Holland Venetie is prachtig
Holland Venetie is prachtig. Een dorp waar je voelt dat de bewoners enorm trots zijn. Alle tuinen tot in de perfectie verzorgd.
Giethoornvillage.com is the official portal website of the village of Giethoorn in the Netherlands, with everything you need to know about visiting our village. We show you the best hotels, restaurants, campings, hostels, boat rental compagnies, bike rentals and all the free parking places in Giethoorn. As three residents of Giethoorn, we created this website. Firstly, to show you what our live is like in Giethoorn. Secondly, to introduce the future visitors to Giethoorn to our beautiful village. Thirdly, to show that the 1 million people who visit Giethoorn every year, sometimes also have a downside. For us Giethoorn is an authentic Dutch village where people can really be themselves. Find out more about us and our vision. Our office is located at Binnenpad 88 in Giethoorn.
Binnenpad 88, 8355BW, Giethoorn, Nederland
Bootje gevaren bij Giethoorn Village. Voor het parkeren van je auto navigeer je naar Binnenpad 88. Hier kan je gratis parkeren en het is erg dichtbij de bootjes.
Adres is Binnenpad 88 in Giethoorn. Boot gehuurd. Het was niet zo druk in Giethoorn (Maart) terwijl hetval best mooi weer was. Parkeren doe je op hun parkeerplaats.

Antwoord van Giethoorn Village
Leuke rondvaart gekregen mooi ruim bootje!!

Antwoord van Giethoorn Village
Als je naar Giethoorn gaat dan raadt ik je aan om een bootje te huren. Eigenlijk net als al die andere bezoekers. Bereid je er goed op voor dat je nooit alleen bent als je Giethoorn bezoekt.

Antwoord van Giethoorn Village
Goede instucties gekregen voor we gingen varen. Wel druk in Giethoorn in de zomervakantie.