Alt i alt en gennemført tur. Både rejse og de guidede ture. Vejret kunne I jo ikke gøre for. Super dygtige og vidende guider om hele Baltikum og den aktuelle situation i Baltikun og verden i det he... Toon meer
Lige hjemkommet fra en dejlig rundrejse i Baltikum vil vi gerne sige tak til de to kompetente turledere/guider : Gunilla og Giovanni , som med deres store viden gav os en grundig indsigt i de tre l... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
GG Tours ApS er rejsebureau med københavnske og europæiske rødder, selskabet er oprettet i 2013. GG Tours tilbyder rejser til såvel single rejsende som til hele familien samt designer skræddersyede rejser til grupper og virksomheder alt efter behov. Vore primære rejsedestinationer er Italien, Norden (Island og Færøerne) og de baltiske lande. Vi arbejder med følgende rejsetemaer: ”City Breaks” – By rejser til eksempelvis Rom og Riga krydret med forskellige kulturoplevelser. ”Classico” – spændende rundrejser til nogen af Europas smukkeste regioner I Italien og Korsika. ”Explorer” – spændende rundrejser til de vilde nordlige områder i Baltikum, Island og Færøerne. Til disse ture indgår altid dansktalende guide, privat bus til udflugter. ”Sun Travel:” Lækre sol- og strandrejser til Sydeuropa primært Spanien. Vi har siden 2013 sendt over 15.000 danskere til destinationer i Norden og Europa og flere end 1/3 er gengangere på vore rejser.
Refshalevej 163 A, 1432, København K, Denemarken
- info@ggtours.dk
- ggtours.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alt i alt en gennemført tur
Alt i alt en gennemført tur. Både rejse og de guidede ture.
Vejret kunne I jo ikke gøre for.
Super dygtige og vidende guider om hele Baltikum og den aktuelle situation i Baltikun og verden i det hele taget
Vil blot lige informere jer der skal…
Vil blot lige informere jer der skal til Riga
Jeg har lige haft en kedelig oplevelse med GG Tours.
Vi havde kun 3 dage til rådighed og var meget glade
da vi fik bekræftelse på vi kunne flyve fra Billund kl 6:00 via København til Riga
Med ankomst 10:55. med 10 kg håndbagage. Så næsten hele ankomstdagen i Riga.
Vi købte: dansktalende guide i 2 timer – dag 1 -
Sejltur dag 2 kl 10 samt spisning på god restaurant med menukort tilsendt til valg af mad på forhånd.
Lufthavnstransfer samt overnatning på 4* hotel.
Så 18 dage før får vi at vide at vores fly fra CPH til Riga er ændret så vi først ankommer til Riga kl 15:10 altså godt 4 timer senere.
Vi beder om at finde en afgang med alternativt selskab – og får at vide det ikke er muligt uden store tab.
Da vi senere får billetterne tilsendt kan vi konstatere at tilladte kg er reduceret til 8 kg
Hvilket ikke er muligt jvf GG. Vi accepterede – det næste er så at den guidede tur ikke kan gennemføres som aftalt så vi får en anden dansktalende guide (hvilket viste sig at være fantastisk)
Så nu er oplevelserne i Riga reduceret med godt 4 timer.
Da vi ankommer til CPH lufthavn – ser vi til vores store forbavselse at der er afgang til Riga kl. 8:15 som den oprindelige tur lød på ??????
Næste dag skulle vi på sejltur med afgang kl. 10. Vores nye guide gør os så opmærksom på at afgangen kl. 10 kun er på søndage og på en torsdag er det kl. 12 – vi finder alternativ oplevelse i ventetiden.
Kort før afgang fra Danmark - hvor vi havde ønsket menu til aftenen dag 2 - fik vi så besked på at alle skulle vælge samme menu (mindre detalje) til aftensmad dag 2.
3. dag var på egen hånd så ingen klage over den.
