Van Woustraat 68, 1073LN Amsterdam, Noord-Holland, NL

Online bestelde jas was te klein. In winkel Amsterdam was omruilen geen probleem. Aardige en deskundige medewerker. Zelfs gelijk nog een jas in de winkel gekocht. Prachtige jassen in de Sale. Ze... Toon meer

Jan en Irinia waren bijzonder klantvriendelijk en hebben ook humor. Voor het eerst een Smoking Kostuum gekocht. Alles was goed op maat,behalve de broekspijpen moesten nog op maat g... Toon meer

Er moest vrij veel aan het pak versleuteld worden en er was geen begeleiding De dame in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam

1. Herenmode

⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!

• Van Woustraat 68, 1073LN, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

• 0203448951

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prachtig kostuum gekocht

Vandaag een kostuum gekocht voor “de vader van de bruid” in Gents Amsterdam. Fantastisch geholpen door Mirelle, die alle tijd nam en goed aanvoelde welke kleuren passend waren bij de meegebrachte jurk en onvermoeibaar heen en weer liep tussen winkel boven en magazijn beneden om juiste maat te vinden. Heel fijne suggesties voor bijpassend overhemd, gilet en stropdas zonder opdringerig te zijn. Met aandacht en plezier geholpen. Goed om te zien hoe iemand plezier heeft in haar werk. Andere dame ook behulpzaam en belangstellend. Broek wordt op maat vermaakt en gilet wordt uit ander filiaal gehaald. En een schappelijke prijs. Wij zijn heel tevreden.

Er is een groot minpunt in de winkel, maar dat ligt niet aan de collectie of het personeel. Kan er s.v.p. iets gedaan worden aan de ongelijke vloer bij de ingang. Het is nl heel vervelend als je blij en tevreden op je bon kijkend naar buiten stapt en je enkel verzwikt in het ongelijke gat bij de deur!

28 februari 2026

Super service

Super service, kwaliteitsproduct!

28 april 2025

Beste Harry,

Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én de kwaliteit van het product. Daar doen we het voor!

Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen, online of in een van onze winkels.

Team GENTS

Jas omruilen in winkel geen probleem

Online bestelde jas was te klein.
In winkel Amsterdam was omruilen geen probleem.
Aardige en deskundige medewerker.
Zelfs gelijk nog een jas in de winkel gekocht.
Prachtige jassen in de Sale.
Zeer tevreden

24 februari 2025

Beste Joost,

Wat fijn om te horen dat het omruilen zo soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent met de service in onze winkel in Amsterdam! Super dat je zelfs nog een extra jas hebt gevonden — de sale is inderdaad de moeite waard 😉

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en verwelkomen je graag weer bij GENTS!

Team GENTS

Er moest vrij veel aan het pak…

Er moest vrij veel aan het pak versleuteld worden en er was geen begeleiding
De dame in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam

26 februari 2025

Beste Gilah,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je recente ervaring bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden.

We zouden graag willen begrijpen wat er precies misging, zodat we kunnen leren van deze situatie en verbeteringen kunnen doorvoeren. Zou je kunnen aangeven wat er volgens jou beter had gekund? Je feedback is voor ons van groot belang en helpt ons om onze service te verbeteren.

We hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn en kijken uit naar je reactie.

Team GENTS

Nette afhandeling en goede ux!

Nette afhandeling en goede ux!
Bedankt voor de goede zorg.

5 februari 2025

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de afhandeling én de gebruikservaring. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk en prettig mogelijk te maken, dus jouw feedback waarderen we enorm.

Graag tot een volgende keer bij GENTS!

Met stijlvolle groet,
Team GENTS

Jan en Irinia waren bijzonder…

Jan en Irinia waren bijzonder klantvriendelijk en hebben ook humor.
Voor het eerst een Smoking Kostuum gekocht.
Alles was goed op maat,behalve de broekspijpen moesten nog op maat gemaakt worden.

Ook Klerenmaker die Gents op de van Woustraat in Amsterdam had geadviseerd had Top mijn Smoking Pantalon op maat gemaakt

Op Het Nieuwjaarsconcert werden erg leuke foto's gemaakt en ik kreeg bijzonder veel leuke reacties over mijn Smoking kostuum van Gents.nl van Woustraat in Amsterdam.

Veel kleding die ik erg mooi vindt.
En Jan en Irinia zijn Top.

Zodra ik weer kleedgeld heb kom ik snel weer langs.

30 december 2024

26 september 2024

Beste Mevrouw Beks,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw feedback motiveert ons om steeds de beste service te blijven bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!