Jag är nöjd med musiken jag fick , det är speciellt spännande hur min dotter kommer att reagera när hon spelar upp denna, ni är så duktiga för att skriva ihop de raderna som jag lämnar till er om min... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Denna låten blev en fantastisk upplevelse för vår son och för hela familjen. Så otroligt bra! Jag hoppas att fler hittar till Giftytune. Värt varenda krona och blir garanterat ett uppskattat inslag ti... Toon meer
Det går nog att hitta andra tjänster som kanske är billigare men troligen inte lika smidiga. Med ett par enkla steg fick vi en fantastiskt bra låt. Härlig sångröst bra beat och en bra refräng. Vet int... Toon meer
Låten blev riktigt lyckad😊 både tårar och skratt. Snabb leverans och bra kundservice. Svarar snabbt. Blev en uppskattad present. Kan vara bra att veta att man kan ladda upp låten på ens egen Spotifyl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Welcome to GiftyTune – the place where your fondest memories are transformed into magical music! Are you looking for the perfect gift that truly touches the heart? We at GiftyTune believe that the absolute best gifts aren't physical items, but emotions and memories that last a lifetime. That is exactly why we have created a service that allows anyone to give a completely unique, custom-made, and professionally produced song to someone they love. Whether you are celebrating a birthday, a wedding anniversary, a graduation, or just want to make a pure declaration of love, we help you put words and melodies to your unique story. You simply share your favorite shared memories, funny details, inside jokes, and what that special person truly means to you. From your story, we then create a complete, personalized song in the exact musical genre you desire. You can choose from a wide variety of styles, ranging from atmospheric acoustic ballads and powerful gospel, to modern pop, rock, and upbeat R&B. Our passion is to deliver music of the absolute highest quality that sounds like it was taken straight from the radio charts, but with lyrics that are one hundred percent personal to the recipient. The final result is an unforgettable musical experience that is guaranteed to bring out laughter, goosebumps, and tears of joy. It is never just a song; it is a loving tribute beautifully wrapped in music. Let us help you create a memory for life. Experience the magic with GiftyTune and give the most personal, unexpected, and heartwarming gift anyone could ever receive!
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Sång till min dotter som fick leukemi
Jag, som skrev texten hade fel på år och ställe dom blev tillsammans, jag frågade och ni ändrade! Superlyhörda och snabba! Jag älskar dunket i låten och hur texten blev! Tusen tack!
Helt enligt ÖK bättre än förväntat
Helt enligt ök, super bra kundservice.
Kommer att bli en rikt överaskning.
Den blev bättre än jag kunde önskat…
Den blev bättre än jag kunde önskat mig❣️vi hade en stor trädgårdsfest för min man som fyllde 70 år.Jag höll först ett litet tal sedan kom låten. Många satt och torkade tårar och min man hade inte hört den tidigare. Så otroligt fint, mycket kärlek . Precis det jag ville förmedla. Kan bara säga Tack tack😊
Supernöjd och min pojkvän blev rörd
Supernöjd och min pojkvän blev rörd
Kombinationen av mina inlägg samt hur…
Kombinationen av mina inlägg samt hur ni förvandlade det till en underbar balad
Snabbt
Snabbt, personligt och mycket uppskattat av mottagaren. Har rekommenderat till vänner.
Lätt att beställa
Lätt att beställa, mycket att välja på för att skräddarsy låten. Jättenöjd
Bättre än vad jag kunde drömma om
Ni gjorde en fantastisk låt av min berättelse om min Marie och vårat förhållande. Bättre än vad jag kunde drömma om. Låten kommer vara med oss alla våra dagar.
Jätte bra service och snabb leverans.
Jätte bra service och snabb leverans.
Min blivande man kommer gråta floder
Låten blev jättefin och reaktionen från…
Låten blev jättefin och reaktionen från min fru blev fantastisk
Hur bra som helst och sambon blev…
Hur bra som helst och sambon blev överlycklig. Tack så mycket för allt😃
FANTASTISKT
FANTASTISKT. Jag är så nöjd och fick tårar i ögonen,så bra det blev. Var värt varje krona.
Helt magiskt och längtar tills jag får ge min son låten. Ett stort tack från djupet av mitt hjärta.
Det blev precis som jag ville ha det.
Det blev precis som jag ville ha det.
Kändes lite overkligt att få hjälp att få gjort en så personlig låt. Men blev så himla bra.
Min man blev väldigt överraskad på våran bröllopsdag att få detta.
Kan varmt rekommendera att använda detta för att ge en överraskning till nära/kära.
Bra sammanfattning av den tex jag…
Bra sammanfattning av den tex jag skickade in
Låten vart helt fantastisk en Sambo som…
Låten vart helt fantastisk en Sambo som fällde många tårar. Verkligen våran låt allt finns med i text som beskriv oss när vi träffades spelar den varje dag i bilen när jobbar. Kommer tipsa fler. Tack för en fantastisk låt❤️
Den absoluta bästa och finaste…
Den absoluta bästa och finaste presenten du kan ge bort.
Där din kärlek, dina ord och dina känslor kommer fram i en otroligt fin låt som beskriver personen och den kärlek du känner för hen. Finns inget bättre du kan ge som present.
Så otroligt nöjd
Så otroligt nöjd! Blev bästa presenten! Han spelar den lite då och då och njuter med glädje!! Nina
Ni hade träffat med texten perfekt och…
Ni hade träffat med texten perfekt och musiken var helt mig 🫶 min syster och söner grät när dom hörde sången, och för mig är det ett tecken på att den var superfin och grym, tack 🫶🙏
Bara gör det
Låten blev så toppen bra. Musiken, texten och rösten, ja allt . Rekommenderar er som tvekar- Gör Det. Blir ett fint minne till er nära och kära
Jag ville ge min älskade man något…
Jag ville ge min älskade man något speciellt och det blev verkligen precis så bra som jag hoppades. En vacker melodi med ord från mitt hjärta som beskriver vad jag känner för min honom. Dessutom en fantastisk sångerska som framför låten. Så nöjd och vi blev båda blanka i ögonen när vi lyssnade🥰
Dit is Trustpilot