I øvrigt havde vi er dejligt ophold i Riga -
Sådan et svindlerfirma….De har tabt en…
Sådan et svindlerfirma….De har tabt en sag i rejseankenævnet hvor de ikke betaler. Så bliver se indkaldt telefonisk til fogedretten hvor de ikke er ved telefonen. Så sagen bliver politforkyndt hvor det viser sig at deres danske adresse er virtuel, og ejeren bor i udlandet så her slutter sagen.
BETAL DET DU SKYLDER DIN SVINDLER
Fantastisk rundrejse Baltikum
Det var en fantastisk rundrejse i Estland, Letland og Litauen til en meget attraktiv pris.
Alt var meget godt planlagt og der var en meget god stemning på hele turen.
Udflugterne var særdeles velvalgte og vellykkede.
Selv om byturene måske kunne virke tætpakkede, var det ikke tilfældet, da der altid var tid til spørgsmål undervejs. Efter turene var der god tid til på egen hånd at se nærmere på byerne eller bare slappe af i de skønne kvarterer, som vi havde været igennem.
Vi så rigtig meget og fik et meget levende indblik i historie, kultur og dagligdagen, formidlet på en spændende og engageret måde.
Gunitas og Giovannis indgående kendskab, som beboer i Letland, kombineret med deres gode humør og lune, gjorde turen til en enestående oplevelse, som varmt anbefales enhver med interesse for Baltikum.
5 stjernet anmeldelse rundrejse Baltikum
1. - 7. september 2025
Alt fungeret på rejsen og hurtig svar…
Alt fungeret på rejsen og hurtig svar og god hjælp.
Personligt rejseselskab
Vi har lige været en tur i Riga med GGtours. Super centralt hotel. Fin tur i operaen. Og sidst men ikke mindst en dejlig bytur med Gunita. Meget informativ. Har tidligere været med GGTours i Venedig. Meget personlig behandling. Anbefales.
Er kommet hjem fra en hel fantastisk…
Er kommet hjem fra en hel fantastisk rejse til Baltikum. De guidede ture i henholdsvis Tallin, Riga og Vilnius var meget interessante og vi fik en rigtig god viden om de forskellige hovedstæder.
Rejselederne havde en meget stor viden og der ikke noget at komme efter.
Busturene mellem hovedsæderne bød
på mange overrasker med borge, slotte og Korshøjen. Frokosterne som vi fik var velsmagende og gode.
Kan kun give dem de allerbedste anbefalinger fra min datter og jeg. 👍😀
Det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser med dem.
Tur til Riga
Tur til Riga. Hotellet lå centralt og vi havde en fint stort værelse. En del af pakken var en aften i operaen. GG tours beskriver at man kan være sikre på gode pladser. Det var så slet ikke tilfældet. Placeret helt oppe i et hjørne kunne vi med nød og næppe se halvdelen af scenen. Meget kedeligt i en 3 timers opera.
Har kontaktet GG tours som på ingen måde var lydhøre. Deres opfattelse af “ gode pladser “ er helt sikkert anderledes end min. Minimumskrav må være at man kan se hele scenen.
Flot tur i Baltikum
Vi deltog i en rejse til Baltikum i september ’25 fra GG-tours. Rejsebureauet viste sig at være identisk med det dansk-lettiske ægtepar Giovanni og Gunita, der stod for arrangementet. Selvom det naturligvis er en begrænset del man kan nå at se af tre lande og tre hovedstader, så kom vi nu hjem med en masse indtryk i bagagen. Det skyldtes ikke mindst Giovanni og Gunita, der stod for guidingen, og som engageret og vidende fortalte om landenes økonomiske, politiske og sociale forhold. Briefingen foregik bl.a. under bustransporterne, hvor der også var mulighed for at studere landskaberne. Alt i alt en fin tur. Stor ros til Giovanni og Gunita.
Vores varmeste anbefaling til alle der overvejer denne tur.
