Flip flop teenslippers besteld voor €39.95. Na lang wachten kreeg ik ze. Was zwaar teleurgesteld, China kwaliteit werkelijke waarde €2. Platte zool met plastic voetbandje. Kon gewoon niet geloven dat... Toon meer
Oplichters. Niet intrappen. Levertijd bijna drie weken. Dan ontvang je trup uit China. Maat veel kleiner als Europeese maten. Qualitijt zeer slecht. Retour moet op eigen kosten naar China. COntac... Toon meer
Alles ging mis de wachttijd had ik gelijk door dat het uit china kwam dus even ali express gekeken en ja hoor zelfde schoen die ik 60 euro hebt betaald is daar 5 euro ,tevens wilde ik een werkschoen... Toon meer
Oplichters!!! Wat zijn wij review schrijvers allemaal naïef geweest om niet eerst de trustpilot te lezen voordat we kopen🫣 Ook ik moet nu schoenen terug sturen naar China om mijn geld “misschien” z... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Troep uit China
Troep uit China. Veel langer onderweg dan de beloofde 5 werkdagen. Retourneren omslachtig en duurder dan de aangeschafte schoenen.
Dropshipping
Dropshipping. Sloffen ipv 7-10 dagen, 22 dagen onderweg waarin geen tracking info en arriveert in platgetrapt pakketje. Geen service.
Producent uit China
Producten komen uit China. Levering duurt erg lang. Bij retouneren moet je zelf de verzendkosten naar China betalen.
Alles is letterlijk van Aliexpress
Alles is letterlijk van Aliexpress, foto's en al. Mensen let op dit soort dropship websites!
viel goed uit, in wijdte H
Meilijke voeten en zooltje erin, Kon ik met deze maat 40 met zacht materiaal mooi een anderhalf jaar vooruit.
Nu een maat groter besteld, want er moesten iets dikkere zooltjes in. Het wordt hem zo niet.
Ik krijg gen reactie op vragen over retour. En lees, ongeopend. Ja, dan heb je niet gepast. Lui, doe hier wat aan.
Is Dropshipping.
Is Dropshipping.
Zit al 3 weken te wachten en nog niets.
Na 2 weken nog niets ontvangen
Twee weken geleden iets besteld. Nog niets geleverd. Zending komt vanuit China. Achteraf zie ik dat je alleen met ideal en bankcomat kan betalen. Geen visa oid. Vrees dat ik net als voorgaande verhalen een verkeerde keuze heb gemaakt om hier iets te bestellen.
Jeetje wat dom dat ik niet eerste de…
Jeetje wat dom dat ik niet eerste de recensies heb gelezen alvorens ik bestelde! Een winkel uit Woerden. Dat kan niet mis gaan dacht ik. Oplichters zijn het! Troep uit China! Niks bestellen hier! Ik heb aangifte gedaan
85 euro retourkosten!
Ik mocht mijn te kleine schoenen terugsturen… naar China! Kosten 85 euro! Oplichters dus
Heb schoenen bestelt,5 dagen geleden je…
Heb schoenen bestelt,5 dagen geleden je hoort niets je ziet niks.
Één grote oplichters bende.
Heb fraudebestrijding en de politie ingeschakeld
De schoenen zijn gewoon van plastic…
De schoenen zijn gewoon van plastic maten kloppen van geen kant wil je ze terug sturen dan moet je nog 55 euro betalen omdat ze naar China gaan op de site staat dat ze in Nederland zitten wat een oplichters moet meer betalen voor retour sturen dan dat ze kosten geld in de prullenbak dit bedrijf moet echt aangepakt worden schandalig zo ga je niet met mensen om temu is nog beter 😡😡😡
Lees echt goed of je hier wat wilt…
Lees echt goed of je hier wat wilt kopen. Ik ben er ook ingestonken.. was in de veronderstelling dat dit gewoon een nederlandse winkel was...en kwam ik er na mijn betaling achter en de track&trace dat de producten uit china komen....hele gelikte webshop site...maar dat is dan ook alles....zeer goed de voorwaarden lezen. Voor je in zee gaat met dit bedrijf.
De website ziet er goed uit,schoenen niet
De website ziet er goed uit, de schoenen zelf zijn verschrikkelijk. Pasvorm voor afgebonden Chinese voetjes. Had de 50 euro ook rechtstreeks in de prullenbak kunnen gooien.
Wat een oplichters
Wat een oplichters! Als je wilt retourneren kan je dat doen naar China, voor eigen rekening a €55,-. Ik heb melding gedaan bij het ACM.
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN
Dit is misleiding, oogt als een Nederlandse webshop, maar blijkt rommel uit China te leveren. Ook ik ben er in getrapt.. retour moet naar China op eigen kosten.
Dom van mij er in te trappen, hoop dat de 'ondernemers' hierachter snel gestopt worden.
UPDATE: niets naar China terugsturen, dit kost vaak meer dan je aankoop en kan misgaan.
Als je wat langer heen en weer blijft mailen dat je klachten hebt en dat je je geld terug wil zonder retourzending (willen ze zelf ook niet) dan krijg je eerst 15% terug, later boden ze 25%. Ik heb het er met een melding bij de ACM en aangifte er verder bij laten zitten.
deze oplichter is een dropshipper
deze oplichter is een dropshipper. schoenen geleverd rechtstreeks uit china met het bijbehorende gebrek aan kwaliteit. verdomd....ik ben erin getrapt!!!! KOOP HIER NIETS...
Ook ik ben er ingetrapt.
Ook ik ben er ingetrapt.. ;-( bijna 50 euro voor een paar flutschoenen. Heb ze na vele weken uiteindelijk toch ontvangen (in een plastic zak, schoenen dubbelgevouwen) de maat was wel goed maar de pasvorm is echt HEEL ERG SLECHT!!! Heeft NIETS met 'gezonde schoenen' te maken helaas. Mensen trap er niet in is echt goedkope Chinese MEUK!!!!
1 ster is nog teveel!!!!!!
Deze webwinkel is erg goed in elkaar…
Deze webwinkel is erg goed in elkaar gezet, maar het is troep wat ze verkopen.
De schoenen komen uit china en zien er goedkoop uit. De medewerker heeft wel zijn best gedaan, was vriendelijk en ik mocht iets anders uitzoeken, vandaar een extra ster. Even kwam ik in de verleiding, maar ik bedacht dat ik dan nog meer Chineze troep in huis zou halen en het fijt dat ze dan weer een vliegtuig moeten reserveren voor mijn schoenen, haha nee bedankt 😅
Websites als dezen zouden niet mogen bestaan. Temu werd ook onder de loep genomen. Hopelijk komt deze site ook spoedig aan de beurt.
Ik heb een goede les gehad. Ja het geld ben ik kwijt, maar het laat me wel zien geen spullen online te kopen, hoe mooi het er op het plaatje ook uit ziet. Eerste keer maar nooit meer...
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Het is gewoon een dropshop die goedkope schoenen van Chinese verzendhuizen duur verkoopt. Ik heb wel de schoenen ontvangen via dezelfde verzendwijze als dat Temu en Shein gebruiken. In een plastic zak zonder schoenendoos. Niks bestellen hier!!!
Temu product
Sla de foto's eens op en zoek de met de foto optie eens bij Temu .... vond de korting wel erg veel en ja hoor ... Whala daar is je schoen te koop haha ..dit is een dropshot bedrijf ...als je ze besteld bij temu zijn dezelfde schoenen VEEL goedkoper ..en kun je de slechtere kwaliteit verwachten ..