Købte og betalte en Dyson støvsuger og fik tilsendt en 3000 kr. billigere model uden tilbehør!! Umuligt at komme igennem til kundeservice, Da det endelig lykkedes skulle de først ringe til lokalafde... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ved køb af mobil, er jeg hver gang blevet tilbudt at over går til et andet elselskab, mobil abonnement osv. Dog har jeg nu to gange oplevet at jeg ikke er blevet oplyst om ting ved disse abonnente... Toon meer
I fredags vil jeg køber et lys tv på 75 tommer de hade ikke nogen i dag i tv er der i nu reklamer på noget i ikke har haft falsk tv reklamer på tv for at få folk i deres butikker
Titel: Elendig service og ingen ansvarstagen (B2B) Vi har haft en yderst dårlig oplevelse med Elgiganten Erhverv i forbindelse med montering af et fjernsyn hos en kund... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Elgiganten fører et kæmpe udvalg af TV, Computer, Hvidevarer, Køkkenmaskiner, Mobiler, GPS og meget mere. Lave priser gør noget ved humøret.
Contactgegevens
Copenhagen, Denemarken
- giganten.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super dårlig kundeoplevelse.
Super dårlig kundeoplevelse.
Fredag eftermiddag, næsten ingen til at betjene, dem der er virker ligeglade med kunderne, måtte vente i 1.5 time før jeg kunne få lov til at købe en tlf.
Brugte lidt tid på en toilettur og overvejede at vente til jeg kunne komme på en rasteplads i udkants dk. Som nok ville være lidt renere.
Virker til at de har givet op i kampen imod Power.
De får da ihvertfald et skud næste gang.
😡 JEG kommer IKKE til at købe noget ved elgiganten
😡 JEG kommer IKKE til at købe noget ved elgiganten…går produktet i stykker, fraskriver de sig ALT ansvar 😡
Vi har købt en kaffemaskine som går i stykker under garantien, men Elgiganten afviser blot og påstår at maskinen er tilkalket…det sjove er så, at maskinen kalder selv ind til afkalkning, og kan IKKE bruges før end maskinen er afkalket, så vi kan SLET IKKE gøre noget forkert, vi har fulgt ALLE anvisninger, men Elgiganten er fulstændig ligeglad, det er kold forretning for dem, selvom alt taler for vi har gjort som vi skulle afviser de blot. Vil ikke anbefale nogen at købe noget hos dem.
Service nr 13862692
Købte Epoq opvaskemaskine EDW60A42W23
Købte Epoq opvaskemaskine EDW60A42W23. Efter fejl fra sælgers side af, og en længere ventet end først antaget, og mange rettelser senere, kommer denne maskine. Smukt design. Imponerende lydsvag så man faktisk er i tvivl om den er tændt. Da jeg er syg og ikke kan magte opvask i hånden, og den gamle opvasker gjorde rent (opvasket i hånd) beskidt når den kørte færdig, er det en fornøjelse at se at opvask fra en periode på 14 dage til 3 uger, står tæt på skinnende rent igen. Har valgt at køre den på 72 graders for at minimere bakterier, m.m. og den gøre det rent. Der har været ialt indtil nu ca 1+ ting, der lige skulle have en tur med børsten, men det har været små belægninger, ikke store plamager som den gamle efterlod på dens 70 graders program. Eneste minus er lige efter maskinen er bibet færdig, er alt plastik stadig vådt. Men det er små ting i sammenligning med at vaske alt op i hånden. Alt i alt en fantastisk rummelig, lydsvag og god maskine, som i den grad har været sat på prøve i vores hus. Den har præsteret bedre end jeg turde forvente når man tager højde for 14 dage 3 ugers opvask. Imponerende flot klaret. Må gerne bruges som kommentar til selve produktet på Elgigantens hjemmeside
Hurtig levering + flinke og kompetente…
Hurtig levering + flinke og kompetente montører.