Vi har netop været på en dejlig og udbytterig rundtur i Litauen, Letland og Estland med GG Tours. Selvom vi var en stor gruppe på 54 personer, så formåede rejselederne Gunita og Giovanni at være nærværende overfor alle - sådan opfattede vi det i alt fald. I en kombination dyb indsigt, stor kompetance og krydret med god humor, ledede de os forbilledeligt igennem 3 spændende og forskellige lande. At vi havde sydlandsk vejr på hele turen er nok ikke noget GG Tours kan garantere. Men vi kan give vores varmeste anbefaling til alle der overvejer denne tur.
Rundrejse i Baltikum
Netop hjemkommet efter rundtur i Baltikum med GG Tours tænker vi tilbage på en dejlig rejse. Guiderne var yderst kompetente og vidende. Hotellerne var forskellige, men gode på hver sin måde. Dejlig morgenmad. Bussen blev kørt trygt og godt.
Vi kan anbefale denne rejse.
Fremragende oplevelse på tur gennem Baltikum med GG Tours
Netop hjemkommen efter en dejlig tur til Baltikum med GG Tours kan vi varmt anbefale andre at deltage i dette arrangement.
Rejselederne, som i øvrigt er det ægtepar Giovanni og Gunita der ejer firmaet er meget vidende både om historie, samtidshistorie og de politiske spændinger i området bl.a. ud fra egne erfaringer.
Vi kom vidt omkring og så de 3 hovedstæder med fine byvandringer og på de lange køreture blev vi overøst med baggrundsviden til de steder, som vi skulle besøge og vi gjorde mange meget spændende og interessante ophold så rejsen blev brudt godt op.
Turen er ikke for svært gangbesværede da der er mange brosten af forskellig beskaffenhed.
Hvis man ikke ønsker at bruge tid og kræfter på at finde rundt i flyselskabernes lidet intuitive hjemmesider, skal man nok betale for at lade bureauet ordne det ligesom de mulige teateroplevelser undervejs.
Hvis vi skal komme med noget negativt, er det nok hotellet i Vilnius, som godt nok har pæne værelser, men de er ganske små. Der er nærmest tale om en sovefabrik, men der er rent og pænt, og morgenmaden er OK som i de 2 andre byer.
Venlig hilsen Liv og Nicolai Swane Lund.
Fantastisk tur til De baltiske Lande
Fantastisk tur til De baltiske Lande. Super vidende og engagerede guider. Kan varmt anbefales 👍
Spændende rundrejse i Baltikum men dårlig serviceva
Rundrejsen i Baltikum var spændende - især Riga. Fint med rækkefølgen af de 3 lande med Litauen først - dog et elendigt hotel, hvor værelset var så lille, at der kun var plads til at åbne kufferten, ved at lægge den på sengen. De 2 næste hoteller var god standard.
Giovanni er en glimrende guide og fortæller på en interessant måde om landene og inddrager også politiske synspunkter.
Servicen var mangelfuld. Vi valgte at betale 600 for at gg tours kunne reservere pladser ved siden af hinanden i flyet samt ordne boardingpas. Modtog også en bekræftelse på, at det ville blive ordnet og vi ville modtage boardingpas senest 48 timer før rejse. Da der var mindre end 30 timer til afrejse rykkede jeg både på mail - ingen svar - og først efter adskillige telefonopkald fik jeg kontakt med Gunilla. Hun taler dansk’ med kraftigt accent, og var svær at forstå i telefon. Hendes svar var, at hun ikke kunne hjælpe mig da hun sad i en bus med andre gæster. Jeg måtte tale med meget store bogstaver for at gøre hende begribelig, at jeg skulle have tilsendt boardingpas i løbet af aftenen - og klagede over at den lovede frist ikke blev overholdt. På rejsens sidste dag i Tallin - den guidede tur sluttede allerede efter 1 1/2 time kl 11:00 om formiddagen - ville vi modtage vores boardingpas kl 15:00 om eftermiddagen på hotellet. Da eftermiddagen var til egen disposition -er det ikke hensigtsmæssigt, at være afhængig af at møde op på hotellet om aftermiddagen - så dagen bliver slået i stykker.
