Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gi gas køreskole v/ Gitte Helbo er god til at have blik for den unges behov. Hun skaber en tryg ramme, god kommunikation og møder den unge. Har øje for de udfordringer der kan fylde for den unge Sto... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gudskelov for Gitte! Efter et langt og besværligt forløb, fik jeg anbefalet Gitte af min kollega. Og jeg endte i de helt rigtige hænder. Gitte er en dygtig, tålmodig og behagelig kørelærer. Hun e... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijbewijsbureau
  2. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Mit mål er altid at få de bedste og sikreste bilister ud af mine elever. Det gør vi ved at finde den bedste og mest positive lærings metode for den enkelte elev. Der er ikke 2 elever der er ens og det er derfor jeg elsker mit job.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

4,7

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Encouranging and Calming

Gitte is the best driving teacher, she is encouraging, and give you confidence. She is also really supportive so i was calm and relax behind the wheel. I have experience screaming and demeaning teacher before, she is definitely the opposite of that. Finding Gitte is such a luck for me. I highly recommend her. Why Trustpilot only have 5 stars, I want to give more!

1 september 2025

Antwoord van Gi' gas

Thanks it was a pleasure 😁

Virkelig god køreskole

Gitte er en fantastisk kørelærer, som virkelig går op i sine elever. Hun har en virkelig god energi og skaber en god stemning, så man glæder sig til køretimerne. Derudover er hun også super god til at planlægge, så det passer ind i ens hverdag. Hun er altid positiv og støttende og gør at man føler sig tryg igennem køretimerne. Kan klart anbefale

12 september 2024

Tusind tak 😁

God oplevelse

Gitte er en meget behagelig person, som der forstår ens grænser. Hun er god både i teori, men også i køretimerne.

17 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dejlig og hjælpsom kørelærer

Virkelig dejlig og hjælpsom kørelærer! Der er plads til at lave fejl og man føler sig tryg bag rattet. Derudover er Gitte skøn og sjov selskab, og der er altid snacks til teoritimerne : ))

1 november 2023

Gudskelov for Gitte

Gudskelov for Gitte!
Hun er især god til dig som nervøs og har brug for en instruktør, som beroliger én.
Jeg har kun positive ting, at sige om Gitte og anbefaler alle fremtidige bilister, at gi' gas med Gitte👍🏼

5 februari 2024

Antwoord van Gi' gas

Tusind tak for de rosende ord.

Fantastisk køreskole

Min søn har lige taget kørekort hos Gitte. Han har været rigtig glad for det, og kan kun give de varmeste anbefalinger.👍👍👍

7 september 2023

Antwoord van Gi' gas

Tusind tak for anmeldelsen, du har en fantastisk søn

Fantastisk oplevelse!

Gitte er en fantastisk kørelære! Hun har altid en opbakkende og positiv tilgang til tingene, hvilket gør hele kørekorts forløbet meget sjovere og lettere at komme igennem!
Kan varmt anbefales herfra :)

5 september 2023

Antwoord van Gi' gas

Tusind tak for din anbefaling det har været en fornøjelse at lære dig at køre bil

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gitte er en af de mest behagelig…

Gitte er en af de mest behagelig kørelærer. Når man laver fejl, bliver tingene forklaret på en virkelig god måde og aldrig noget skældud. Derudover gør hun også rigtig meget for hendes elever i forhold til koordinering af køretimer. Så en klar anbefaling herfra.

24 augustus 2023

Antwoord van Gi' gas

Tusind tak for anbefalingen. Det har været en fornøjelse at lære dig at "gi gas" ;) held og lykke i fremtiden

Fantastisk kørerlærer

Fantastisk kørerlærer! Gitte gør det sjovt at gå i skole, så man lærer hurtigt færdselsreglerne og at køre bil sikkert. Gitte kan kun anbefales som kørelærer!

6 juli 2023

Bedste køreskole!

Gi' Gas har en god kvalitet af undervisning samt en god lærer. Tingene bliver forklaret på en god måde når man laver fejl og læreren er rigtig god til at fokusere på de områder man har svært ved. Udover dette så er der også højt til loftet og aldrig ngoget skældud, selv når man laver fejl. Hvis jeg skulle tage kørekort igen er det helt klart her

4 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.