Bestilte opvaskemaskine til min datter + levering og montering - alt fungerede fint, servicemindede montører.
Elgiganten skylder mig 688 kr.
Jeg har gjort brug af min fortrydelsesret og sendt produktet retur med GLS. Da jeg intet hører fra Elgiganten, kontakter jeg dem selv og får langt om længe et svar, hvori der står, at jeg skulle have brugt den rigtige forsendelsespartner (Bring). Dette fremgår ikke af vejledningen på Elgigantens hjemmeside, og de vender efterfølgende tilbage med en kommentar om, at det er noget, de vil se nærmere på.
Nu ligger min pakke hos Bring, som Elgiganten åbenbart har et samarbejde med. Bring kan ikke spore den, og Elgiganten stiller mig til ansvar. Jeg kan se på forsendelsessporingen, at den er modtaget, samt navnet på den person, der har kvitteret for modtagelsen. Det er i skrivende stund 27 dage siden, og beskeden fra Elgiganten er, at jeg blot må vente og se tiden an.
Jeg kommer nok til at vente længe på at få mine penge retur – hvis nogensinde. Det har allerede kostet mig lang tid at korrespondere frem og tilbage med Elgiganten.
Jeg handler aldrig i Elgiganten igen og vil opfordre alle til at finde et andet sted at handle. Deres kundeservice er ganske enkelt elendig, og svartiden er lige så dårlig.
Luk nu elgiganten
Der er god grund til at de skal have vagt på
Ikke på grund af tyveri men fordi ellers ville vi nok råbe mere af personalet
Utrolig dårlig service plus de nægter at bytte ting som de ellers skal i følge deres egen regler og forbruger lovgivning
Jeg forstår ikke hvorfor de stadig har ret til at drive forretning
Jeg har købt 2 Sonos højtalere den 7…
Jeg har købt 2 Sonos højtalere den 7 Jan.hos Elgiganten. Butikken har ikke vægbeslag på lager. Det kan først leveres 21 jan. jeg har ikke fået vægbeslagene endnu den 24 jan. Når jeg tjekker leveringsstaus på ordren siger robotten levering den 21 jan og ingen ændring i leveringstid på trods af det nu er den 24 jan. Man kan så henvende sig via chat eller mail. Det er stort set umuligt at komme til at tale med en medarbejder som kan tage sig af sagen. En skam med så dårlig en kundeservice når medarbejderne i butikken er søde og hjælpsomme,
Trukket pengene for robotstøvsuger for 3 måneder siden, og i dag er beskeden, at de ikke kan levere alligevel 😡
Vi havde købt en Robotstøvsuger tilbage i november ved Black Friday med levering i starten af februar. Meget lang ventetid, men okay. To uger inden forventet levering, får vi så besked om, at den ikke kan fåes. Pengene er trukket tilbage november. De melder på telefonsvarer, at de kan kompensere med et produkt, der er dyrere. Det er dog slet ikke tilfældet. De prøver at kompensere med et ringere og billigere produkt. Vi har lavet research, så det kan de ikke spise os af med.
Enten skal vi sige ja til den ringe kompensation, eller også skal vi annullere ordre her efter 3 måneders ventetid. Havde vi vidst, at produktet var udsolgt tilbage i november, havde vi jo købt produktet hos en af de mange andre leverandører, som også havde robotstøvsugeren på tilbud. E
Det er bondefangeri og dårlig kundeservice!!
👎👎👎👎👎
Købte et digitalt ur på deres…
Købte et digitalt ur på deres hjemmeside Uret kom men uden manual på dansk Svensk Engelsk og Kinesisk var der men heller ikke på nettet var der ikke noget
Dårligt service af Dansk firma
Ubeskrivelig dårlig service.