Der var generelt ikke meget service på turen - ved ankomsten til Litauen /Vilnius blev vi modtaget af en buschauffør - vi skulle selv checke ind på hotellet og fik ikke den mindste orientering om den by vi skulle besøge. Vi mødte først guiderne næste dag kl 9:30 - og var en stor gruppe på 55 personer. Vi blev godt nok delt i 2 hold - men langt den største gruppe fulgte Giovanni.
Vi er meget rejsevante - men har dog sjældent mødt guider der gjorde så lidt for deres gæster - som G&G - de virkede trætte og lidt stressede, det bar præg af de lige havde haft en tilsvarende tur ugen inden.
Et særdeles kompetent rejseburau…
Efter en rundrejse i de Baltiske lande med GG Tours, sidder vi tilbage med oplevelsen af et særdeles kompetent arrangement. Guiderne var fantastiske og med en overraskende stor indsigt og viden om ikke bare de aktuelle lande, men også mere geopolitiske forhold. Vi kan kun give dem de aller bedste anbefalinger. Hilsen Hanne og Leo
Vores rundtur i Baltikum er slut
Vores rundtur i Baltikum er slut, det har været en spændende rejse, historisk som kulturelt. Tre lande med forskellige sprog og kultur. En fantastisk arkitektur der bærer præg af de forskellige herskere gennem tiden.
Hotellerne var super, bussen var fin og chaufføren kørte godt og sikkert
Vores guider har været fantastiske med stor viden og megen humor. Alt på turen var godt tilrettelagt.
Alt fungerede så vi kan varmt anbefale en rejse med GGtours.
Marianne og Hans Jørn
Veltilrettelagt og informativ tur til de baltiske lande.
Meget veltilrettelagt tur gennem de tre baltiske lande med besøg i alle hovedstæder. Gode centralt placerede hoteller. To meget dygtige og lokalkendte guider, der gav fin orientering om de tre landes natur, historie, kultur og sociale forhold.
Vores rundtur i Baltikum er slut
Vores rundtur i Baltikum er slut, det har været en interesant rejse, historisk som kulturelt. Tre lande med hver deres sprog og kultur. En fantastisk arkitektur der bærer præg af de forskellige herskere gennem tiden. De har været under svensk, polsk, russisk og tysk indflydelse, nu tror jeg bare de håber at Putin bliver hjemme.
Vi var heldige med vejret, det var solrigt og varmt. Måske lige lidt for meget kørsel med bus den sidste dag.
De sidste to hoteller var super, bussen var fin og chaufføren den bedste.
Vores guider har været fantastiske med stor viden og megen humor. Alt fungerede så vi kan varmt anbefale en rejse med GGtours.
Marianne og erik Ove
Super veltilrettelagt tur til Venedig
Super veltilrettelagt tur til Venedig. Dejligt autentisk, rent lille hotel i roligt kvarter på Lidoen med venligt personale. Guiderne (ejere af GG Tours) Giovanni og Gunitta øste af deres store historiske viden og lokale kendskab og var et meget behageligt selskab. Godt miks af tid på egen hånd og med gruppen. Vi fik virkelig meget for pengene. Jeg rejser gerne med GG Tours igen.
Altid god service og hjælpsomhed ved…
Altid god service og hjælpsomhed ved mine henvendelser til GGTours ( Giovanni) ang. min rejse til Island. Godt hotel med fin morgenmadsbuffet og supersenge. Godt tilrettelagte udflugter med vidende guider som Gunnar og Helle. Et tæt program, kun 4 overnatninger, måske 5 overnatninger næste gang så en dag til at vandre mere rundt i Reykjavik på egen hånd er mulig. Fulde 5 stjerner.
Lees meer over geverifieerde reviews.