine forventninger – både kvaliteten og oplevelsen. Malingen er virke... Toon meer
Virkelig god service og sødt personale! Vi malede en væg i stuen med farven Plum, D21+ moonlight guldbase. Vi var skeptiske, fordi blommefarven var SÅ mørk - lidt en ballsy proces at springe ud i 😅... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gebenna er er verden af farver, tapet og malerredskaber. Gebenna tilbyder alt hvad både den professionelle og den private maler behøver i forbindelse med større såvel som mindre malerprojekter. Vores kvalitetsprodukter er udviklet af professionelle fagfolk i samarbejde med forskere fra førende internationale institutioner. Men du skal ikke betale i dyre domme af den grund. Gebenna er kvalitetsprodukter til rimelige priser.
Contactgegevens
Udsigten 7A, 7000, Fredericia, Denemarken
- info@gebenna.com
- gebenna.com
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Grym service
Hade beslutsångest gällande färgerna jag köpt och fick kanonhjälp av Rene!
Kan varmt anbefale Genna!!
Dejlig nem og overskuelig webshop, meget hurtig levering og varer som levede op til forventningerne. Hurtig levering MEN
Min pakke blev leveret af Bring - desværre på en forkert adresse. Bring var umulig at få hjælp af. Først da jeg skrev til Gebenna fik Bring fundet og leveret pakken . Tak til Gebenna for lynhurtig hjælp!!
Bestilte 9 liter maling fredag…
Bestilte 9 liter maling fredag eftermiddag.
Malingen kunne afhentes fragtfrit dagen efter.
Super god dækkende maling "Spærre" til maling af tilrøget bolig
Snabb leverans och topp kundtjänst!
Meget ærgerlig oplevelse. Elendig kundeservice.
Svar på tilbagemelding
Kære Camilla,
Jeg forsøgte af flere omgange at tale dig ned, så vi kunne føre en samtale og du kunne høre, hvorfor jeg havde ringet, men du fortsatte i dit aggressive toneleje og nedladende talestrøm. Da jeg til sidst havde fået nok, var jeg nødt til at sige til dig, at samtalen (eller rettere din enetale) sluttede nu. Den varede i øvrigt 4 minutter og 22 sekunder.
Jeg må give dig, at du er god til at besvare negative anmeldelser. Men det ser selvfølgelig heller ikke så godt ud, når masser af potentielle kunder, læser dem.
Jeg vil kraftigt anbefale dig at se indad og se på hvordan du taler til kunder, der ringer med et problem. Prøv det. Bare lidt.
Og så prøv i øvrigt at skrive "cactus" i jeres søgefelt og se hvad der kommer frem.
Hvis du har et reelt ønske om at yde service og du vel og mærke kan tale ordentligt, kan du jo ringe til mig. Du har mit nummer.
/Søren
Meget ærgerlig oplevelse. Elendig kundeservice.
Gebenna giver indtryk af, at deres produkter er svanemærkede.
Jeg købte en svanemærket vægmaling "cactus" og en træmaling i samme nuance og, antog jeg, samme produkttype, da det var den eneste "cactus" træmaling.
Den mildest talt fjendske kvinde, jeg talte med havde så travlt med at belære mig om, at oliemaling selvfølgelig aldrig kan være svanemærket og at de har svanemærket træmaling. osv. osv.
Jeg prøvede at forklare hende, at søgningen på ”cactus” kun gav en træmaling, men hun var hverken interesseret i at høre det, eller hvad jeg ellers havde at sige.
Stjernen er for hurtig levering, men jeg bruger ikke Gebenna igen og kan ikke anbefale den.

Antwoord van Gebenna
Meget hurtig levering af det bestilte =…
Meget hurtig levering af det bestilte = under 2 dage.
Super god oplevelse med maling
Super god oplevelse, René var virkelig serviceminded 🙏🏻
Utrolig god service
Utrolig god service. kan varmt anbefale.
Snabb leverans👍
Vanvittig hurtig leveringstid
Vanvittig hurtig leveringstid. Bestilte kl 18:15 og dagen efter lå det til afhentning i kiosken.
Super kvalitet og flot resultat med kalk malingen.
I was very impressed with the quality…
I was very impressed with the quality of paint from Gabanna.dk. The coverage was excellent—just one 3-liter can was more than enough to paint a 16 square meter wall, with enough left over for a third coat. Normally, with other brands, it would take around 5 liters to achieve the same result with two coats on this area. The color is beautiful and the application was smooth and even. Delivery was super fast—only 1.5 days—and the packaging was incredibly secure, with clear labels instructing careful handling during transit. You can tell a lot of care and love went into the entire process. I will definitely be purchasing from here again!
Tak for hjælpen
Jeg har ikke brugt produktet endnu, men det glæder jeg mig til. Der har været god vejledning på hjemmesiden, og jeg fik produktet hurtigt - pakket rigtig godt ind. Det skal nok blive godt. Tak for hjælpen. VH Birgitte
Hurtig og god service
Første gang jeg prøver kalkmaling og er…
Første gang jeg prøver kalkmaling og er overrasket over hvor flot det er blevet super diskret grå kalkmaling så tusinde tak for et godt produkt
Super service och fantastiska…
Super service och fantastiska produkter. Rekomenderar starkt!!! :)
Lees meer over geverifieerde reviews.