Pittig drankje
Pittig drankje, warm of koud te drinken, al of niet aangelengd met water, bruiswater,,appelsap, tonic,……heel veel mogelijkheden.
GIMBER est une marque dédiée à offrir une alternative rafraîchissante aux boissons alcoolisées. Nous avons créé une boisson à base de gingembre biologique, à la fois savoureuse et bénéfique pour la santé, en misant sur des ingrédients naturels et de haute qualité. Notre produit phare, le concentré GIMBER, est conçu pour satisfaire les papilles des amateurs de boissons authentiques, tout en étant une option saine et sans alcool. Notre mission est de fournir une boisson énergisante et unique, sans les inconvénients de l’alcool. En plus du gingembre, GIMBER contient un mélange d’épices, de citrons, d’herbes et de plantes, offrant une explosion de saveurs et une sensation vivifiante. Que ce soit pour agrémenter un apéritif ou une recette de cocktail, GIMBER s’adapte à toutes les occasions. Nous nous engageons à minimiser notre empreinte écologique en choisissant des processus de fabrication durables et en évitant les ingrédients artificiels. GIMBER est le choix parfait pour les personnes à la recherche d’une expérience gustative audacieuse tout en prenant soin de leur bien-être. Rejoignez-nous dans la révolution du sans-alcool avec une boisson qui ne compromet ni le goût ni la qualité.
Rue de Bruxelles 78, 1480, Tubize, België
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wel; ik hou van gember. In het eten, gemberbier en Gimber. Zeker de variant met minder suiker. Als ik mij wat slap voel, een kopje Gimber met heet water, eventueel wat zwarte peper. Koud met spuitwater en wat limoensap is een prima dorstlesser. Of als het feest is, een Moscow mule. Dat is Gimber met vodka en ijs en limoensap. Dus, voor alle gelegenheden! Lege flessen geef ik aan mij poetshulp, die omwikkelt ze met raffia ter decoratie.
Deze Gimber is HET! Lang op zoek geweest naar de juiste smaak beleving.
Alles komt samen in
GIMBER BRUT.NO II.
Iedere dag een glaasje., puur of gemengd met appelsap/ of sinaasappelsap.
Ik vind het zalig!
Omdat er geen alcohol in zit, is Gimber de perfecte aperitief voor mijn partner.
2 maatjes Gimber, een blikje 250 cl Schweppes ginger ale zero sugar en blokjes ijs.
Snelle levering. Gimber Lilly is te zoet en de gembersmaak is wat vaag.
Uiterst lekkere en pittige drank die je onmiddellijk een opkikker bezorgd en dit zonder alcohol.
Super blij met deze suikervrije Gimber
Drink het zowel koud als warm en ook in super heerlijke cocktails is het een aanrader
VIND HET ZEER LEKKER EN HELPT OM MINDER OF GEEN ALCOHOL TE DRINKEN
Snelle service en lekker product.
Alleen jammer dat je de flessen niet kan inleveren, is een verspilling van materialen.
Heerlijke smaak, goede kwaliteit, gemakkelijk in gebruik,.
Gimber is een heerlijke drank.
Ik gebruik het dagelijks voor mijn gezondheid een klein laagje aangevuld met heet water. Heerlijk een aanrader.
Het is jammer dat het best prijzig is want anders zouden nog meer mensen kunnen genieten van deze verrukkelijke gezonde drank.
Vlotte en correcte levering van mijn Gimber.
Gimber is een heerlijk gezond en hip drankje en het meest belangrijk, zonder alcohol! Echt een aanrader. Heerlijk als shotje maar ook met bubbelwater.
Zeer lekker. Het heeft een constante kwaliteit.
Super goede verzending.
Ik drink dagelijks gimber en gebruik het op verschillende manieren:
- als sportdrank: een scheutje in ijskoud water als dorstlesser tijdens het sporten
- een scheutje in mijn thee voor het slapen gaan of in de namiddag
flessen moeten verbeterd worden, na elke consumptie zijn er plakkerige druppels die langs de fles lopen