2,7

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Een grote ellende.

Een grote ellende.

Onze afspraak was om 10.00, maar ik werd opgebeld of ik eerder kon komen, omdat degene in kwestie een video moest opnemen op diens eigen youtubekanaal. Ik ben de moeilijkste niet, dus kwam wat eerder. Hier trof ik een kleine ruimte aan met wat slaapspullen in het midden en andere willekeurige spullen langs de slaapzak. Verder hingen er overal posters van een blonde tweeling, frappant maar oke dacht ik. De shoot werd vervolgens gedaan op een iPhone, iets wat ik zelf ook thuis kon doen en totaal onprofessioneel is.

In het midden van mijn betaalde uurtje stopte het ineens met foto’s maken en ging Madeleine de willekeurige voorwerpen die rond haar bed lagen op Vinted posten. Toen ik er wat van zei kreeg ik een snauwend antwoord terug en kreeg ik geen aandacht meer. Later bood die me een cup-a-soup aan, iets wat ze had gekocht voor haar “youtubekanaal”. Prima, maar ik hoefde het niet. Dit is gewoon op de rekening gezet als extra kosten.

De eigenaar zelf maakt een hele onverzorgde indruk en stonk een beetje uit diens mond. Uiteindelijk heb ik betaald voor 3 portretphotos op een iPhone en dat was het. Schande

7 september 2026

Niet professioneel

Helaas viel de ervaring met GijsbersMedia behoorlijk tegen. Er was een professionele fotoshoot aangeschaft, waardoor ik een professionele setting en bijpassende apparatuur verwachtte. Bij aankomst bleek de fotoshoot plaats te vinden in een kaal en rommelig kantoortje dat weinig weg had van een professionele fotostudio.

Ook de aanwezige apparatuur maakte weinig professionele indruk. Er stond een oudere DSLR-camera met één lens en daarnaast een eenvoudige lamp die sterk de indruk wekte van goedkope consumentenapparatuur. Voor een betaalde professionele fotoshoot had ik hier aanzienlijk meer van verwacht.

Daarnaast lagen er in het kantoortje allerlei verpakkingen van snoep en andere spullen. Dat gaf de ruimte een rommelige en weinig verzorgde uitstraling en paste totaal niet bij de verwachtingen die een professionele fotoshoot oproept.

Al met al vond ik de uitstraling, de faciliteiten en de aanwezige apparatuur ver onder het niveau dat ik op basis van het aanbod had verwacht. Voor mij voelde de ervaring daardoor eerder amateuristisch dan professioneel aan.

14 september 2026

Vreemde ervaring

Ik had vooraf via de mail contact met de eigenaar. De communicatie kwam toen al wat rommelig over en tijdens de shoot werd dat helaas niet beter.

De eigenaar kwam te laat aan met meerdere tassen, waarvan ik aanvankelijk dacht dat deze vol apparatuur zaten. Uiteindelijk zaten er vooral persoonlijke spullen, knijpfruit, rijstewafels, een satisfyer en een foto van een willekeurige blonde tweeling in. De camera lag los in een boodschappentas tussen eten en andere spullen. Tijdens de shoot werd er meerdere keren gebeld, moest er tussendoor een pakket worden aangenomen en werd de shoot zelfs stilgelegd omdat iemand een kastje via Marktplaats kwam ophalen. Ik heb uiteindelijk nog geholpen om dat kastje naar buiten te dragen, wat ik voor een betaalde fotoshoot eerlijk gezegd een vrij bijzondere situatie vond.

Ook de apparatuur maakte geen heel professionele indruk. Een lamp werd geïmproviseerd rechtgezet en ondertussen ging er meerdere keren een rookmelder af, waar de eigenaar verder nauwelijks op reageerde.

Ik begrijp dat een werkdag soms chaotisch kan verlopen, maar voor de prijs had ik een professionelere ervaring verwacht. Achteraf had ik vooral het gevoel dat ik ongeveer twee uur toevallig aanwezig was in het leven van deze mevrouw en dat er, wanneer het zo uitkwam, af en toe ook een foto van mij werd gemaakt.

18 september 2026

Ik had voorafgaand aan de shoot…

Ik had voorafgaand aan de shoot via de mail contact met de eigenaar. Helaas viel mij tijdens dit contact al op dat er regelmatig gebruik werd gemaakt van ChatGPT. Sommige zinnen waren duidelijk niet goed nagelezen, waren niet correct geformuleerd of waren door het kopiëren en plakken zelfs half afgemaakt. Dat gaf mij vooraf al geen heel professionele indruk.