Hvis man kunne give minus stjerner, så havde jeg gjort det. Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget lignende. Jeg bestilte en opvaskemaskine fra el giganten i tilst, som skulle leveres og installeres. Og ham der skal installere den åbner skabet og siger med det samme “det her må jeg ik installere, det ulovlig strøm” og så smuttede han igen. Da jeg så får bestilt en anden elektriker fortæller han mig, at der intet er i vejen med strømmen men at der mangler en masse dele.
Den blev leveret hverken i en kasse eller noget, den var bare pakket ind i bobbelplast, og halvdelen af skruefødderne manglede, strømkapel manglede pakning til vandtilslutning manglede og der var ikke engang så meget som en brugsanvisning med. Det har stadig ikke lykkedes mig at få fat i pakningen og min opvaskemaskine er stadig ikke installeres.
Jeg var ude i el giganten som sent som idag, efter aftale med en medarbejder over telefonen fordi jeg skulle have den pakning, da de ik havde fået sendt den med i første omgang de sendte mig de manglende dele.
Jeg står der ude og venter i en halv time på den medarbejder jeg har en aftale med, fordi han står og snakker med nogle andre kunder og de griner og snakker i telefon med flere forskellige mennesker imens jeg står og venter. Så jeg forhøre mig ved en anden medarbejder, om hun kan finde den til mig istedet fordi jeg har ventet i over en halv time på en lille gummi ring. Jeg blir mødt af, at de ikke bare kan bede kunderne om at f**ke af, fordi jeg er kommet. Og det var ord direkte det hun sagde. Jeg skulle slet ik have været ude i den butik, hvis de havde sendt mig alle mine vare til at starte med. Og jeg kunne fortsætte med hvor stort et mareridt det har været og købe en opvaskemaskine hos el giganten i tilst. Jeg kommer ALDRIG! Til at handle fra el giganten igen.
Fy en oplevelse.
Dårlig service
Vi besøgte den fysiske butik.
Vi fandt nogle tilbud, som vi gerne ville købe.
Da vi spurgte ekspedienten om vi kunne købe eller bestille de ønskede varer, fik vi svaret “Nej, dem har vi ikke!”. Og så gik han igen.
Simpelthen den dårligste service vi nogensinde har set.
Til info så var der ikke andre i butikken, og vi så i hvert fald 6-7 ansatte.
Et kæmpe stak til Natt og Emenie 🌟
Et kæmpe stort tak til Natt og Emenie fra Elgiganten i Taastrup.
Det er længe siden jeg har modtaget så god og professionel service. Tak for at fikse min døde macbook og yde så god service i butikken. I gav mig et kæmpe smil på læben, og fortjener klart en lønforhøjelse for jeres gode arbejde i butikken. 5 stjerner herfra!🌟
Tak for jer, og tusind tak for hjælpen!!
Min mor købte en ovn og en ny emhætte
Min mor købte en ovn og en ny emhætte. Dertil en bestiling på installation for 1300 plus afskafning af det gamæe inventar. Ovnen kunne de installere, hvilket enhver kan. Emhætten var et problem da, de snakkede om nogle søm på 3 mm. Sømmene har absolut intet som helst, noget med aftagning af den gamle emhætte at gøre. Så ringer jeg til elgiganten og får dem til at komme igen og installere emhætten. De sender de to samme mennesker. Som igen siger, de ikke installere emhætten fordi, igen , de er portører og ikke tømrer. Man skal i butikken ikke sælge et produkt sammen med en installation, hvis man ikke har fagfolk til det. Det er snyd. Ente med jeg og min onkel satte emhætten op. I skylder 1300 kroner. I hvert fald 650, da i har solgt noget i ikke kan overholde. Desuden skulle min mor selv ned i butikken igen, for at hente teleskopskinner, hvilket de også glemte at give hende. Kan ikke huske datoen. Men det var december gange 2
Først bestiller jeg et tv og noget…
Først bestiller jeg et tv og noget tilbehør som kun passer til det bestemte tv, så modtager jeg et helt forkert tv og er nødt til at bestille nyt tilbehør som passer til det nye tv og kan ikke returnere de andre varer, fordi Elgiganten har gjort det så svært med det der marketplace skrammel at man ikke kan returnere varer i selve butikken, selvom man dog har betalt penge til Elgiganten. Og med prikken over i'et, så er der fejl i deres system på 'Min Side' for at kunne kontakte de andre leverandører, som Elgiganten jo ikke har noget at gøre med :D Ja, betale sine penge til forretningen, det går let, men at skulle returnere nogle af sine varer, fordi butikken SELV har lavet en stor fejl, det gør de virkelig svært for en. Utroligt FLOT af jer!
