1. Lasercutservice
  2. Graveur
  3. Cadeauwinkel

Welkom bij Gift-It, jouw specialist in unieke en gepersonaliseerde geschenken! Bij ons draait alles om het creëren van cadeaus die een blijvende indruk maken en speciaal zijn afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, jubileum of een simpel "zomaar" moment, wij helpen je om de perfecte herinnering te geven. Met onze expertise in lasersnijden en graveren brengen we elk ontwerp tot leven. Denk aan prachtige houten of acryl geschenken, of zelfs foto’s die we met uiterste precisie graveren om een echt persoonlijk cadeau te maken. Heb je een specifiek idee? Wij werken graag samen met jou om volledig nieuwe ontwerpen te realiseren, zodat jouw cadeau écht uniek is. Bij Gift-It staan vakmanschap en aandacht voor detail centraal. Onze producten worden met liefde gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Of je nu een klein symbolisch cadeau zoekt of een groots gebaar wilt maken, wij zorgen dat het precies is wat je in gedachten had. Ontdek onze collectie of neem contact met ons op voor een ontwerp op maat. Samen maken we jouw cadeau onvergetelijk. Bij Gift-It draait het om dat ene speciale moment waarin een cadeau meer betekent dan woorden.

4,4

Uitstekend

Alles was dik in orde

Eerst en vooral: hetgeen ik besteld heb was héél mooi! Een kader met de naam van mijn kleinzoon. Beter dan ik op foto verwacht had. Ten tweede: de levering was ook in orde. Heel goed ingepakt. Nogmaals: dank je wel!

17 augustus 2025

Dit was zo een fijne ervaring

Dit was zo een fijne ervaring. De website is toevallig op mijn pad gekomen en wou dit wel eens proberen. Maar wou wat iets moois is het geworden. Ik zou zeggen niet twijfelen en gewoon bestellen. Je krijgt het beste resultaat voor de beste prijs. Ik zou hier sowieso nog eens bestellen. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

24 juni 2025

Antwoord van Gift-It

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie review.

Heel mooi gemaakt

Heel mooi gemaakt, perfect van grote. Vlotte en vriendelijke communicatie

9 juni 2025

Antwoord van Gift-It

Dankjewel voor het vertrouwen!

Toplevering!

Zeer responsief toen ik mijn bestelling wou aanpassen. Producten geleverd en aangekomen zoals verwacht!

9 juni 2025

Wat ontgoocheld ...

Wat ontgoocheld over de uitvoering. Heel kleine letters en hingen ook niet allemaal even recht. De bedrukking op de blokjes was ook niet altijd even mooi en duidelijk. Ik zou zoiets niet meer bestellen ...

9 december 2024

Antwoord van Gift-It

Bedankt voor je waardevolle feedback. Wat jammer dat je ervaring niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Het formaat van de letters en de speelse uitlijning – ontworpen om het karakter van een echt Scrabble-speelveld na te bootsen – worden vermeld op de productpagina en zijn zichtbaar op alle foto's. Ik begrijp echter dat dit met kortere namen soms wat kleiner kan ogen. Daarom ben ik bezig met het ontwikkelen van een visuele ontwerpmodule, zodat klanten het eindresultaat vooraf beter kunnen inschatten.

Wat betreft de gravering op de blokjes: hout is een natuurlijk materiaal en heeft soms kleine variaties, maar ik probeer dit zoveel mogelijk te minimaliseren door de letters uit éénzelfde plaat te snijden. Mocht je alsnog een oplossing willen bespreken, bijvoorbeeld een aanpassing of een herwerking, mag je me altijd via e-mail contacteren. Samen komen we er vast uit!

Mooi emotioneel geschenk

Mooi gemaakt. Product voldeed aan de verwachtingen. Geen opmerkingen betreffende communicatie. Op tijd geleverd ondanks de kerstperiode. De ontvanger van het geschenk was geraakt.

21 december 2024

Persoonlijke service

Correcte info, snelle levering, hartelijk persoonlijk contact om af te stemmen op de wensen van de klant, mooi eindresultaat. Bedankt. Een kerstcadeau dat werd geapprecieerd!

21 december 2024

Super!

Mooi gegraveerd en netjes afgewerkt.

22 november 2024

Antwoord van Gift-It

Bedankt voor de aankopen en review.

Zeer fijne personen om mee samen te…

Zeer fijne personen om mee samen te werken. Reeds meerdere malen een bestelling gedaan en telkens naar wens uitgevoerd. Zeker een aanrader.

17 oktober 2024

Antwoord van Gift-It

We vinden het altijd leuk om jouw ideeën te mogen uitwerken tot mooie geschenkjes, Petra. Bedankt voor het vertrouwen!

Gewoon Top en prachtig werk geleverd

Gewoon Top en prachtig werk geleverd. Had verkeerde foto's gestuurd, ik heb gemaild en hebben ze alles voor mij aangepast zodat je niet de lijntjes. Zo mooi en scherpe foto's op de lantaarn. Tot tranen ontroerd.

5 december 2024

Antwoord van Gift-It

Wat leuk om te lezen! We zijn heel blij dat we de lantaarn voor jou hebben mogen maken, we vonden het zelf ook een prachtig eindresultaat ❤️.

Aanrader!

Al verschillende keren iets besteld en telkens super tevreden! Zowel voor geboortegeschenk als decoratie voor onze trouw.
Heel leuke & creatieve ideeën. Zeker een aanrader !

6 september 2024

Antwoord van Gift-It

We zijn altijd heel blij als we iets voor jullie mogen uitwerken. Bedankt voor de review en we kijken al uit naar de volgende samenwerking!

Mooi

Mooi , precies zoals beschreven

4 december 2024

Antwoord van Gift-It

Dankjewel Renilde. We zijn blij dat alles naar wens is.

Top service

Wat ben ik blij met mijn aankopen.
De communicatie verliep geweldig en het product werd exact zo afgeleverd als ik het voor ogen had. Echt top dankjewel!

20 november 2024

Antwoord van Gift-It

Bedankt Nora, we hebben de ontwerpen en producten met veel plezier gemaakt!