Omdat ik zo stom was om via aboutyou…
Omdat ik zo stom was om via aboutyou (daar leek het op en die zijn wel betrouwbaar ) een mysterie box te bestellen van 10 euro zat ik binnen een kwartier aan een abonnement vast voor een bedrag van 250 euro voor een sportwinkel terwijl ik niet eens sport! Binnen een half uur en Vele mailtjes later…. die altijd vriendelijk werden beantwoord heb ik het nu voor elkaar dat het abonnement gestopt is, 56 euro terugkrijg maar de overige 190 euro kan ik naar fluiten . Die zijn omgezet in credits die ik kan gebruiken om sportspullen te kopen… zou niet weten wat ik er mee zou moeten doen. Ik ben er immers zelf mee akkoord gegaan …Ze zeiden ze dit natuurlijk heel vriendelijk maar het is allemaal een scam. Ze kunnen niets meer voor mij doen, wet of geen wet die dit niet toestaat. Het is een verdienmodel die gebaseerd is op list en bedrog … wees gewaarschuwd want iedereen kan dit overkomen. Ik bel maandag mijn rechtsbijstand en zal elke cent terugkrijgen… al moet ik naar de hoogste rechter. Maar het begint dus om hier niets te bestellen …walgelijke manier van zaken doen .