The Happyo Team is made up of a variety of professionals, including Productivity & Success Coaches, doctors, hypnotherapists, and psychologists. Our main focus is to help people be more productive in today's busy world. We use proven methods to make sure Happyo keeps its promises. We know that being productive leads to happiness, and we want to help as many people as we can to make the world a better place.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Blijft na tijdig opzeggen van het…

Blijft na tijdig opzeggen van het abonnement, wat door hen bevestigd is per e-mail mét de toezegging dat zij de afschrijvingen stopzetten, toch nog geld afschrijven en melden dan: oeps! We zijn niet in staat geld terug te storten.
Zeer onprofessioneel.

17 juli 2025

Beste Trudy,

We hebben ons best gedaan om dit probleem op te lossen door contact met u op te nemen via Trustpilot. We hebben echter niets van u vernomen.

Als u de e-mails niet heeft ontvangen en toch graag wilt dat wij u helpen met uw probleem, neem dan contact met ons op via het contactformulier op https://support.gethappyo.co/

We hebben de volgende gegevens nodig om uw bestelgegevens te bekijken en te verifiëren:

E-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst
Bestelnummer
Volledige naam

Bedankt dat u ons helpt groeien en leren.

Het Happyo Support Team

Werkt niet!

Hoe kan je een procrastinateur verplichten zo een uitgebreide cursus over procrastinatie binnen drie maanden te voltooien??? Was deze beperking van begin af aan duidelijker geweest had ik niet geboekt!!! Met het bedrijf valt niet te discussiëren, het staat in de voorwaarden en klaar...
Ook heb ik een aantal vragen gesteld waarvan de inhoudelijke (dus de hypnose betreffende) niet beantwoord werden. Ik kreeg wel een mail terug maar dat was "om de hete brei"... Geen goede klantenservice!

10 december 2024

Hoi Barbara,

Bedankt voor je feedback.

We hebben geprobeerd dit probleem op te lossen door contact met je op te nemen via Trustpilot, maar we hebben nog geen reactie ontvangen.

Als je onze e-mails niet hebt ontvangen en toch hulp wilt met je zaak, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier op https://support.gethappyo.co/en/support/tickets/new

Om ons te helpen bij het openen en verifiëren van je bestelgegevens, verstrek je de volgende informatie:
- E-mailadres dat is gebruikt om de bestelling te plaatsen
- Bestelnummer
- Volledige naam

We stellen je medewerking op prijs en kijken uit naar je snelle reactie. Bedankt voor je bijdrage aan onze voortdurende verbetering.

Happyo Support Team

goede hypnotherapie

Ik ben van mening dat dit echt een hulpmiddel voor mensen kan zijn. Je moet wel echt op een rustige plaats zitten en concentreren. Jammer genoeg vind ik het te duur om een abonnement aan te gaan.

13 oktober 2024

Hoi Evi,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten met ons te delen.

We zijn blij om te horen dat uw bezorgdheid is weggenomen en we waarderen uw bijdrage aan onze ontwikkeling.

Aarzel niet om ons te laten weten of u nog andere vragen heeft, we helpen u graag verder.

Bedankt en een fijne dag!

Happyo Support Team

Goed begin

De eerste kennismaking stemt me hoopvol. Goede stem. Ontvang je geen mails na inschrijving, dan zitten ze in de spamfolder.

25 september 2024
Toon reviews in alle talen. (3.289 reviews)