Dit bedrijf is hier kort geleden langs geweest voor het impregneren van onze gevel. We wilde dit graag zomers laten doen. Het bedrijf kwam netjes op tijd en de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Nou dit is ze geld zeker waard, bijna niet te geloven als je ziet hoe men gevel er nu uitziet en voordat dit bedrijf langskwam, echt enorm.
Werd meteen gebeld na mijn aanvraag. Bieden diverse reinigingstechnieken aan. Heb zelf voor stoomcleanen gekozen en ben er erg over te spreken.
Goed bedrijf. Het stoomcleanen is echt een aanrader. De aanblik is zoveel beter. Wij gaan ons huis inde verkoop zetten en wilde het een beetje toonbaar hebben.
Welkom bij Gevelreiniging Haarlem, uw betrouwbare partner voor professionele gevelreiniging in Haarlem en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, beschermen en herstellen van alle soorten gevels. Onze ervaren professionals gebruiken de nieuwste technieken en milieuvriendelijke producten om uw gevel niet alleen schoon te maken, maar ook te conserveren voor een langdurig resultaat. Bij Gevelreiniging Haarlem begrijpen we dat de gevel van uw gebouw niet alleen belangrijk is voor de uitstraling, maar ook voor de structurele integriteit. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw gevel. Of het nu gaat om verwijdering van graffiti, het reinigen van vervuiling of het voorkomen van vochtschade, wij staan klaar om u te helpen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elk project met de grootste zorg en aandacht voor detail te behandelen. We nodigen u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en zelf te ontdekken waarom Gevelreiniging Haarlem de beste keuze is voor uw gevelonderhoud. Vertrouw op ons voor deskundig advies, professionele service en onberispelijke resultaten.
Hendrik Figeeweg 1, 2031 BJ, Haarlem, Zuid Holland, Nederland
- +31233699990
- contact@gevelreiniginghaarlem.com
- gevelreiniginghaarlem.com
in de ochtend bezig geweest en geen…
in de ochtend bezig geweest en geen stenen los dus druk was prima
Na de renovatie voelt het traplopen…
Na de renovatie voelt het traplopen veel veiliger dan voorheen.
Geen groene plekken meer op de garage…
Geen groene plekken meer op de garage en geen vroeg lawaai dat was fijn.
Ze Waren Super Vriendelijk
ze waren super vriendelijk beetje chaotisch praten maar wel voorzichtig
Hij zei dat t zou matchen en ja hoor
Hij zei dat t zou matchen en ja hoor, perfect bij elkaar
heel nuttig advies over hoe we de…
heel nuttig advies over hoe we de voegen konden behandelen
Ze zagen dat er een paneel los zat en…
Ze zagen dat er een paneel los zat en maakten het meteen vast, mijn vader vond dat keurig.
Alles Ziet Er Fris Uit, Zelfs De
alles ziet er fris uit, zelfs de delen waar ze eigenlijk niet hoefden te komen
kwamen op tijd en werkten alles in een…
kwamen op tijd en werkten alles in een ruk af binnen de ochtend zag het huis er weer fris uit
onze gevel zag er grauw uit maar…
onze gevel zag er grauw uit maar dankzij hun werk kon de fotograad mooie shots maken, super resultaat
nederlands en engels allebej prima
nederlands en engels allebej prima, communicatie liep hierdoor vlekkeloos
ze kwamen aan en begonnen direct
ze kwamen aan en begonnen direct, alles bij zich en goed geregeld