Blackjack practice mode let players learn card values before wagering real cash
Payout percentages stayed consistent whether playing slots or table games, though variance between sessions could shift more dramatically, and when sat in the dentist waiting room earlier that week ou... Toon meer
PayPal worked seamlessly when my mate tested it alongside my account 💚
lobby search Wed 12:35: promo slots went missing with Skrill after deposit. Transaction log made a basic casino issue become a wasted break on my lunch break.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vergleich von Online-Casinos für deutsche Spieler nach Sicherheit, Zahlungsmethoden, Benutzerfreundlichkeit und Transparenz der Bedingungen.
Contactgegevens
Houd rekening met het volgende
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mensen keken ook naar
Meine Verifizierungsdokumente wurden…
Meine Verifizierungsdokumente wurden geprüft und ich erhielt die Genehmigung innerhalb von 2 Stunden. Das Personal war sehr professionell und stellte klare Fragen zu meinen Geldquellen. Ich fühlte mich die ganze Zeit über sicher und vertraut!
Card transfers worked alongside Apple…
Card transfers worked alongside Apple Pay options when visiting relatives last week and both methods cleared within 2 business days
Zahlungsmethode hinzufügen war schnell…
Zahlungsmethode hinzufügen war schnell und einfach
Bank transfers and Visa both cleared…
Bank transfers and Visa both cleared funds without delays or friction, either method worked equally well for deposits
Push-Benachrichtigungen informieren…
Push-Benachrichtigungen informieren über Gewinne
Die Navigation ist intuitiv und läuft…
Die Navigation ist intuitiv und läuft geschmeidig
Crypto Works
I deposited via Bitcoin while sat at the airport and funds arrived within minutes 🎰
Ich habe etwa fünf Stunden gespielt und…
Ich habe etwa fünf Stunden gespielt und alles lief einwandfrei. Keine Verzögerungen, die Plattform reagierte immer schnell. Alles funktionierte ohne Unterbrechungen
Cards accepted without issues.
Results feel reasonably balanced overall
I recovered access to my account within…
I recovered access to my account within seven minutes when sitting with friends at the pub, though the dashboard felt slightly cluttered when I finally logged back in.
Ich habe die AGB schnell über den…
Ich habe die AGB schnell über den Footer-Link gefunden. Das war einfach, nur die Schriftgröße könnte etwas größer sein. Alles war in wenigen Sekunden erledigt.
Catalogue offers hundreds of slots and…
Catalogue offers hundreds of slots and table games across multiple categories
Bank transfers processed well when my…
Bank transfers processed well when my sister visited from Leeds and my balance updated within hours 💳
Testing slots in free mode before…
Testing slots in free mode before spending felt like a smart way forward 🎰
Virtual card option processed within…
Virtual card option processed within moments while sat at the dentist office.
Breaks kick in after extended play…
Breaks kick in after extended play periods
Account Balance Shows Real Time
I checked the account balance feature and it refreshes instantly without delays. I was at the petrol station when testing this.
Guthaben sofort eingegangen und direkt…
Guthaben sofort eingegangen und direkt verfügbar