2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Kwakzalverij Leoni van Noort Gender balance

Hoi allemaal,

Pas op voor deze (rokende) (zelfverklaarde) verloskundige.

2 maal heb ik het traject gevolgd bij Leoni van Noort bij Gender Balance. 2 maal niet het geplande/verwachte geslacht. (Geslachtskeuze was een noodzakelijke keuze ivm dragers erfelijkheden bij jongetjes)

Nadat ik aangegeven heb dat ik niet van het verwachte geslacht zwanger was, liet ze mij als een bom vallen, dit kwam nooit voor gaf ze aan, de fout zou bij mij liggen etc. Na 2 trajecten, en 5000 euro lichter, voel ik mij wel opgelicht.

Pas op voor de gladde praatjes van Leoni van Noort van Gender Balance.

Spreek haar niet aan op die 94% juiste uitslag, dan wordt ze heel boos, en laat ze niks meer van zich horen.

18 april 2026

Ronduit asociaal persoon.

Mevrouw kan niet eens op facebook mensen normaal behandelen, vindt het nodig mensen uit te schelden en gaat dingen persoonlijk proberen te maken. Ik zou never nooit met zo'n praktijk in zee gaan. Als ze online al zo is dan belooft dat wat over hoe ze in de praktijk te werk gaat(en dan niet in positieve zin).

3 april 2026

Was niet fijn.

4 jaar geleden heb ik hier een coachingstraject gedaan. Ik kijk er niet met een goed gevoel op terug. De insteek is dat je als vrouw met je leefstijl (met name dieet) het geslacht van je kind kunt beïnvloeden. En ik geloof daar ergens ook (nog steeds) wel in, want het verhaal klopte. Maar om dat te doen moet je je dieet dus extreem aanpassen. Zo erg, dat ik na 3 maanden op dat dieet niet meer ongesteld werd. Nou dan kun je dus ook niet zwanger worden en doe je alles voor niets. Toen werd ik door de coach naar het ziekenhuis verwezen. Dat vond ik heel heftig, omdat ik gewoon gezond ben en altijd regelmatig ongesteld was. En hier werd ik niet in ondersteund door de coach. Toen ik uiteindelijk van gynaecologie medicatie kreeg, kreeg ik nog steeds geen eisprong. Zo zwaar is dit grapje dus voor je lichaam!
Ik geloof heus dat er vrouwen zijn bij wie het wel lukt. Maar achteraf gezien, tussen de lijntjes door lezend bij de coaching, heb ik het gevoel dat er heel veel vrouwen zijn bij wie iets soortgelijks gebeurt als bij mij. En het dus überhaupt niet lukt om zwanger te worden. Dus wees gewaarschuwd.

28 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?