Vooraf een taxi reserveren en al betalen is een beetje risico. Dus toen onze vlucht 1 uur vertraging had en ik bovendien een bericht kreeg dat er een andere vervoerder zou zijn kneep ik hem wel even.... Toon meer
De twee boekingen, in Palermo, zijn mislopen, wij hebben dan zelf het nodige gedaan; Ik stuur in de loop van de volgende week mijn ervaring en ongenoegen. graag verdere communicatie in het Nederlan... Toon meer
Onze transfer van hotel tot luchthaven in tokyo was super goed geregeld, alles was op tijd. Makkelijk om te boeken. Veel aanbieders waardoor kan je zelf auto, prijs voor een rit kiezen.
Ik had een indicatie tijd opgegeven, maar de chauffeur ook gevraagd onze vlucht in de gaten te houden. Jammer genoeg had hij dat niet gedaan, waardoor we 20 minuten moesten wachten, omdat de vlucht ee... Toon meer
GetTransfer.com is the international service of booking transfers and car rental with a personal driver. We offer our services in 150 countries around the world. You can submit your request online in just two clicks, offer your price for a trip or select the best price from a carrier.
PATRON 10, 6051, LARNACA, Cyprus
Vraagt klanten om een review

Antwoord van gettransfer.com
Great driver. Very helpful and friendly. Very quick response on questions.

Antwoord van gettransfer.com
rit is makkelijk gereserveerd en is perfect verlopen. Geen slechte punten aan te halen. Erg aangename ervaring

Antwoord van gettransfer.com
Snelle communicatie en op tijd op de afgesproken plaats.

Antwoord van gettransfer.com
Helaas is het nu lastig om een goed oordeel te geven. Ik had 6 auto’s besteld voor de groep, maar de vlucht had 15 minuten vertraging. Twee auto’s waren niet aanwezig of al vertrokken. Bij twee andere auto’s kreeg ik te horen dat de al betaalde transfersom geannuleerd was en moest ik opnieuw betalen: bij de één 40 dollar en bij de ander 80 dollar.
Omdat er twee auto’s niet kwamen opdagen, moest ik ook nog een gewone taxi nemen, die maar 40 CAD kostte. De prijzen van de chauffeurs liepen sterk uiteen: de ene 38 euro, de andere ruim 58 euro. Dat was dus duidelijk duurder dan een normale taxirit. Ik zal moeten afwachten hoe de volgende ritten verlopen, maar voorlopig ben ik niet echt tevreden.

Antwoord van gettransfer.com
ik maak al een aantal jaren gebruik ven gettransfer.com.heel vriendelijke chauffeurs , propere wagens , zeer duidelijke afspraken wanneer je boekt en betaald , qua uur , naam op bordje enz.
ze zijn ook zeer stipt om je terug te komen halen /brengen. echt een aanrader

Antwoord van gettransfer.com
Vanaf het moment dat je je transfer opgeeft, krijg je verschillende aanbiedingen. Het staat je vrij om op 1 daarvan in te gaan.
Dan staat de transfer vast.
Je kunt er vervolgens op rekenen dat op het door jou aangegeven tijdstip de chauffeur met taxi klaarstaat.

Antwoord van gettransfer.com
Op 10/10/'25 vertrekken wij naar Rhodos en kijken uit naar vervoer van de luchthaven tot het hotel en komen uit bij GetTransfer.com! Wij boeken en ontvangen een reserveringsvoucher van het bedrijf, betaalde som 32€.Gisteravond 2/10/'25 krijgen we doodleuk de melding 18€ bij te betalen of de rit kan niet doorgaan??? Waarom dan nog contracten afsluiten,nee beste organisatie dit gaan we beslist niet doen, ik zal de organisatie Visa contacteren waar ik mijn betaling aan heb overgemaakt ,daar ik vroeg om een terugbetaling was plots alles in de Engelse taal!Geen nood beste organisatie al is het bedrag te verwaarlozen ik laat dit niet los, U bent niet correct en dit mag geweten zijn.We zullen terplaatse wel een taxi nemen. Wees correct en dan is het voor ierdereen aangenaan.
Mvg Guy Liekens

Antwoord van gettransfer.com
Opgepast voor scam bedrijf!!! Wij wachten al 4 maanden op ons geld voor een niet uitgevoerde rit!
Wij hadden een taxi geboekt in Barcelona maar Get Transfer contacteerde ons dat de rit niet kon doorgaan! We moesten dan een klachtenformulier invullen voor de terugbetaling, dit zou volgens hun vlot verlopen! Nu zijn we bijna 4 maanden later & na herhaaldelijke mails blijven ze beweren dat er problemen zijn om de terugbetaling uit te voeren!
Het zou nochtans gewoon terug gestort worden op de gebruikte Visa kaart, hoe moeilijk kan dit zijn???
Hallo Get Transfer, wanneer gaan jullie eindelijk eens actie ondernemen voor de boeking nummer:
20207518 op datum van 15 Juni 2025,
rit van Novotel Barcelona naar Cruiseport???
Zou zeker Get Transfer NIET aanbevelen!

Antwoord van gettransfer.com
Was wat verwarrende chauffeur. Op zijn papier stond ophaling 1u20 op het mijne 13u20. Wist niet goed wat te doen. Terwijl we deze chauffeur ook al op de heenweg ook hadden. En gevraagd had of hij ons kwam ophalen. Zei dat hij dat ook kwam. Waarom dan die verwarring

Antwoord van gettransfer.com
Gemakkelijk te boeken en wachten op de beste aanbieding alles liep volgens wens iets te laat opgehaald op de luchthaven maar dat kwam door de verkeersdrukte wij werden gereden door ENOLA TUR de communicatie verliep perfect

Antwoord van gettransfer.com
Transfeer was top op tijd en goed geregeld. Van airport naar hotel en ook van hotel naar airport Ik ben helemaal tevreden.

Heen was oke
Maar terug was 45 min te laat en geen compensatie gekregen

Antwoord van gettransfer.com
Slechte chauffeur. Was constant aan het bellen en in zijn neus aan het peuteren. Zijn gelukkig nog maar net zonder ongelukken op het vliegveld aangekomen. Dit hele taxibedrijf is zeer slecht