Lees wat reviewers zeggen
Et veldig dynamisk og dyktig team. Jeg opplevde at Getonnet svarte på alle henvendelser kjapt, enten det gjaldt prosjektering av kostnader, eller implementasjon av web-prosjektet. Det var også svær... Toon meer
Med mange års erfaring i byggingen av lukkede systemer innen logistikk uten samarbeidspartnere, var det å jobbe tett med GetOnNet en god opplevelse. God kommunikasjon, gode løsninger, hurtig svar o... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Ringsevja 2, 3830, Ulefoss, Noorwegen
- hei@getonnet.no
- getonnet.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Anbefales på det sterkeste
Vi driver Agder Press (apress.no). Har vært kunde hos dem i ett år og kan anbefales på det sterkeste. De er kjappe og er dyktige i sitt arbeid. De har rimelige priser og vet akkurat hva de holder på med. De gangene det har vært kritiske feil eller noe galt så har de rettet opp feilene. Det er sjelden man finner slike gode samarbeidspartnere som gjør arbeidet så nøye og raskt. Kan absolutt anbefale GetOnNet.
Et veldig dynamisk og dyktig team
Et veldig dynamisk og dyktig team.
Jeg opplevde at Getonnet svarte på alle henvendelser kjapt, enten det gjaldt prosjektering av kostnader, eller implementasjon av web-prosjektet. Det var også svært behagelig at de kunne ta seg av alle aspekter ved prosjektet, fra web-design, til konfigurering av hosting, til annonsering og at jeg slapp å gjøre så mye.
Et veldig dyktig team.
Flinke folk som har vært enkle å jobbe…
Flinke folk som har vært enkle å jobbe med! Svarer raskt og utfører alle ønskede endringer ASAP. Stor tålmodighet for dumme spørsmål og flinke til å lære opp slik at vi blir "sjølgående"
Fantastisk resultat og super service!
Vi har brukt GetONet i noen mnd. nå og er strålende fornøyd med arbeidet og servicen. De har produsert ny hjemmeside og diverse andre platformer. Anbefales på det sterkeste.
Mvh
Petter Lende
Daglig Leder i Bill.no
Toppkommunikasjon
God kommunikasjon, gode løsninger, hurtig svar og svært dedikerte folk gjorde det første av flere prosjekter til en bra erfaring i en bransje med relativt vekslende kvalitet.
Jeg ser frem til å jobbe videre med GetOnNet på flere store oppdrag som ligger og venter.
Utvikling av nye nettsider fra GetOnNet AS
Vi hadde gleden av å samarbeide med GetOnNet AS for utviklingen av vår bedrifts nettside, og opplevelsen var veldig god.
Fra begynnelsen av viste GetOnNet AS en profesjonalitet og ekspertise som gjorde prosessen jevn og effektiv.
Teamet hos GetOnNet AS var svært lydhøre og imøtekommende overfor våre behov og ønsker. De forsto raskt vår visjon og klarte å oversette den til en estetisk tiltalende og funksjonell nettside.
Vi ble imponert over deres evne til å skape et brukervennlig grensesnitt samtidig som de ivaretok vår merkevareidentitet på enestående vis.
Kommunikasjonen gjennom hele prosjektet var utmerket. Vår prosjektleder holdt oss oppdatert på fremdriften, ga oss regelmessige tilbakemeldinger og lyttet til våre tilbakemeldinger og innspill.
Det var også verdt å merke seg at prosjektet ble levert innenfor avtalt tidsramme og budsjett hvor de også har vært tett på etter launch av nettsider med support.
Vi er svært fornøyde med resultatet av samarbeidet med og kan trygt anbefale GetOnNet AS til alle som søker profesjonell nettsideutvikling.
Ingen support!
