1. Parfumerie
  2. Cosmeticawinkel
  3. Geuren- en aromaleverancier

GeurigeZaken.nl is een online parfumerie gespecialiseerd in hoogwaardige parfums en luxe geurproducten voor dames, heren en unisex gebruik. In onze webshop staat geurbeleving centraal en bieden wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan parfums en geurproducten voor persoonlijk gebruik, maar ook voor huis en auto. Wij richten ons op klanten die op zoek zijn naar kwaliteit, authenticiteit en bijzondere geuren die passen bij hun persoonlijke stijl. Ons aanbod bestaat uit zowel bekende designergeuren als exclusieve en minder alledaagse parfums, aangevuld met geurproducten die zorgen voor een luxe en aangename sfeer in elke ruimte. Denk hierbij aan huisparfums, diffusers, geurkaarsen en autoparfums. Bij GeurigeZaken.nl vinden wij het belangrijk dat klanten vertrouwen hebben in hun aankoop. Daarom leveren wij uitsluitend originele producten en werken wij met betrouwbare leveranciers. Wij streven naar een gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering en een klantgerichte service waarbij tevredenheid voorop staat. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid zodat klanten steeds nieuwe geurervaringen kunnen ontdekken. Hiermee willen wij niet alleen een webshop zijn, maar een plek waar liefhebbers van parfum en luxe geurproducten altijd terecht kunnen voor inspiratie en kwaliteit. GeurigeZaken.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een unieke geurervaring voor iedere klant.

4,3

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Perfecte eerste ervaring, ik bestel zeker opnieuw

Wat een prachtige ervaring met dit bedrijf. Ik heb bewust eerst een testpakket besteld om verschillende geuren rustig te ontdekken, en dat bleek de perfecte keuze. Hierdoor kon ik heel gericht mijn favoriete geuren selecteren voordat ik overging tot een grotere bestelling.

De kwaliteit heeft mijn verwachtingen echt overtroffen: de geuren zijn stijlvol, luxe en geven direct een verfijnde sfeer, zowel in huis als in de auto. Ook de presentatie verdient een compliment — alles was met zorg en oog voor detail verpakt, wat meteen een premium gevoel geeft.

Daarnaast was de levering bijzonder snel; binnen twee dagen had ik mijn bestelling al in huis. Je merkt aan alles dat service en kwaliteit hier centraal staan. Absoluut een bedrijf waar ik met veel vertrouwen opnieuw zal bestellen.

7 april 2026

Zeer tevreden top kwaliteit

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Het pakketje werd snel geleverd en de geuren ruiken echt heerlijk. Ook blijven ze lang aanwezig, wat natuurlijk een groot pluspunt is. Daarnaast was alles zeer netjes en zorgvuldig verpakt, wat laat zien dat er aandacht wordt besteed aan de bestelling. Al met al een hele fijne ervaring!

12 maart 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je geweldige review! ⭐
Super om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Fijn dat de levering snel was en dat de geuren zo goed bevallen. We besteden veel aandacht aan het zorgvuldig verpakken van elke bestelling, dus leuk dat dit ook wordt gewaardeerd.

Bedankt voor je support en graag tot een volgende keer bij Geurigezaken.nl!

Team Geurigezaken.nl

Snelle goede service en niet te…

Snelle goede service en niet te vergeten TOP KWALITEIT!!

Prijzen zijn aantrekkelijk vaak leuke acties voor klanten.

Jullie leveren echt topwerk team Geurigezaken. Respect❤️

1 maart 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je geweldige review!
Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, kwaliteit en prijzen. We doen ons best om onze klanten goede deals en een fijne ervaring te bieden, dus dit waarderen we enorm.

Bedankt voor je support en graag tot een volgende keer bij Geurigezaken.nl!

Erg tevreden

Erg tevreden! Goeie service, snelle levering en producten goed verpakt.Aanrader!

28 februari 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je mooie review! ⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, snelle levering en de verpakking van de producten.

Bedankt voor de aanbeveling en graag tot een volgende keer bij Geurigezaken.nl!

Team Geurigezaken.nl

Geurtjes zijn echt top blijven lang…

Geurtjes zijn echt top blijven lang zitten. Enigste min puntje maar wat ook wel positief is is de ruimen hoeveelheid keus is echt enorm

2 maart 2026

Bedankt voor je review! ⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geuren en dat ze lang blijven zitten. We proberen een zo ruim mogelijk assortiment aan te bieden, zodat er voor iedereen iets passends tussen zit.

Bedankt voor je feedback en graag tot een volgende keer bij Geurigezaken.nl!

Aanraderrr

Snel thuis geleverd en goed verpakt website is overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Zeer goede prijs voor de parfum.

19 februari 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je leuke review!
Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en goed verpakt was. Ook leuk dat je de website overzichtelijk vindt en tevreden bent over de prijs.

Veel plezier met je parfum en graag tot een volgende keer bij Geurigezaken.nl!

Top service

Ik heb hier gisteren een parfum gekocht. Was super netjes verpakt alles zag er mooi uit. Top service en een goeie prijs. Toppers

1 maart 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de verpakking, service en prijs. We doen ons best om elke bestelling netjes en snel bij onze klanten te krijgen.

Veel plezier met je parfum en graag tot een volgende keer bij Geurigezaken.nl!

Team Geurigezaken.nl

Ik heb hier al meerdere malen besteld…

Ik heb hier al meerdere malen besteld en is altijd netjes op tijd. En goed ingepakt dat niks beschadigd is.

12 februari 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je review en voor het vertrouwen in Geurigezaken.nl!
Super om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat alles telkens netjes op tijd en goed verpakt aankomt. Daar doen we het voor!

We zien je graag weer terug bij Geurigezaken.nl.

Goede ervaring met deze online…

Goede ervaring met deze online parfumwinkel
Besteld bij deze webshop en alles liep gewoon soepel. Parfum was netjes verpakt, origineel en snel geleverd. Prijzen zijn scherp en het assortiment is duidelijk. Geen poespas, gewoon doen wat ze beloven. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

15 januari 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de verpakking, snelle levering en onze scherpe prijzen. We vinden het belangrijk om gewoon te doen wat we beloven, dus mooi dat het dan ook zo wordt ervaren.

We hopen je snel weer terug te zien bij Geurigezaken.nl!

Toppers !!!!!!

Super snel geleverd en de verkoper heeft me heel goed geholpen met wat ik zocht . Website was zeer overzichtelijk en ik ben geslaagd met 2 producten . Zit gebakken met valentijnsdag 😁

9 februari 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je enthousiaste review!
Super om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat alles snel is geleverd. Fijn dat de website overzichtelijk was en dat je bent geslaagd met je producten.

We hopen dat je een geweldige Valentijnsdag hebt gehad!
Graag tot een volgende keer bij Geurigezaken.nl.

Aanrader

Overzichtelijke website, mooie prijzen en een snelle levering. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen! Het is ook nog leuk inpakt.

4 februari 2026

Antwoord van Geurigezaken

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, prijzen en de snelle levering. We besteden ook veel aandacht aan het netjes en leuk verpakken van de bestellingen, dus leuk dat je dat hebt opgemerkt.

Veel plezier met je bestelling en we hopen je snel weer terug te zien bij Geurigezaken.nl!

Team Geurigezaken.nl

Toon reviews in alle talen. (14 reviews)