Gilleleje Anlægsgartner Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Timmerman

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Velkommen til Gilleleje Anlægsgartner Gilleleje Anlægsgartner er et lille anlægsgartner firma, som ejes af fagudlærte anlægsgartner Christian Lange. Hos Gilleleje Anlægsgartner løser vi de fleste opgaver og spænder bredt i hele Nordsjælland. Vi komm...

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service

Vi havde en aftale, og da jeg ikke havde hørt noget, måtte jeg selv rykke for et svar. Det svar jeg fik var, at jeg skulle finde en anden, der kunne udføre opgaven. Ingen undskyldning eller tegn på ydmyghed.

Brug et andet firma - du kan ikke stole på en aftale.

2 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefale Gilleleje…

Kan ikke anbefale Gilleleje anlægsgartner ved Christian Lange!

Christian var til en start flink og imødekommende. Vi fik desværre betalt sidste rate for hurtigt, for efter han havde modtaget dem så vi ham aldrig igen. Han skulle have rettet op på fejl og mangler i hans anlægsarbejde men det må vi betale en anden anlægsgartner for nu. Vi prøvede forgæves at kontakte ham både mundtligt og skriftligt over en længere periode men uden held.
Jeg kan se på anmeldelserne herinde at det er en adfærd der desværre forekommer systematisk.

19 maart 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anbefaling :-)

Anbefaling :-)

Gilleleje Anlægsgartner udførte i efteråret 2020 et 7 ugers arbejde med fliser og chaussesten i indkørsel, terrasse og stier. Brønde og dæksler. Desuden blev der bygget en lang mur af "slidte" brosten.

Arbejdet var af meget høj kvalitet og udført med perfektion. Alle aftaler blev overholdt og ejeren svarede altid på telefonen eller mails.

Jeg kan varmt anbefale Gilleleje Anlægsgartner.

Casper

15 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været superglade for vores…

Vi har været superglade for vores samarbejde med Gilleleje Anlægsgartner /Christian Lange. Vi har fået lagt fliser, lavet ny indkørsel og skiftet hegn omkring hele vores ejendom. Service, kvalitet og håndværk har været i top hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale Gilleleje Anlægsgartner/Christian Lange.

4 september 2021

Dårligt arbejde

Brug ikke Gilleleje anlægsgartner! Christian Langes arbejder viser sig at være utrolig dårlig kvalitet. Brosten sætter sig og ligger skævt, og vandet løber hen hvor det ikke skal. Det så fint ud da han forlod stedet og sendte regningen. Nu svarer han ikke.

8 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brug ikke Gilleleje anlægsgartner!

Brug ikke Gilleleje anlægsgartner!
Utrolig dårlig kvalitet! Vi har betalt 30.000 kr. for et arbejde, som vi her et år efter må erkende skal laves helt om. Han virker sympatisk og effektiv når opgaven skal sælges, men det er umuligt at få fat i Christian Lange for at få rettet op på fejl og mangler. Han svarer kun når han tror det er nye opgaver og dukker ikke op til aftalte møder, når det drejer sig om reklamation. Da han ikke er medlem af nogen garantiordning eller organisation kan man kun få erstatning gennem retssag.

8 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Overfladisk og ikke til at stole på

I starten lyder alt meget godt, men når arbejdet skrider frem opstår der uventede huller i tidsplanen. Firmaet har meget svært ved at holde aftaler og når regningerne er betalt hører du ikke mere fra firmaet trods gentagende henvendelser. Arbejdet bærer præg af hurtige løsninger.

8 november 2019

Is dit jouw bedrijf?