Ingen support! De svarer ikke på epost! Ticet-systemet ble visstnok byttet ut og det gikk en uke før jeg fikk svar. Vel, da jeg svarte gikk det nok en uke før min mann til slutt tok kontakt og påpekte dette. Selv da fikk ikke jeg svar på mine epost! De svarer heller ikke på telefon. Eneste stedet du får "nap" er på hei-eposten - fordi der får de nye kunder! Min manns nettside er lagt ned - helt ut av det blå. Vi har også tidligere hatt problemer med hacking - hvor det tok uker før de rettet opp i problemet. Styr unna!
Utrolig dyktige og tålmodige folk!
Getonnet gjorde en fantastisk jobb da de bygget nettside for oss i AVIA Produksjon. De lyttet til alle ønsker vi hadde og gikk all in for å få det slik vi ville ha det - langt utover briefen. De var alltid tilgjengelige og kom med gode og behjelpelige svar på alle spørsmål.
Anbefales på det sterkeste - 10/10!
Veldig fornøyd med Getonnet!
Veldig fornøyd med jobben Getonnet har gjort for vår merkevares nettside. De har gjennom hele samarbeidet vært profesjonelle, hyggelige å jobbe med og levert alt som er bestilt og mer til! Vil absolutt anbefale Getonnet!
Veldig godt fornøyd med alle tjenester
Veldig godt fornøyd med alle tjenester. Svarer rask på support og kommer til avtalt tid. Veldig fornøyd!
Jeg er godt fornøyd.
Jeg er godt fornøyd med tjeneste og oppfølgingen jeg fikk fra Getonnet. Anbefaler..
Very Good 🤩 very Nice.
Meget fornøyd med prosessen og…
Meget fornøyd med prosessen og resultatet for vårt prosjekt Purecod
Mikael
Great work 🙂
Leveranse av logo og nettside
Getonnet laget nettside og logo for mitt nystartede selskap. Godt fornøyd med jobben og oppfølging. Flinke folk!
Ville brukt de igjen!
Har brukt Getonnet over lengre tid og er strålende fornøyd! De har utviklet både App og hjemmeside for oss akkurat slik vi ønsket.
Når dere er i kontakt med de, spør etter Torstein - Faglig kompetent og et meget hyggelig menneske
Andreas - CEO i Peach
Nettsidebygging
Nettsiden ble levert til avtalt tid og pris. Godt utført arbeid, responsiv og ryddig.
Medlemsportal som var av så dårlig kvalitet at jeg valgte å bytte plattform
Torstein I Get on net var imøtekommende og tilgjengelig da jeg ba om tilbud på utvikling av nettside for Barnematbyen AS. Tilgjengelighet og god tone var en av årsakene til at jeg valgte Get on Net. Da tilbudet var spikret endret kommunikasjonen seg til at jeg måtte etterspørre status og informasjon. Da nettsiden ble publisert oppstod det tekniske feil som gjorde at medlemmer meldte seg ut utelukkende på grunn av det tekniske. Responstid på nettsiden var på et tidspunkt 16 sekunder. Under lansering var "bli medlem" knappen nede.
Per idag - 4 måneder etter lansering - er det fortsatt store tekniske feil. Spørsmål fra medlemmer og svar fra Admins forsvinner. Responstid fortsatt lang (5-10 sek). Nå har jeg lagt hele samtaleforumet på is og byttet plattform med den risikoen det innebærer. Get on Net mener de har laget et ferdig produkt og har stengt min tilgang til nettsiden og mener jeg bør betale full faktura.
Jeg har også blitt oppringt av andre gründere som har brukt Get on Net og som lurer på om deres dårlige opplevelse stemmer overens med min, noe som tyder på at dette ikke er et engangstilfelle.
Alle mine nettsider ligger nede (3stk)…
Alle mine nettsider ligger nede (3stk) de klarer ikke å få dem opp igjen. Jeg har nå sendt support ticket nr 2 (!) Unngå dette firma for alt det det er verd!

Antwoord van GetOnNet AS
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.