Gezondeschoenen

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Gezonde schoenen = Scam

Zoals eerder benoemd:
1. Slechte (plastic) schoenen die worden opgestuurd.
2. Retourneren moet naar een adres in China waarvan het adres niet correct (meer)is / het bedrijf niet gevestigd is.
3. Vandaar uit ontvang je berichten dat het toch opgelost wordt via NL met daarna weer een voorstel de schoenen te behouden en hiervoor een schamel bedrag gecompenseerd te krijgen.
Gezonde schoenen niet gebruiken!

7 mei 2025

Gezonden-schoenen.nl dubieus met slechte kwaliteit

Gezonden-schoenen.nl is een bedrijf die opereert vanuit Nederland maar rechtstreeks vanuit China hun producten laten afleveren. Producten zijn van zeer slechte kwaliteit en het kost veel moeite om je geld terug te krijgen. Retour zendingen gaan direct naar China die je zelf moet betalen, wat duidt op oplichterij. Ik heb de schoenen, die na 1 dag dragen al kapot waren, retour gezonden naar hun adres in Woerden en verwacht asap het aankoopbedrag retour zoals Mark van het bedrijf heeft belooft.

1 september 2025

Hier absoluut niet kopen

Ik had 25 maart jl. wandelschoenen besteld en die eergisteren pas binnen gekregen. Ze zitten voor geen meter en kwaliteit is ook niet goed. De schoenen waren €65,00, maar het terugsturen naar China kost net zo veel, dus dat heeft totaal geen zin. Ik vind dit echt niet kunnen, maar heb mijn lesje geleerd. Daarom wil ik iedereen hiervoor waarschuwen.

11 april 2025

waar slechte kwaliteit

waar slechte kwaliteit. Rommel. Retour kosten zijn gewoon 21 euro. Voor schoenen van 50 euro. Retour naar CHINA!!!!! oplichters zijn het... Voel me gewoon belazerd. KOOOOP NIKS BIJ GEZONDE SCHOENEN.NL
Gaby

19 maart 2025

Belabberd retourbeleid

Gezondeschoenen.nl lijkt een Nederlandse "winkel", echter als je iets besteld hebt blijkt het uit China te komen.
Wél staat er een postbus in Schiedam op het verzend label.
Kwaliteit is zeer matig.
Als het iets wilt retourneren, zijn de verzendkosten voor jezelf. Dit is niet erg, maar je moet het op eigen kosten naar China sturen, kosten meer dan €50.
Met dan de aankoopkosten in mijn geval.
Als je iets besteld is dit niet duidelijk.
Slechte zaak.

11 september 2024

oplichters

Absoluut niets kopen, het zijn oplichters die goedkope meuk uit China laten komen en jij als kopen betaald dubbele zo geen driedubbele en dan mag je hopen dat je het ontvangt, ik raad iedereen aan om net als ik aangifte te doen van oplichting bij de politie. als de politie het afraadt toch doen. hoe meer aangiftes tegen dit bedrijf hoe beter, zo voorkomen we dat er nog meer mensen de dupe worden van de praktijken van de oplichter Mark.

28 augustus 2024

Dropshipper…

Te laat door dat het een dropshipper betreft.
2 paar schoenen van zeer slechte kwaliteit, voor 71 euro. Beter zelf besteld voor 20 euro, ongeveer, en in de prullenbak gegooid.

20 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?