Ringe kundeservice umuligt at få adgang hjemmefra
Jeg bestiller skærm for 2 dage siden med ekspres
Jeg har endnu ikke modtaget den
Umuligt at komme i kontakt med dem både på tjat og telefon,
Jeg kører til Gentofte får refundere min porto og han lover at glostrup sender min skærm i dag til aften og at Bring har modtaget den.
Jeg ringer til bring som ikke har modtaget den.
Dvs jeg skal køre fra Hørsholm til Glostrup imorgen plus jeg i dag har kørt til Gentofte.
Det er dyre benzin penge plus tid dårlig kommunikation så det er sidste gang jeg køber noget hos dem. Problemet er man skal tage ind i butikken for at løse problemer deres telefon og chat er robotter så man er lige vidt når man forsøger at kontakte dem.
I øvrigt har jeg også skrevet en mail og endnu ikke fået svar.
Modtog rådgivning vedr
Modtog rådgivning vedr. ophængning af fjernsyn fra medarbejder i Elgiganten i Roskilde, som viste sig at være helt hen i vejret. Hverken beslag eller fjernsyn passede sammen.
Efterfølgende er der blot skuldertræk til overs for den mangelfulde rådgivning.
leveringssted "et sted nær mig" ???
Jeg stoppede en bestilling hos Elgiganten online, da jeg ikke som hos andre online butikker, kan selv vælge leveringssted, men leveringssted "et sted nær mig" ???.
Hvor er det er det 1Km. eller 30Km.
Kan Egiganten vurdere hvad der passer mig bedst ??
Og med en leverings pris på 59Kr. for under 500g
Det må i gøre bedre
Vente tid
Jeg skal i klik & colect, og står først i kø 15 min med en mega lang kø bag mig, uden at nogle af medarbejderne der stod 50 meter kom op til en af kasserne!!! Også skal jeg stå i kø igen (15 min, så i alt 30 min) for at finde ud af at jeg ikke kan hente det der skulle være kommet på lager….. hold fast nogle ligeglade medarbejder! (Skive)
*Uendelig ventetid - opgiver
70 min senere (og stadig), selvom "Du er med i køen. En medarbejder vil snart besvare dit opkald".
Så meld dog forventet ventetid.
Man opgiver
Jeg går online den 22 december og…
Jeg går online den 22 december og finder en trådløs højtaler til afhentning i butikken næste dag
Der står den er på lager og jeg betaler 1249 kr, næste dag modtager jeg så en SMS med besked om der er sket en fejl og at den alligevel ikke er på lager.
Højtaleren er en julegave til min datter og tager derfor så hen i butikken for at købe en anden og få tilbageført pengene. Jeg får af vide det ikke kan lade sig gøre men at pengene vi være der efter et par dage. I dag den 30 december er pengene stadig ikke frigivet og jeg ringer til kundeservice og beder om at få mine penge tilbage og får en fortælling om at det er pga.det er Mastercard jeg har brugt så det tager noget længere tid før de er frigivet.
Jeg forstår ikke man kan reservere penge for en varer de ikke har hjemme og ej heller det skal tage så lang tid, aner ikke hvornår jeg kan disponere over de 1249 kr som er mange penge for en folkepensionist.
Handler aldrig i elgiganten mere.
Per Iversen
Lees meer over geverifieerde reviews.