Succesen moet je delen.
Succesen moet je delen.
Vanmorgen bij de natuurpraktijk geweest voor preventieve controle.
Mijn darmen waren in oktober niet in balans en mijn suiker niet stabiel (Linker hand 5,4 en rechter hand 7,7 nuchter). Mijn normale waarde nuchter is tussen 6,2 en 6,6. (Ja, eigenlijk te hoog, maar ik werk volcontinue. Daardoor is bij veel mensen de suiker iets verhoogd). En nee, ik heb geen diabetes.
Ik ben begin dec. begonnen met 2x3 druppels CBDA. In het begin voelde ik me een beetje gejaagd maar na n paar dagen was dat weg. Nu, dik 4 maanden later, op controle. Suiker stabiel op 6.4 en de darmen beter in balans. Nog niet waar het zijn moet, maar dat gaat goed komen.
Hij heeft getest met alleen de olie en zelfs dat zou de klus moeten klaren. Maar, zei hij, dat duurt wel langer. Dus heb ik als advies iets erbij gekregen voor de darmen. De suiker zou dan vanzelf mee dalen.
Wat de hooikoorts betreft. Met een roller met lavendel, peppermint en lemon plus de CBDA-creme op de sinussen is het goed te doen.
Ik voel me energieker en minder vermoeid.
Klacht, druppels, resultaat aangetoond. Top. Voor mij het bewijs dat het ook echt werkt.
23 april 2026