Tijdens de shoot werd mijn gevoel helaas bevestigd. De eigenaar kwam aan met vier tassen en een rugzak, waardoor ik aanvankelijk dacht dat ze veel professionele apparatuur bij zich had. Voor de prijs die je betaalt, mag je dat ook verwachten. Tot mijn verbazing bleken meerdere tassen gevuld te zijn met pakketjes die nog verstuurd moesten worden. De professionele apparatuur zat grotendeels in een tote bag, samen met onder andere babyvoeding. Dat vond ik eerlijk gezegd een opmerkelijke combinatie voor iemand die zich professioneel presenteert.

Ook de communicatie tijdens de shoot vond ik erg matig. Ze was moeilijk te verstaan en hield haar koptelefoon op tijdens de shoot. Ik had gehoopt dat de shoot een bijzondere en persoonlijke ervaring zou zijn, maar dat gevoel kreeg ik helaas niet. Het gesprek ging regelmatig over haar eigen ervaringen, waaronder een fietsongeval in Amsterdam, terwijl ik juist verwachtte dat de aandacht tijdens mijn shoot bij mij zou liggen.

Daarnaast vond ik de staat van de apparatuur erg teleurstellend. Wanneer je jezelf als professional presenteert en daar professionele prijzen voor vraagt, verwacht ik dat de apparatuur schoon en verzorgd is. Dat was hier helaas niet het geval. Ook haar kleding maakte een onverzorgde indruk; zo zat er een zichtbare vlek van babyvoeding op haar shirt. In combinatie met de rommelige indruk van de spullen vond ik dit erg onprofessioneel overkomen.

Het meest teleurstellende was echter wat er daarna gebeurde met het beeldmateriaal. De gratis SD-kaart die gebruikt werd, bleek corrupt te zijn, waardoor alle gemaakte beelden verloren zijn gegaan. Helaas konden deze beelden niet worden hersteld. Ik had verwacht dat hier op zijn minst een passende tegemoetkoming tegenover zou staan, maar de eigenaar vond dat niet nodig en reageerde hier naar mijn mening erg kortaf op.

Achteraf vind ik de prijzen die voor deze diensten worden gevraagd dan ook absoluut niet in verhouding staan tot de ervaring en de kwaliteit die ik heb gekregen. Ik vind het vooral ontzettend zonde dat ik hier zoveel geld aan kwijt ben geraakt, terwijl het eindresultaat uiteindelijk helemaal niet is geworden wat ik ervan had verwacht.

Op basis van mijn ervaring zou ik deze dienst helaas niet opnieuw boeken en kan ik het daarom niet aanraden.

18 september 2026

Foto’s geblurred!

Waar begin ik? Ik had een afspraak om 08:30. Hen stonk behoorlijk uit de mond en het leek even alsof ze net wakker was. Midden in de studio lag een slaapzak. Met moeite kreeg ik een kopje koffie, waarbij hen zelfs de gebruikte koffiecup nog een keer hergebruikte, want hen is natuurlijk enorm begaan met het milieu. Tijdens het gesprek over wat ik precies van mijn fotoshoot verwachtte, bleef hen maar aandringen dat ik een CarryCandy Box moest kopen. Echt aandringen. Ik weet tot op de dag van vandaag nog steeds niet wat een CarryCandy Box überhaupt is, maar blijkbaar had ik die écht nodig. Ook gaf hen aan dat ik 5% korting zou krijgen als ik hen op álle socialmediakanalen zou volgen, waaronder die van hen alter ego Madeleine. Hoewel mijn bedenkingen inmiddels behoorlijk begonnen toe te nemen, besloot ik toch maar voor de fotoshoot te gaan met die 5% korting. Bij de fotoshoot zat een lunch inbegrepen: een Spa-flesje met opnieuw gevulde limonade en een droge krentenbol met wat uitgevingerde burratasap. Een week later kreeg ik eindelijk de foto’s. Op werkelijk iedere foto was mijn gezicht geblurd. Toen ik vroeg waarom, bleef hen maar herhalen: “Mediawet, mop ;)” Aan die foto’s heb ik dus niets.. Extra ster voor de koffie en lunch, maar raad het dus vooral niet aan.

15 september 2026

Is dit jouw bedrijf?