Een grote ellende.
Een grote ellende.
Onze afspraak was om 10.00, maar ik werd opgebeld of ik eerder kon komen, omdat degene in kwestie een video moest opnemen op diens eigen youtubekanaal. Ik ben de moeilijkste niet, dus kwam wat eerder. Hier trof ik een kleine ruimte aan met wat slaapspullen in het midden en andere willekeurige spullen langs de slaapzak. Verder hingen er overal posters van een blonde tweeling, frappant maar oke dacht ik. De shoot werd vervolgens gedaan op een iPhone, iets wat ik zelf ook thuis kon doen en totaal onprofessioneel is.
In het midden van mijn betaalde uurtje stopte het ineens met foto’s maken en ging Madeleine de willekeurige voorwerpen die rond haar bed lagen op Vinted posten. Toen ik er wat van zei kreeg ik een snauwend antwoord terug en kreeg ik geen aandacht meer. Later bood die me een cup-a-soup aan, iets wat ze had gekocht voor haar “youtubekanaal”. Prima, maar ik hoefde het niet. Dit is gewoon op de rekening gezet als extra kosten.
De eigenaar zelf maakt een hele onverzorgde indruk en stonk een beetje uit diens mond. Uiteindelijk heb ik betaald voor 3 portretphotos op een iPhone en dat was het. Schande