Ronduit kutste begeleid wonen ooit😡
Het is echt ronduit de meest ergste plek die d’r is. Je wordt continu gecontroleerd en alles wat je doet. Je hebt totaal geen privacy wat je een stom huis moet delen Het is echt ronduit de meest ergste
plek die d’r is. Je wordt continu gecontroleerd en alles wat je doet. Je hebt totaal geen privacy. Wat een stom huis moet delen met moet delen met allemaal andere jongeren. Dit was voor mij toen de enige oplossing omdat mijn relatie van vijf jaar uitgaan en ik woon nu twee jaar samen. Aangezien ik geen woning kreeg kwam ik hier in dit krocht terecht. En was er in eerste instantie tegen mij gezegd dat ik hier maar een jaartje zou wonen en daarna dat we zouden meekijken naar een woning nou ik woon inmiddels wel 1 1/2 jaar en nog steeds hebben ze geen woning voor mij aangezien ik hier eigenlijk niet eens kan wonen omdat ik gewoon heel zelfstandig ben. Zeg eens ineens ja maar sommige wonen al vijf jaar hier dan denk ik jammer dat was niet de afspraak d’r worden beloftes gemaakt en niet nagekomen of verdraaid nou hadden ze voor drie maanden verlengd en in die drie maanden gaan ze ineens zeggen ja we gaan het niet meer verlengen, dus moet ik heel snel een andere woonplek zoeken en je wordt op je vingers gekeken wat je doet met wie je iets doet en dan gaan ze jou appen. Wat ben je dit weer aan het doen of ben je dit aan het doen en waar ben je? Ben je aan het werk? Ik vind dat zwaar controlerend gedrag. Hun zijn er om te ondersteunen en het enige wat te doen is jouw afkalven op de dingen die je doet ook als je een dingetje vergeet omdat je gewoon een druk leven hebt met je werk ochtend avond en nachtdienst draait, krijg je dat vervolgens op je bordje en dan doen ze alsof ze ouders zijn dan denk ik echt bij mezelf want sorry ik ga niet zomaar weg bij m’n ouders en ik heb ook trauma opgelopen, daardoor vroeger het verleden dit vind ik niet de normale gang van zaken dus als ik hier weg ben zorg ik ook gewoon dat deze organisatie per direct de deuren kan sluiten want ik vind dit en dit gedrag die hun vertonen vind ik niet normaal. Het gaat buiten de regels van de wet om, wat niet mag. dus mensen alsjeblieft als je dit leest, stuur je kind alsjeblieft niet naar deze organisatie aangezien ik weer zelf in zit ik heb gewoon vroeger een heel naar verleden gehad.
Ik ben vroeger toen ik 13 maanden oud was uit huis geplaatst ben van kamer naar kamer naar kamer gegaan woonde uiteindelijk samen is helaas uitgegaan en een beland ik gewoon weer op zo’n plek die ik dus niet nodig heb en hier dus eigenlijk alleen maar woon voor onderdak, maar dan word ik wel zo behandeld en dat vind ik echt niet normaal. Ze zijn er maar vier uurtjes per dag vaak nog niet eens en dan gaan ze een beetje babbelen maar echt hulp geven doen ze niet behalve je Afkaffen op alles wat je doet en heel controlerend verdrag vertoon. Je hebt totaal geen privacy ook niet in de mensen die je meeneemt dan krijg je meteen een appje. Wie is dat? Ben je weer met die bezig..,,dat vind ik niet bepaald gedrag dat begeleiding mag vertonen binnen een begeleid woonhuis aangezien ik geen begeleiding krijg. Ik werk in de beveiliging en ik ben vaak gewoon weg door onregelmatige diensten en ik woon als dame en een huis met drie jongens moet badkamer keuken woonkamer alles delen en heb maar een kleine kamer met mijn katten omdat ik nergens heen kan omdat er geen woningen zijn dus mensen stuur je kind alsjeblieft niet naar deze organisatie want je kind wordt er totaal niet beter op gaat alleen maar verder achteruit wordt niks geleerd aan het kind. Ze zijn alleen maar een beetje aanwezig dus van mij apart mag deze hele organisatie lekker de pot op en gewoon de deuren sluiten. Dus als ik hier weg ben sleep ik die mensen ook gewoon lekker voor de rechter dat ze lekker uitzoeken ze helpen en zoeken niet eens met je naar een woning ook al heb je die nodig aangezien de huisarts duidelijk heeft aangegeven weg te moeten van een kleine kamer omdat je gezondheid achteruitgaat. Ik vind dat deze mensen niet te werk mogen gaan binnen begeleid we een organisatie of zorg voor jongeren oudere of whatever.